• Idefixx

    BF februari 2015 Göteborg

    Hej! Tänkte om det fanns fler göteborgare som är gravida och har beräknad BF februari (januari och mars funkar ju med ;) Här kanske vi kan samlas och prata om allt möjligt. Väntar själv andra barnet, har en dotter född -11. Var med i en liknande tråd under första graviditeten och tycker det hade vart trevligt starta en ny :)

  • Svar på tråden BF februari 2015 Göteborg
  • Idefixx

    Jaaa äntligen lite aktivitet här ;)

    Va härligt med bra siffror på Kub 'en !

    Å jätteroligt att dottern reagerade så härligt och positivt. De gjorde våran med och är fortf lika entusiastisk. Mycket prat om att bli storasyster och om bebisar. Vet tyvärr ingen bra bok men tar gärna emot tips jag med.

    Byxorna på jobbet va lite tajta ;) satte ett gummiband runt knapphålet och knappen så nu känns de bättre :) vill inte börja med hängslebyxorna ännu haha :) har dock inte gått upp nått ännu, men ner 1kg. Trots att jag äter mer/oftare nu. Gick dock inte upp så mkt förra gången heller stannade på + 9-10 kg.

  • Propps

    halloj. jag ska ha i januari =) hoppas det går bra att jag hänger här ändå. uträknat till 2/1 så här ska det fasiken hållas igen innan nyår :D

    har ni börjat köpa ngt/inreda barnrummet?
    Jag har fått massor av vänner och lillasyster. har tvättat det och lagt i lådor. det blivande barnrummet ser ut som fan med grejer på golvet så ska skruva ihop spjälsängen i veckan och använda den som en förvaringsmöbel :D
     skulle vilja inreda för fullt men vågar inte riktigt, det känns lite tidigt

  • Idefixx

    Hej och välkommen :)

    Roligt med fler! Jag har inte börjat inreda något, tänkt att bebis ska sova hoss oss ett tag och vi har spjälsäng och en mindre säng man kan ha brevid våran kvar från dottern! Har ett rum som nu inte används till något förutom en massa garderober i som är tänkt att bebis ska få framöver :)

  • Propps

    vi har datorn i det rummet som barnet ska ha. Jag vill ju sätta upp tavlor, byta gardiner :D
    men det är väl så att man har sängen bredvid sin egen den första tiden.

  • Idefixx

    Ja d är klart man vill :) inredde ganska tidigt med dottern! Men denna gången har vi såååå mkt bebiskläder osv i förrådet som jag först behöver veta om vi ska ha kvar lr inte ( bara flick, rosa mm nästan) och vi ska inte ta reda på kön heller. Behöver platsen i förrådet för att få undan garderoberna i d kommande bebisrummet, så jag får väll snällt vänta ;)

  • Propps

    hade ni kläderna hängande i garderob eller liggandes i byrålådor? jag har en stor billy bokhylla med glasdörrar. tänkte ha barnkläderna där, 

  • Idefixx

    Vi hade garderob, mesta låg i korgar/på hyllor. Billy hylla funkar nog utmärkt, kläderna är ju så små med :)

  • cotton

    Hej tjejer!


     


    Nu är jag också tillbaka efter en lång och härlig och VARM sommar. Det har varit mycket bus, bad och utelek men så är ju livet med en tre-åring.

    Jag var på inskrivning på Barnmorskegruppen i förra veckan och fick göra UL då. Bebisen var jättefin och låg till och med två dagar före i storlek och då är mitt BF flyttat till den 27 februari istället för den 1 mars. Men vi får se vad RUL säger sen.

    Ska göra KUBen i nästa vecka. Gjorde aldrig det med Henry men tänkte göra det denna gång då jag fyllt 36. Jag är väldigt nervös över det men känner samtidigt att jag hellre utreder allt nu än väntar till RULet om sex veckor.

    Hur mår ni andra? Jag tar förresten också gärna emot tips om bra böcker, både för mig som för vår son så vi kan förbereda oss inför syskonlivet.

  • Idefixx

    Härligt att du är tillbaka och har haft en bra sem :)

    Funderade på kub men d blev inget då vi var bortresta. Gjorde inge förra gången heller. Va 25 då, 28 nu.

    Gått in i v 16 (15+1) och känner inte av så mkt faktiskt. Lite av "spökveckorna" som börjar nu kanske?

  • you had me at hello

    Jag " kommer tillbaka" till den här tråden. Har knappt skrivit något här eftersom jag bara gått och väntat på att nå fram till de "säkra" veckorna.

    Nu är vi i vecka 14 och gjorde kub igår med jättefina siffror så nu börjar jag ta till mig hela graviditeten :)

    Vi håller på och renoverar hemma och rummet utanför vårt sovrum skulle egentligen bli badrum? men nu får det bli ett barnrum istället. Ät så sugen på att få inreda det när väggarna kommer på plats :)
    Jag har berätta för mina föräldrar nu och några kompisar på jobbet men chefen vet inget ännu?.. Vet inte när jag ska ta mod till mig och berätta.
    När kommer ni andra berätta??

Svar på tråden BF februari 2015 Göteborg