Inlägg från: Anonym ("Micke") |Visa alla inlägg
  • Anonym ("Micke")

    Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad

    Anonym (levalivet) skrev 2014-10-24 11:42:48 följande:

    Du är inte ensam om att samtidigt kunna finna spänning/njutning i de hela, kolla upp cuckold eller hotwife. Kanske de kan vara nått och nytändning hos er, problemet oavsett vad är väll hur man tar upp ämnet med frun kan jag tänka mig, lycka till oavsett :)


    Alltså...du är ju inte den första (och knappast den sista) som tar upp detta med cuckold och föreslår det som en fetisch för mig. Och visst, i början kände jag en upphetsning över det. Men den försvann snabbt. Jag ser inget intresse i att vara passiv deltagare på något sätt i det och jag kan lova dig att min fru skulle aldrig vilja ha något sådant heller. 
  • Anonym ("Micke")
    Med Lem skrev 2014-11-05 21:55:31 följande:

    Imponerande längd på den här tråden..


    Jo, den börjar bli lång. Provocerande och förvånande för många. Säkerhetsventil och ngn form av terapi för mig (eventuellt)
  • Anonym ("Micke")

    Ja, vad skall jag säga riktigt? Att "M's" förslag och tips inte riktigt ligger i linje med min personlighet och mitt sätt är nog ingen överraskning för de som följt tråden och sett hur jag resonerar i övrigt. Så med andra ord...jag kollar gärna på fotboll och varför inte på någon stadshelg nere i europa. Men det kommer inte att bli något bordellbesök och jag ser varken min fru eller andra kvinnor för den delen, som horor.

    Just den här helgen tillbringar min fru med sin älskare. Dom har åkt iväg på spahelg (tror jag). Hon kommer hem sent i morgon söndag. Själv håller jag på och snickrar hemma. Jag är precis klar med lim- och putsarbete på en möbel i garaget och tänkte ta och fixa en vägg och ett hyllsystem i min frus arbetsrum. Hon har bett mig fixa det där rätt länge och jag har i några månader nu lyckats hitta på annat att göra hela tiden. Inget stort jobb, borde vara klart på 2-3 timmar och det passar bra att göra det idag. Men det är så förbaskat trist att riva tapeter.

    Oavsett så är det skönt att jobba med praktiska saker när hela arbetsveckorna (med långa kvällar ibland) går åt till affärer och möten.

    Vet inte om det här var en speciellt upphetsande uppdatering men det är i alla fall vad jag skall göra idag. 

    I morgon tänkte jag träna och storhandla. Spännande eller hur?

  • Anonym ("Micke")
    ynk skrev 2014-11-10 18:31:03 följande:
    Micke, jag har funderat en del kring vad du skrev i juni förra året.

    Tycker det är märkligt att både du och din fru kände dåligt samvete gentemot
    din hustrus första älskare "pappan". Du hade väl ingen anledning att känna dåligt samvete för vad din fru och hennes älskare gjorde?

    Förstår heller inte hur din fru har tänkt när det gäller detta med dåligt samvete då hon bryter denna kontakt av hänsyn till älskarens ovetande hustru, medan hon inte bryr sig om att du mår dåligt över din situation...

    Även om du har gett henne din "tillåtelse" till detta med hennes älskare, så kan ju ingen som läst denna långa tråd undgå att du ändå är ledsen och sårad över hur det har blivit. Jag tillhör inte de som vill fördömma eller lägga en skuldbörda på din hustru, men förstår inte detta med att hon tog hänsyn till att hennes första älskare var gift och då valde att avsluta den relationen....

