Inlägg från: Anonym ("Micke") |Visa alla inlägg
  • Anonym ("Micke")

    Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad

    ChristianH skrev 2015-02-13 16:54:35 följande:
    Med tanke pa din reaktion sa kanske det borde ga att komma over anda. Kanske kan testa att prata med varandra for en gang skull?
    Vet inte om du vände dig till mig med din kommentar....men om så är fallet så utgår jag från att du bara läst de senaste inläggen här. 
  • Anonym ("Micke")
    ynk skrev 2015-03-22 18:58:58 följande:
    För att detta ska ske, så måste en vilja finnas hos båda parter...

    Mickes fru tänder ju inte på honom, utan vill ha det sexuella med andra män, medans hon delar övrig med honom...

    Jag lever på samma sätt, och är övertygad om att de ser ut så för många andra par även om det är tabu att tala om det lika ärligt som TS...
  • Anonym ("Micke")
    Med Lem skrev 2015-05-11 23:23:37 följande:

    Hur går det, Micke?


    vildsvin45 skrev 2015-06-01 14:09:04 följande:

    Barnen fortfarande ovetande?



    Det var ett tag sedan jag gjorde någon uppdatering här. Jag vet faktiskt inte om våra barn vet något. Vetskapen har nog spritt sig till fler inom vårt sociala nätverk har jag insett. Det är väl inte så att jag har blivit konfronterad eller ifrågasatt rakt av men jag märker ju att vi inte blir inbjudna till olika sammankomster på samma sätt som tidigare. Jag kan tänka mig att man inte riktigt vet hur man skall förhålla sig till oss som par. Så kanske våra barn vet...dom har i alla fall inte visat eller sagt något till mig.

    Annars så lever vi som tidigare beskrivet. Min fru har två fasta älskare. En som är "lite mer fast" och en som hon träffar ibland. Jag vet vilka dom är och vad dom heter. Jag har t.o.m träffat dom. Ibland har dom hämtat min fru när jag har varit hemma. Ibland när jag har varit bortrest och kommer hem så kan jag möta någon av dom på väg från vårt hus. Ingen dramatik eller så men det är väl heller inga hjärtliga och kamratliga omfamningar. Bara ett artigt "hej". Jag har rest i arbetet en hel del under våren och min fru har tidigare alltid avskytt att vara ensam hemma i vårt hus. Vi bor rätt stort och en aning avskiljt. Det var inget problem tidigare när barnen var små och hemmaboende men sen när dom flyttade så var ju hon alltid ensam hemma när jag var ute på arbetsresor. Men nu har hon alltid sällskap när jag är borta så hon slipper ju obehaget nu.
  • Anonym ("Micke")
    Anonym (jösses) skrev 2015-06-07 22:41:16 följande:
    Det är ju precis det både jag och andra förutspått skulle hända. Det med barnen och övriga bekanta  menar jag. Jag tycker nog TS bör berätta för barnen hur det ligger till.

    Sen undrar man ju vart TS har sin gräns för hur mycket han kan stå ut med. Intressant, sett så här från sidan.
    Våra barn är ju vuxna så det föreligger inget behov av att pedagogiskt förklara i generellt upplysningssyfte. Men om dom mot förmodan skulle konfrontera mig eller fråga så får jag ju förklara hur vi lever.

    Var min gräns ligger vet jag inte ens själv. Tycker inte att frågan är relevant.
  • Anonym ("Micke")
    Anonym (jösses) skrev 2015-06-26 13:52:59 följande:
    ................................ Inte många skulle fixa det. Din fru måste betyda otroligt mycket för dig.
    Mmm....fast vi får väl se hur det går här nu i fortsättningen. Visst...min fru betyder mycket (om inte allt) för mig och det lär väl ha framgått med all önskvärd tydlighet. Nu är vi dessvärre i en svacka eller nåt. Hon behöver tänka och känna efter hur hon vill gå vidare och har bett om lite distans. Det har inneburit att vi bor isär tillfälligt. Jag har flyttat in i en liten etta så att hon kan reda ut sina tankar och känslor och känna efter hur hon vill gå vidare. Efter några veckor ifrån henne börjar det bli lite tungt och det var ju verkligen inte så här jag hade tänkt mig min semester. Men jag hoppas att vi kan hitta tillbaka till den samvaro som funkade rätt ok ett tag.
  • Anonym ("Micke")
    vildsvin45 skrev 2015-07-28 23:20:59 följande:

    Vet du om hon träffar sin älskare under tiden du är borta.

