Inlägg från: Anonym ("Micke") |Visa alla inlägg
  • Anonym ("Micke")

    Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad

    johnhenryIV skrev 2014-03-19 10:18:51 följande:
     

    Är de utflugna och bor på en annan ort så är det iallafall bara du och din fru som drabbas av de eventuella konsekvenserna av att detta nu är exponerat för er omgivning.
    Ja...dom är utflugna och bor på annan ort. Så det är ingen fara.
  • Anonym ("Micke")
    Med Lem skrev 2014-03-19 10:27:17 följande:
    Micke,

    Det finns naturligtvis inga garantier, men även de mest osympatiska, buffliga och grymtande avvisande bland mina vänner genom livet har en gång eller två klivit runt hörnet rakt i armarna på nån trevlig ny partner.  Sånt händer. Oftare än man tror. Jag brukar tänka att det verkar som om alla har en extra chans, utöver de som man tror sig ha.
    Du har rätt i det där med garantier. Och oavsett vad du sett hur dina buffliga och osympatiska vänner lyckats ramla in i armarna på en ny partner...så kommer det inte att hända mig. Det är inte för mig.
    Jag fattar inte varför du nödvändigtvis ska förhålla dig passiv för egen del bara för att du vill ha kvar din fru i ditt liv i nån vidare mening. Skulle frun ha nåt emot att du träffar andra tjejer, kanske flörtar lite, tar en promenad med nån annan ibland? Sex måste det väl inte bli om du nu har problem med ditt egenvärde när det gäller sex.
    Hon skulle inte gilla att jag träffar andra kvinnor. Vi är olika här och hon är inte lika flexibel på den punkten som jag är.
    Och även om hon var det så skulle jag ändå inte utnyttja det.


  • Anonym ("Micke")
    ....
    "Hon skulle inte gilla att jag träffar andra kvinnor. Vi är olika här och hon är inte lika flexibel på den punkten som jag är.
    Och även om hon var det så skulle jag ändå inte utnyttja det."

    Men då tycker jag det är märkligt att hon själv tar sig rätten att göra så. Då är hon ju egoistisk.
    Men hon har ju en sexlust och jag kan ju inte hålla henne tillbaka. Jag har ju gett henne utrymmet så....
  • Anonym ("Micke")
    molly50 skrev 2014-03-27 21:14:49 följande:
    "Men hon har ju en sexlust och jag kan ju inte hålla henne tillbaka. Jag har ju gett henne utrymmet så...."

    Jag tycker bara det är så märkligt att hon plötsligt fick sexlust när hon inte hade haft det på länge,och att hon istället för att försöka lösa problemet tillsammans med dig,går till andra.
    Det visade ju sig att hon egentligen inte hade något fel på sexlusten ...bara inte med mig.
  • Anonym ("Micke")
    Man45 skrev 2014-04-02 13:23:40 följande:
    ................................................... Det jag har allra svårast att förstå i den här historien är din egen syn på din egen sexualitet, eller snarare avsaknaden av det. För mig så är det min sexualitet som definierar mig som mänsklig varelse. Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan sex och jag har alltid haft en enormt stark sex drive som inte verkar avta med åren. Därför är det för mig väldigt svårt att förstå hur man kan trycka undan sin egen sexualitet så totalt. Jag vet att många i tråden vill låta detta vara och talar om asexualitet och liknande. Själv undrar jag fortfarande om det inte finns mer att gräva i här för dig själv. Du skriver att du alltid har varit den drivande parten och fått be eller närmast tjata om sex. Du verkar aldrig ha fått bli bekräftad som en sexuell varelse som en annan människa kan åtrå. Jag hoppas att framtiden kan komma med lite överraskningar i din väg på det här området men det kommer nog knappast att hända av sig själv.
    Vad är det man brukar säga? "Bränt barn skyr elden"...eller nåt. Men jag vill aldrig gå tillbaka till det liv där jag gick omkring och hoppades och längtade efter ett sexliv som var ömsesidigt eller bekräftande. Aldrig någonsin. Jag har aldrig mått så dåligt som jag mådde då. Jag har aldrig känt sådan ångest och sådan vanmakt som jag kände då. Det liv jag lever nu är ett liv som många här tycker verkar helt vansinnigt...men tro mig...jag väljer hellre detta än ett liv där jag gång på gång kommer att bli besviken och känna mig värdelös.
  • Anonym ("Micke")
    Benny1957 skrev 2014-04-10 23:41:15 följande:
    En sak som slog mig är att du nog bör be din läkare om att kolla upp dina testosteronvärden. 

    En kollega till mig drabbades av att hans testosteronproduktion sjönk rätt radikalt i medelåldern. I hans fall berodde det på en medicin som han åt för en annan åkomma, och som gav den biverkningen. Eftersom testosteron är är ett hormon, så sker förändringen långsamt och gradvis och han märkte det knappt förrän nivåerna sjunkigt riktigt lågt. 

    Brist på testosteron kan ge flera olika biverkningar. Först och främst minskad sexlust och nedsatt förmåga till erektion. Andra fysiska symptom som kan uppkomma är ökad bukfetma och minskad muskelmassa.

    Svårast att komma åt är dock de psykiska effekterna. På siten www.testosteronbrist.se räknar man upp ett antal symptom - mer eller mindre vanliga - som minskad känsla av välbefinnande, sjunkande mental och fysisk prestationsförmåga liksom depression, oro, irritabilitet och koncentrationssvårigheter.