    I konsekvensens namn så borde hon kunnat fortsätta den relationen utan dåligt samvete, eller även valt att släppa dig fri och på sikt kunnat låta både dig och henne själv få en möjlighet att börja om i en ny relation...
    Det dåliga samvetet som fick henne att avsluta tidigare relation var ju baserat på att älskarens fru var ovetande. Alltså att hon bidrog till att en annan kvinna blev bedragen. I mitt fall så är jag ju medveten och hon går inte bakom min rygg. I början gjorde hon förvisso det (när jag började tråden) och det gav henne en massa samvetskval. Men därefter är ju hon öppen med allt och döljer inget. Sen att jag inte vill vältra mig i alla detaljer och sitter inte och frågar ut henne. Men hon bedrar ju mig inte längre i ordets rätta bemärkelse. Rubriken i tråden är därför i dag missvisande...men jag kan väl inte ändra den antar jag. 

    Det var ju många här i tråden som inledningsvis också påpekade det att även om jag valde att acceptera och finna mig i situationen så fanns det en 4e part (den bedragna frun) som levde ovetandes och definitivt var bedragen. Mitt medgivande ledde ju indirekt till att hon blev bedragen. Så vi hade en diskussion då och min fru insåg också att situationen inte var så ensidig som vi först trott. Och hon bröt relationen därmed. Nu ser hon till (eller förvissar sig om) att det inte finns någon risk för att hennes älskare inte bedrar och ljuger för en partner.
  • Anonym ("Micke")
    Anonym (Vad?) skrev 2014-11-13 09:54:31 följande:

    Fast du skriver i det inlägget att det var en kemisk reaktion mellan din fru och den pappa hon hade en affär med. Alltså att den var begränsad till just honom.
    Nu verkar det vara så långt i från det som det bara går i och med att hon aktivt har letat upp en annan älskare. Det vill säga inget som uppstått spontant.
    Hon letar alltså hellre upp någon för det uttryckliga sexandets skull än att ha det med dig.


    Korrekt

    Jag vet att du säger att du inte vill ha sex något mer för den ångesten och det måendet vill du inte ha men jag läser helt enkelt att du blivit nedbruten och accepterat situationen för att undvika mer plågor, inte att du gillar den.

    .


    I det stora hela - korrekt

    Genom hela din tråd ser jag en kuvad äkta man som gång på gång fått avstå det mest basala i ett förhållande för att sedan se den älskade ge sig till någon annan. Det känns som ett misshandelsförhållnade (vilket jag tycker att det är) där den misshandlade parten säger att det är ok. Misshandlaren slår bara om den misshandlade gjort något fel, så den ska inte göra något fel så är allt bra.



    Så ser inte jag det men jag kan ju inte styra över andras tolkningar och analyser. Om jag sa ifrån så skulle hon sluta direkt - men jag vill inte ta ifrån henne något som berikar hennes liv.

    Sagt det förut och säger det igen, du borde verkligen prata med någon professionell enskilt, och med professionellt menar jag inte den familjeterapeut ni stötte på tidigare. Hon kan inte ha haft alla bestick i lådan med tanke på de råd hon gav.


    Hon hade möjligen inte alla bestick i lådan. Men jag ser inget värde i att prata med någon terapeut över huvudtaget. Vad skall en sån säga, göra, föreslå, bidra med? Vad skulle jag tjäna på att sitta och älta det här för någon mot betalning? Visst....det är alltid bra med att få släppa ut lite tryck någon gång...men jag gör ju det här i tråden istället. Det ger mig en viss lättnad. Och visst...jag utnyttjar kanske er, snål som jag är.

  • Anonym ("Micke")
    Schack73 skrev 2014-11-13 15:20:32 följande:

    En bra terapeut/psykolog hjälper dig resonera, rensa dina tankar och komma fram till vad du vill, Micke. Inte bara släppa på trycket.

    Jag ser också en kuvad man som är rädd och inte vågar ställa krav, och blir misshandlad psykiskt. Men jag har skrivit tidigare att jag tror att rädsla håller dig tillbaka från att leva det liv du vill leva.


    Jag har uppfattningen att en terapeut bara sitter och ställer frågor för att få igång mig att berätta och gräva i mig själv. Inte lyfter fram verktygsbacken, letar fram och räcker över ett verktyg.