    Hoppas verkligen att du har sett till att du inte blir lurad på allting, det börjar kanske närma sig det som vi flera varnade dej för. Att hon o älskaren har planer på att flytta ihop, kanske i er kåk.och kasta ut dej.
    Kanske är det så att era vänner drar sig undan och undrar vad som i helvete pågår eftersom dom nu är medvetna om er situation, måste verkligen vara fördomsfria vänner för att acceptera ditt och din frus agerande


    Vad jag förstår och tom har sett så är han oftast där i vårt hus med henne nu. Jag har ju fortfarande en del jobb som skall göras på tomten och har ofta sett hans bil. Men huset står ju fortfarande på oss båda så jag kan ju inte bli rånad på det helt utan vidare.
  • Anonym ("Micke")
    vildsvin45 skrev 2015-08-10 23:31:04 följande:

    Jag tror att den tråden har kommit till vägs ände, Micke har antagligen förlorat allt.
    Hans "fru" har tillsammans med älskaren som har huserar i Mickes säng tagit över allting.
    Jag hoppas att jag har fel och att Micke har fattat ett beslut som för en gångs skull gagnar honom.
    Undrar om barnen är ovetande fortfarande, har en känsla att dom blir djävligt förbannade på sin mor som behandlar deras far som skit.
    Håller mina tummar att det blir så bra som det kan för dej


    Barnen vet att vi har separerat och att deras mor han en manlig vän "som stöd". Deras reaktion har ju varit rätt naturlig och dom har dragit sig undan både henne och mig. Jag hoppas och tror att det bara är tillfälligt.
  • Anonym ("Micke")
    Benny1957 skrev 2015-08-11 10:39:18 följande:

    Hur har det gått Micke. Har du flyttat tillbaka och säkrat huset?


    Nej...jag bor i en etta och hon i huset.  Men det står ju fortfarande till 50% på mig och jag betalar räntorna och amorteringarna.
  • Anonym ("Micke")
    ynk skrev 2015-08-11 11:42:31 följande:

    Kanske borde Micke vädja till sin fru om att få bo kvar i huset som kanske är tillräckligt stort för att rymma både TS och hustruns älskare..?

    Kanske en okonventionell lösning som många skulle finna opassande, men som kunde passa Micke och hans hustru.
    Micke kan bo kvar i huset, sköta trädgården och ha kvar sin hustru, samtidigt som hon får ha sin älskare hos sig hela tiden, samtidigt som hon slipper lösa ut honom från huset.


    Nej...en sådan lösning är nog ingen av oss tre intresserade av (att vi bor tre där).
  • Anonym ("Micke")
    molly50 skrev 2015-08-23 13:49:32 följande:

    Hur går det,Micke?


    Jadu...
    Jag kan väl i alla fall berätta att jag träffade våra barn förra veckan. Och dom undrade ju vad som händer och vem "han" är. Jag berättade att att mamma har ett antal vänner som stöttar henne och att han är en av dom. Inget mer och dom grävde inte desto mer i det heller. Utan undrade bara om dom kan göra nåt för mig eller för oss. 

    Många här tycker ju att min fru är för djävlig och hemsk mot mig och det är väl kanske inte så konstigt iom att det bara är min bild och min upplevelse som berättas här. Som motvikt kan jag ju säga att hon ringer mig åtminstone varannan dag för att kolla av mig så hon är ju inte helt kall eller hjärtlös. Hon har tom bett om att få göra det och att jag inte skall ringa henne.
Svar på tråden Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad