• NinaCamilla

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Snartgravid: Jag fick email från Peny nyss och vi kommer få alla donatorers ägg - ungefär 8-10 st har det tänkt för att jag kan bli gravid. Jag undrar om Dr D prislista på 8000 eur för ÄD om man vill ha alla ägg själv. Det låter väldigt dyrt men kanske han har efterkontroll med blodprover som är inkluderad i priset.

  • NinaCamilla

    Leah: Jag har inte varit gravid iaf vid testdagen. Jag går hos Peny och kollar sköldkörtel i VC. Vissa tycker att värdet borde va under 1 men vissa tycker att 2 är OK. Intressant om du har fått öka levaxin vid insättning.

  • NinaCamilla

    Hej alla kunniga tjejer, vet ni något om Celebrex-medicin vid ÄD/IVF-behandling? Jag har ätit prednisolon och trombyl och nu skulle jag ta Celebrex och prednisolon vid nästa försök. Jag har både endo och sköldkörtel och går hos Peny.

  • NinaCamilla

    Curlyred: Tackar för hjälpen! Nu är jag lugnare igen. Så många nya mediciner och allting står på grekiska

  • NinaCamilla

    CurlyRed: Vi gör ÄD hos Peny snart. Jag ska påbörja mina mediciner idag med prednisolon 5 mg 2 ggr per dag, 1 st Celexbrex och folsyra. Jag har varit längre tid nedreglerad pga. endo och gjorde laproskopi i oktober hos dem. Gärna säg till när du ska åka dit om det blir samtidigt.

    Katt: Vi går båda i Serum verkar så. Vi gör ÄD eftersom förlorade äggledare sist vid laproskopi och är för gammal helt enkelt.

    Det är sant att Peny sa till mig att jag ska ta IL 7 dagar innan insättning och nästa gång vecka 7. Det blir inte oftare än det jämfört med Dr D. Jag gjorde inga blodtester eftersom hon tyckte att jag hade redan alla sjukdomar som påverkar immunitet. Hon tycker också att jag ska ta nu kortison, folsyra och celexbrex som förebyggande syfte och sedan lägger man till baby-asperin och fragmin-sprutor och progynon. Jag har en hel kasse mediciner hemma. Hon sa på emailet att eftersom jag har överaktiv immunitet pga.endo ska jag ta IL samt celexbrex. Celexbrex är icke-steroid med anti-inflammatorisk effekt mot endo. Vi som har endo borde ändå vara nedreglerade flera månader inför försöken så att jag tror inte att lite östrogen skadar vid IL. Hur länge ska du vara nedregelerad? Tidigare ÄD har jag varit nedreglerad endast 1 mån som Serum kliniken tycker är för kort tid för endo-patient.

  • NinaCamilla

    Isadora: Har du endometrios? Kolla med dem att du får rätta mediciner i så fall framför nästa försök.

  • NinaCamilla

    Curlyred: Jag äter nu mina mediciner för förebyggande syfte men har inte påbörjat progynon än så att kanske om 3-4 veckor. Vi har inte fått något datum än utan att vi avvaktar. Det blir nog ungefär samma tidpunkt. Snart hoppas jag!

  • NinaCamilla

    Sanna83: Vi går också hos Peny och gör äggdonation. Jag har inte gjort några undersökningar eftersom jag har endometrios och knapprar prednisolon och anti-inflamatoriska idag. Jag kommer att ta clexane och IL också vid insättning. Prednisolon och trombyl används i Finland vid äggdonation utan undersökningar och verkar vara harmlöst. I Sverige verkar det vara lite med restrektiva med mediciner.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!