    Av ren nyfikenhet...vad är det för liv som du tror att jag egentligen skulle vilja leva?
  • Anonym ("Micke")
    Angel00 skrev 2014-11-13 17:27:23 följande:
    Det beror på vilken slags terapeut som du går hos. En med inriktning på kbt ger verktyg. En med inriktning på psykodynamik ger inga verktyg. Gäller att hitta rätt person samt att fundera vad du vill ha ut av det hela.

    Dina inlägg ger en bild av en man som är hämmad, skyr förändring och vill vara tilllags. Konflikträdsla.

    Det går att hitta en tillvaro där du är sprudlande lycklig. Inte bara en grå tillvaro som du uthärdar. Frågan är om du vågar vara lycklig? Det kanske är säkrare att ha det som du har det? Då vet du ju vad du har. Inga överraskningar där.
    exakt
  • Anonym ("Micke")
    Med Lem skrev 2014-11-14 08:37:38 följande:
    ....
    Hur lite än sex intresserar dig så förtjänar du inte att känna ångest eller obehag, om jag får förutsätta romliga antaganden.
    Nu vet jag inte riktigt om jag känner ångest direkt...eller obehag
  • Anonym ("Micke")
    Anonym (Vad?) skrev 2014-11-27 13:04:10 följande:

    "I det stora hela - korrekt"


    Svaret ovan har jag citerat från ditt inlägg #876 och nu säger du att du har varken ångest eller obehag? Hur ska du ha det? 


    Jag får hålla med Med Lem i det här att du är väldigt otydlig i så fall.
    Sedan har du inte svarat på om din hustru verkligen skulle sluta. Får känslan att hon inte skulle göra det. Det var inget som hindrade henne när hon gick bakom ryggen på dig allra först i början så varför skulle det göra det nu.


     


    Nej, jag tror du undviker hela frågan i hopp om att hon ska stanna kvar.
    Förstår inte varför hon inte skulle göra det, du tar hand om hemmet och allting annat. Hon får knulla runt med vilka karlar som helst och slipper till och med att ha sex med dig. 
    Tycker du att det tyder på kärlek? Mer som att hon har en slav eller tjänstehjon.

    Nej, säger det återigen, du borde prata med någon professionell.


     


    Jag upplever inte att jag har ångest. Jag undviker sånt som skulle kunna ge mig ångest som i exemplet. Har aldrig påstått att jag gillar det. Men jag har anpassat mig. Dock ingen ångest.

    Jag har inte alls undvikit frågan om huruvida hon skulle sluta om jag sa ifrån (det var väl det som var frågan?). Det här avhandlades för rätt länge sedan i tråden och där var jag tydlig på att hon hade lovat att sluta direkt om jag ville det. Men när jag såg hur hon levde upp av sitt nyvaknade sexliv så kan inte jag ta det ifrån henne. Därför....
  • Anonym ("Micke")
    Anonym (Vad?) skrev 2014-11-27 15:13:58 följande:

    Ja, du säger att hon har lovat det men lova runt hålla tunt?
    Du vill inte ta ifrån henne det hela i och med att hon levde upp men har du någon gång satt en gräns? Sagt  "Nej, den här helgen vill jag att du är hemma med mig?" Har du någon gång satt hennes löfte på prov?


    Ja..det har hänt och då har hon respekterat det.
    Anonym (Vad?) skrev 2014-11-27 15:13:58 följande:

    Och din hustru då? Har hon inga som helst samvetskval över att du mått så fruktansvärt dåligt över erat sexliv att du helt enkelt avslutat den delen för gott?


    Känner ingen skam överhuvudtaget att hon tar sig älskare istället för dig?
    Om det ändå var så att hennes älskare var en krydda men att helt och hållet skita i dig? Hon tycker inte att det är något problem, hon som du säger älskar dig så högt? Hon vill inte alls hjälpa dig? Få dig att må bättre? Inte en tillstymmelse till sympati eller förståelse?


    Ja...inledningsvis hade hon dåligt samvete då allt uppdagades.
Svar på tråden Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad