• Susodus

    ÄNTLIGEN! Gravid efter IVF och om liten stannar ses vi i feb/mars.

    Hej, tar steget och hoppar in här jag med, även fast testdagen inte är förrän den 9 juli, gjorde insättning den 21 och har hört andra som har testdag to eller fre med samma insättningsdag. Har testat positivt sedan rd 7 och är nu på rd 13, detta är syskonförsök nr 6 sedan i mars förra året, har haft missfall de två senaste gångerna men nu hoppas jag att det ska stanna.
    Fick två stycken en 5 cellig och en 8 cellig och jag hoppas, hoppas, hoppas på tvillingar.
    Testar morgon och kväll med testlagrets stickor 20 för 99 kr och trycker i mig crinone morgon och kväll.
    Sedan kom det där med kaffevarningar också, blir så trött, varför ska de komma med en massa oroliga larmrapporter hela tiden! Har både avstått och druckit kaffe tidigare med samma negativa resultat.  
    Tänker skaffa ett digitalt test med veckoindikator, jag vill se att det står 2-3 veckor.
    Vad gör man inte för att få tiden att gå:) 

  • Susodus

    MissMary: jag har ju fått en dotter genom ivf på första försöket och vad jag minns så kände jag inga symptom alls, de gånger jag har fått mf har jag känt massor, så av min erfarenhet så har det varit bra att inte känna så mycket, men det är nog väldigt individuellt också.

  • Susodus

    MissMary: kaffelarmet stod det om under aktuella artiklar, men just nu dricker jag en latte och tänker på annat. Jag brukar inte ha kaffesug men har det nu typiskt nog. Jag kör bejaka-suget-modellen.

  • Susodus

    Gjorde digitaltest och det står 2-3 veckor, så det är ju bra! Hoppas fortfarande på tvillingar men tänker att det kanske borde stått 3+ då eftersom man får högre hcg. Jag känner mig i alla fall gravid. Inget symptommässigt men bara bra liksom. Inga spottings, ingen konstig värk, bara lite känningar i livmodern ibland men absolut inte på mensvis. Hungrigare också. Vi drar på semester med lite folk imorgon och jag har varit beredd på att det skulle bli jobbit och rädd för detta också ifall det skulle gå fel och jag blir helt under isen, men det känns som det inte behöver bli så, det känns så mycket lättare nu.
     

  • Susodus

    MissMary: Jag känner ungefär samma sak, ogravid och det är det som får mig att känna mig gravid
     

  • Susodus
    När testade du positivt

    jazmine25                           RD 12
    susodus                               RD 7

    VUL

    jazmine25                           16-20/7 och 8/8

    Inskrivning

    jazmine25                            Mamma mia      11/7

    KUBB

    RUL

    UL


    BF

    jazmine25                            8/3 2013
    susodus                             11/3 2013
  • Susodus

    Jag ser att ni skrivit in er vid bvc, jag vågar inte göra det innan vul, är det dumt?

    Jag är 36 och kommer inte göra kub utan fostervattensprov direkt. Gjorde kub förra gången, vet inte om det gav så mycket, det skapade även en massa oro när vi hade ett värde på under 1/900 och andra hade ett värde på 1/30 000, det kändes lite sådär.

  • Susodus

    Td idag och starkt plus, 3+ med digitalt, är utomlands på semester så jag kommer inte uppdatera så ofta, men hoppas jag får tid för vul lagom till vi kommer hem. Nu ska jag sluta med crinonen vilket gör mig lite nervös, tänk om det blir missfall pga det.

  • Susodus

    Jag gläds, men drömmer konstigt på nätterna, tex att jag blödde kopiöst, är väldigt virrig på dagarna och får frossa på kvällarna, varit lite illamående så det kan bli som förra gången då jag spydde konstant i två månader, men det är det värt!

  • Susodus

    Fick vul 23/7 perfekt, dagen efter vi är tillbaka i Sverige, så kan man fortsätta semestern efter det och tänka på annat!

Svar på tråden ÄNTLIGEN! Gravid efter IVF och om liten stannar ses vi i feb/mars.