• Idefixx

    BF februari 2015 Göteborg

    Hej! Tänkte om det fanns fler göteborgare som är gravida och har beräknad BF februari (januari och mars funkar ju med ;) Här kanske vi kan samlas och prata om allt möjligt. Väntar själv andra barnet, har en dotter född -11. Var med i en liknande tråd under första graviditeten och tycker det hade vart trevligt starta en ny :)

  • Svar på tråden BF februari 2015 Göteborg
  • cotton

    Jag mår sämre denna graviditet. Jag mådde helt fantastiskt i nio månader med Henry men denna gång mår jag (lite) illa, har varit yr, på sämre humör, fått cravings och kan inte dricka kaffe alls (jag som älskar kaffe annars) mm. Men så är det ju, symtom kan skilja sig så mellan olika graviditeter...

    Träffas gärna någon gång, vill bara förbi vecka 12 först.

    Vi bor på Låkeberget i Torslanda. Har kvar BVC i stan men man är ju där så sällan att det känns ok.

  • Idefixx

    Kaffe är helt borta för mig med :/ det trodde jag aldrig! Trodde att d skulle bli svårt att hålla sig till Max antal koppar d råder en till men nu är d bara grönt te eller kamomill som gäller hehe :)

    Ses gärna jag med framöver :)

  • Pippit

    Nu har vi fått en liten titt och det var så roligt! EN pigg liten krabat såg vi även om UL är lite otydligt såhär tidigt . Kan slappna av mer nu även om vi ska göra KUB framöver också. Känns roligt att kunna glädjas också i illamåendet och känna att det kommer något gott ur det. Rekommenderar verkligen att be om det om ni har känt oro eller så som jag. 

    Jag gillar min BM också. Hon är snäll och förstående men liksom rejäl så jag känner mig positiv av att träffa henne. Det är så skönt att prata med någon som verkligen har erfarenhet och lyssnar på hur jag mår och alla känslor och kan göra det med ett annat perspektiv än min man eller vänner.

    Vi har fått berätta för dottern också. Hon sa till farmor: "Jag ska bli storasyster men ingen tror att jag vet något." Vi hade ingen aning om att hon visste men hon snappar tydligen upp mer än vi trodde. Går inte att prata över huvudet på henne längre alltså. Jag skämdes lite och fick be henne om ursäkt för att vi har gjort det :-/ Nu önskar hon sig en lillasyster.

  • Barn nr1

    Hej, får man hoppa in här.. Väntar vårt 2a barn i februari (egen uträkning) har inte vart hos barnmorska än så vet inget mer exakt :) vi bor i skärgården även kallad Hisingen ????

  • Idefixx

    Lite frånvarande här då vi är bortresta.

    Ja man kan inte undanhålla mycket längre! Hur gammal är hon? Vi sa nästan med en gång då jag va rädd för att hon skulle fatta endå.

    Välkommen barn nr1 :)

  • Pippit

    2,5. Ja tydligen får vi räkna med att hon fattar det mesta nu.

    Hej barn nr 1. Varför har du en sur gubbe? Mår du illa också? Hur gammal är nr 1?

  • cotton

    Pippit, grattis till fint UL! Kul att se den lill*! Kul att ni berättat för storasyster nu Vi har vårt första den 23 juli och jag längtar och är fruktansvärt nervös samtidigt.

    Välkommen barn nr 1. Vi är flera från Torslanda här som bekant ligger på Hisingen.

  • Idefixx

    Hej tjejor!!

    Hur mår ni? Jag är i vecka 11 (10+4) och känner mig inte gravid för fem öre! Känns skönt att det inte är så långt kvar till ul nu, (22/7) så man kan se att d faktiskt är nån liten där inne igen. Gjorde vul i vecka 6-7 typ.

  • Idefixx

    Hej igen ;) det märks att det är semester!!

    En fundering! Är jag helt knäpp som funderar på syskonvagn? Ståbräda känns så otympligt och klumpigt? Dottern kommer endå va ca 3 år och 4-5 mån. Har ca 1 km till förskola (15 min) hur tänker ni?

Svar på tråden BF februari 2015 Göteborg