    Mycket av det du skrivit här på FL föranleder åtminstone mig att tycka att du bör be din doktor testa dina testosteronnivåer. Läs på om fenomenet och som en första start kan du köpa naturmedlet Prelox som säljs i de flesta hälsokostbutiker. Det hjälpte i alla fall min vän att må lite bättre - och ett ökat välmående tackar väl ingen nej till alldeles oavsett hur man ordnat sin familjesituation.
    Tack...men det är inget fel på min testosteronproduktion.
  • Anonym ("Micke")
    Benny1957 skrev 2014-04-10 14:59:02 följande:
    ........ så håller jag med de som manar dig att slå vakt om villan och andra tillgångar. Även om frun inte sitter och konspirerar bakom din rygg kan mycket väl hennes älskare göra det  och "en person som blottar strupen"  kan inbjuda till fula angrepp.

    Sen håller jag med "Med Lem" om att du Micke skulle behöva nån form av psykologhjälp för att ta itu med din rädsla för att bli avvisad. Kanske ni skall ta upp familjeterapin igen - fast med en annan terapeut?
    Den typen av tillgångar är materiella och har således ett begränsat värde. 
  • Anonym ("Micke")
    Cl4udio skrev 2014-04-14 20:07:11 följande:
    kör hon också analsex med sina älskare?
    Ingen aning faktiskt. Och jag är inte intresserad av detaljerna i hur dom har sex och det är ingen information som hon matar mig med heller.
  • Anonym ("Micke")
    Benny1957 skrev 2014-04-12 23:39:10 följande:
    TS skrev : Tack...men det är inget fel på min testosteronproduktion.

    Bra att du har testat, för det är verkligen ett besvärligt problem i och med att det kommer så smygande. En enkel indikator är ju att man inte längre vaknar med morgonstånd, men annars är det svårt att se. Och som sagt  PRELOX hjälpte i alla fall min kompis, och jag har nu skaffat det själv.

    Hur går det annars Micke. Håller hon sig fortfarande till de krav på diskretion som du nämnde att du ställt upp i en tidigare kommentar?  Och går hon fortfarande bort ca 10 kvällar i månaden?
    Nu har det ju inte gått så lång tid sedan jag berättade om att hon råkat stöta på några vi känner. Några veckor - 1 månad eller nåt? Så det har ju inte hunnit hända några större saker eller förändringar på den korta tiden. 10 kvällar var väl kanske att ta i lite. Det låter mycket nu när jag läser det själv. Det ligger väl kanske i  området 6-10 kvällar i månaden. Närmare 6 än 10 skulle jag tro. 

    Och jag har morgonstånd ibland. Inte som när jag var tonåring...men ibland så.
  • Anonym ("Micke")
    vildsvin45 skrev 2014-04-15 13:59:12 följande:
    En  liten fundering jag har, vet du vad det är för personer hon håller på med, framförallt den som hon har en stadig relation till?
    Och känner dom till dig? vad anser dom om dej? framförallt vad tycker den som hon har långvarigt sällskap med?
    Förstår att det kan vara svårt för dej att veta, men din fru borde ha grepp om vad dom tycker.
    Är lite inne på vad Benny och en del andra tycker att du kan bli lurad av någon som din fru håller på med.
    Tror att dom inte har nån större respekt för dej, som låter dom hålla på med din fru.
    Du bör nog se om ditt eget hus
    Hursom,lycka till
    Hej
    Det är nog "vanliga män" (vad nu det är egentligen). Dom är åldersmässigt i närhet av henne själv (och även mig). Några har varit frånskilda och någon enstaka fortfarande i ett förhållande....även om hon försöker hålla sig från upptagna män. Men nu tror jag inte att det är en kavalkad av män utan ett få-tal. En "fast" som hon träffar och sen också någon som finns i bakgrunden och som hon träffar mera sällan. Jag har ingen aning om vad dom tycker om mig. Har inte frågat min fru och förstår inte heller varför jag skulle göra det. Vad skulle jag använda den insikten till?

    Jag tror nog inte att min fru är ute för att lura av mig något. Jag upplever henne som väldigt ärlig och uppriktig nu. När jag frågar som berättar hon rakt av utan omsvep eller glidningar. 

    Huruvida dom (männen) har någon respekt för mig så måste jag säga att jag fullkomligt skiter idet. Varför skulle jag hoppas på deras respekt? Och vad skulle den respekten bestå i? Jag lever mitt liv. Dom lever sitt. Min fru råkar röra sig i gränslandet. Men tack för din omtanke.

    I övrigt....(till din uppdateringsfråga)
    Jag skrev tidigare om att några i vår bekantskapskrets fått nys om upplägget här hemma och att min fru och hennes älskare träffat ett annat par en kväll. Sen har min fru styrt undan allt sånt och försöker hålla isär världarna....vilket jag är tacksam för. Jag har inte fått några frågor eller kommentarer från någon men min fru blev faktiskt tillfrågad av en väninna om en par-middag tillsammans med hennes älskare. Hon tackade nej. 
    Just nu är hon bortrest över en veckoresa med sin älskare och kommer hem till helgen. Själv kom jag precis hem efter att ha legat under kniven och inlagd några dagar för att fixa till en krånglande muskel i benet. Har dragits med det där ett bra tag och nu fick jag äntligen tid. Så vi får se i helgen hur hon har haft det.
Svar på tråden Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad