• Idefixx

    BF februari 2015 Göteborg

    Hej! Tänkte om det fanns fler göteborgare som är gravida och har beräknad BF februari (januari och mars funkar ju med ;) Här kanske vi kan samlas och prata om allt möjligt. Väntar själv andra barnet, har en dotter född -11. Var med i en liknande tråd under första graviditeten och tycker det hade vart trevligt starta en ny :)

  • Svar på tråden BF februari 2015 Göteborg
  • ananaspapya

    Hej vill också vara med här! Plussade idag :) och det är andra barnet. beräknat att komma den 7mars. Och vi bor också i Torslanda som jag såg att några andra gör. Illamåendet har redan börjat usch och super näsan, luktar mig till allt.

  • cotton

    Hahaha, har också fått ett luktsinne som en riktig blodhund. Hur jobbigt som helst!

    Vad kul med så många Torslandabor!

  • Loven

    Hej!

    Jag hoppas på att få hänga med i denna tråd. BIM 10/7, första barnet, 33år bor i centrum (inget Torslanda här tyvärr)

  • ananaspapya

    Åh jag är så spänd, vågar knappt tro det än. Hur har ni andra kännt? Vilka har berättat för de närmsta? Vi bestämde idag att vänta lite tills efter v 12 men är i v 4+4 nu och det känns som evigheter tills dess. Så har ingen förutom en att prata med hehe,n

  • cotton

    Härligt idefixx! Tänk att när du kommer tillbaka till jobbet har man du kommit så påtagligt mycket längre i graviditeten!

    Jag gick på semester igår och börjar jobbet den 11 augusti, då är jag i 11e veckan och kan nästan berätta på jobbet.

    Jag ska skriva in mig på barnmorskegruppen tänkte jag och ta ett UL där runt omkring och ser allt bra ut tänker jag berätta.

    Första gången jag går på barnmorskegruppen, gick på MVC Kungshöjd sist och var inte särskilt nöjd...

  • MajaBrittan

    Hej alla nya, vad kul att vi börjar bli ett gäng :)

    Pippit: jag mår också helt upp-å-ner, fast mest fysiskt, illamående, sjösjuk och orolig, sover kass mm. Vi flyttade och renoverade massor under min förra graviditet och det slet jättemycket på både mig och maken, denna gången är vi båda överens om inga projekt i onödan kommande månader. För mig hjälpte det mycket att ha en målbild för hur allt skulle vara när vi var genom graviditet, flytt osv. Det är jobbigt att vara gravid och alla tankar och hormoner och känslor som flyter runt i huvudet på en. Inte bara ett tacksamt rosa lyckorus ;)

  • Idefixx

    Ja denna semestern är sjukt efterlängtad. Har vart lite turbulent på jobbet då de varslade om uppsägning samma vecka jag plussade och vart ju tvungen att säga till chefen. 21 personer av 86 fick gå, jag klarade mig men vilken stress :/ så nu vill jag bara ta det lugnt.

    Har med bokat ul på barnmorkegruppen den 22/7 men kommer att gå på Närhälsan i Torslanda både på mvc och BVC då jag var nöjd förra gången.

    Gick på ul i v 12 och 32 på Emmaultraljudsklinik förra gången men d verkar ha lagt ner för ett tag?

Svar på tråden BF februari 2015 Göteborg