• kallemaja

    Januarimammor 2014

    Tänkte att vi som har plussat nyligen och har beräknad BF i Januari 2014 kunde samlas här och dela erfarenhet..
    Fick nyligen reda på att jag plussat för första gången i mitt livSkrattande äntligen!
    Mycket tankar och känslor....dela gärna med er...
    När har ni BF? (själv har jag inte varit på MVC än, utan bara räknat ut via gravkalendern) 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-05-12 20:43
    Har ni några gravsymptom än glömde jag fråga...

  • Svar på tråden Januarimammor 2014
  • ScillaBlå

    Jag bor i Västerås.

    I mina tidigare graviditeter har jag blödigt lite runt vecka åtta. Har blivit nojig då och tjatat till mig ett VUL. Man kan ju hitta på en blödning om man vill se pyret och få bekräftat att hjärtat slår... ????

  • ScillaBlå

    Annars brukar UL vara i vecka 17-18. Sen kan man ju göra ett KUB- eller NUP-test också. Tror man får tidigt UL då, men jag vill inte göra det. Trots att jag börjar närma mig de magiska 35. Men det är ju upp till var och en.

  • FrökenBlå

    Okej, jag har bara gjort tre! Flört Men nu tycker jag att det vore jobbigt att testa igen..men har tänkt att göra det åtminstonne nångång till. När får man tidigast göra u-ljud?

    Jag bor i Växjöområdet.. 

  • konstpaus

    Hoppar in här jag också då vi plussade imorse! Det är massor med tankar som snurrar i huvudet då det är första graviditeten, o oj så härligt det är! :)

    kallemaja: jag bor också i Stockholm!

  • kallemaja

    Åh vad härligt! Grattis till oss alla! Alla vi ska ha barn i januari- kan ni förstå hur fantastiskt detta är? Det är ju mitt första barn jag väntar..så undrar lite hur har ni tänkt att göra med att berätta? Ska ni vänta till v 12 och berätta för vänner familj? Såå otroligt mycket tankar och känslor! Jag mår faktiskt ganska bra,.men vem vet vad som väntar bakom hörnet ;) Hur mår ni? Är ni oroliga? Första eller flera barn sedan innan?

  • feamin

    Hej! 

    Även jag hoppar in här. :) Inga barn sen tidigare så detta ska bli jätte spännande. 
    Fick ett plus häromdagen. Nägot chockad då det faktiskt inte var Helt planerat. Vi fick missfall i slutet av december i v. 13 och därefter tog det ett tag innan mensen satte igång. Vi beslutade att börja testa igen till sommaren. Jag tyckte jag hade ganska bra koll på när min mens och min äl skulle vara, så att vi skulle undvika graviditet innan sommaren. Men det visade sig att de simkunniga små rackarna överlevde fler dagar än vad jag hade räknat med. ;) Även om det blev tidigare än beräknad så är vi jätte glada. :) Men vågar inte ropa hej ännu pga det senaste missfallet. 

    Jag tror att Bf ska ligga på runt 19/1. Känner inte av så mycket av grvaiditeten. Men skulle va ömma tuttar och ganska trött.

    Kul att få följas åt här inne! :)   

  • Pollyx

    Har också plussat nyss! Skrattande Så otroligt! 
    Har tagit 6 grav-test hittills, det därför det varit svagt plus vid ett par tillfällen tidigare och sen försvunnit. 
    Men nu har det bara blivit starkare och starkare!! :D Så nu hoppas och längtar min man och jag efter vårt första barn!
    BF är runt 22-23/1 enligt vad jag räknat på nu, men lite osäker med räkningen där.  :)

    Vi har inte berättat för någon än, men kommer troligen berätta för våra föräldrar i helgen för stöd och så. Dels ifall det skulle sluta i mf, men även bara för att slippa bortförklara illamåendet och tröttheten som börjat krypa sig på... :) 

    Känns så häftigt!  Hjärta

Svar på tråden Januarimammor 2014