• Anonym

    Den jäveln runkade!

    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-06 12:43:14 följande:
    Ok, så man kan inte ogilla sex baserat på stor erfarenhet? Tre långa förhållanden skrev jag om tidigt, och utöver det många kortare. Jag har försökt gilla sex, men det är verkligen inget jag gillar.
    Så ingen annan får gilla det heller då? (och absolut inte onanera)
  • Anonym
    Anonym skrev 2012-02-06 12:40:56 följande:
    Här kom "beviset", det är en trolltråd.

    Men väldigt pinsamt att så många har hakat på och tagit TS i försvar... Lite skrämmande faktiskt att det finns så många som faktiskt har en extrem och totalt verklighetsfrånvänd syn på onani.
    Exakt!
  • Anonym
    Anonym (Förbannad) skrev 2012-02-06 12:55:51 följande:
    Ja om bägge parter är med på det ja, jag har tydligt sagt åt honom att det inte är okej att runka av sig.
    men varför får han inte runka?onanerar aldrig du?
  • Anonym

    Kanske är jag helt ute och cyklar men jag kan tycka att gränsen för otrohet sitter i skallen. Alltså det beror på vad han eller hon fantiserar om under tiden... Har inget som helst problem med att min kille gör det bekvämt för sig själv så länge jag vet att han inte "drömmer sig bort" om  ni förstår vad jag menar och så länge han inte har valt onani istället för sex så har jag svårt att se problemet... Är själv en oonanerande tjej (behöver inga tips eller råd eller "vad synd det är om mig"-kommentarer) så är det bara och jag har aldrig sett det som ett problem utan är nöjd med det jag får av min partner och han har väl ett större behov så genom att tillåta onani så är vi alla nöjda!

    Men att fisa i sängen det skulle jag aldrig tillåta! (Stor portion ironi)     

     

  • Anonym

    TS: Får DU onanera? Får du ta på dig själv eller är du otrogen då?

  • Anonym
    Josse112 skrev 2012-02-06 09:26:56 följande:
    Jag skulle också slängt ut honom (seriöst menat) särskilt om det var till porr, detta är min pojkvän väl införstådd i. Runkar han så gör han det väldigt diskret och med förhållandet som insats varje gång. Vi har alla olika gränser i våra förhållanden - alltifrån übermonogama (så som mitt eget) där onani inte är tillåtet hos de båda parterna - och så finns det öppna förhållanden där tex sex med andra är tillåtet. Båda är vaianter på hur människor i ett fritt samhälle sammanstrålar och väljer att leva sina liv tillsammans, inget konstigt med det, och även mycket styrda förhållanden (så som mitt eget) bottnar i det fria valet.
    Jag tycker det låter vettigt.

    Vi har oxå så, ingen onani alls nån av oss, Just för att ståndet blir hårdare om man inte runkar, jag kommer lättare om jag inte onanerar. så hela sexet och upplevelsen tillsammans blir så mycket bättre om man inte onanerar. 
    och sen eftersom jag har mer lust än min sambo skulle det kännas som ett svek om han runka, så jag inte fick sex när jag ändå är sugen oftare. 
  • Anonym

    Jag skulle bli rätt äcklad och jag kom på min sambo med att dra i snabeln, och... Jag hoppas jag någonsin slipper komma på honom, likaväl som jag hoppas på att ja slipper bli påkommen:)... Skulle jag dock komma på honom, ja... Då skulle vi nog båda skämmas ögonen av oss, för att sedan "gå vidare med vardagen"... Inte slänger man ut killen, för isf var det ju bara en "anledning till att slänga ut han... Något som man ville redan innan"....;) nä ni nu ska jag gå och sägs hej till duschen;)

  • Anonym
    Anonym (Förbannad) skrev 2012-02-06 13:12:37 följande:
    Nej jag onanerar inte
    Dags att erkänna att du trollar? (fast tråden fyllde ju sitt syfte ändå, visar sig att det finns massor av onanifientliga svartsjukespykotiska kvinnor som har fått spel)
  • Anonym
    Imortaelis skrev 2012-02-06 13:17:07 följande:
    Det är ju ditt val, men att sätta sig över en annan och ta det beslutet åt dom känns inte okej.
    inte om man kommit överens om det och han har samtyckt och gått med på deras regler, bemötande till varann, har han då runkat har han brutit deras löfte om vilka regler som gäller i relationen.
    vilket gör att då har hon blivit sviken och kan mycket väl slänga ut honom. 
  • Anonym

    MEN hallå varför skall han respektera dig när du INTE respekterar hans känslor??? han vill och behöver runka men du tycker INTE han skall det för du anser det är fel.... men du respekterar INTE han.... varför skall han respektera dig?? vad är det för fel på onanera??? de är heeeelt naturligt han är ju fan inte otrogen han kanske tänker på dig... killar funkar såååå...

Svar på tråden Den jäveln runkade!