• Troll lycka

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Jag började med progesteron idag (trots ostimulerat) och imorgon börjar jag med bisolvon. På fredag är det dags för FET. Sjukt nervös!

  • Troll lycka
    Moolie skrev 2014-09-04 20:45:30 följande:

    Jag testade plus redan idag, RD 5! :) Nu håller vi tummarna STEN hårt!


    Men va kul!!! Grattis!!!!
  • Troll lycka

    Ja jättetrist :( inga mer i frysen. Har två behandlingar kvar som vi betalat för. Så vi börjar nog vid nästa mens om läkaren godkänner.

  • Troll lycka

    Ja jag har alltid fått börja på på kommande mens när frysarna inte klarat sig så ska nog gå bra..

    Tack snälla för kramar och tankar! Nu e det bara att blicka framåt. Bättre att det "dog" nu än att man först ska ruva och få minus på stickan..

    Trevlig helg tjejer, till slut lyckas vi alla!

  • Troll lycka

    Idag ringde vår läkare. Han rekommenderade den långa metoden för oss denna gång. Han trodde att det passade mig bättre just nu. Så imorgon börjar jag med sprayen! Preliminär/planerad äggplock v 40. Nu va man helt plötsligt igång igen! Så nu sitter jag o moffar lördagsgodis o allt möjligt för sista ggn på ett tag ;)!

  • Troll lycka

    Tack för lyckönskningar! Då har jag börjat spraya sen igår! Kört den långa metoden en gång för 6 år sen, allra första ivf försöket. Det gick åt skogen, så jag hoppas att det går bättre nu.

    En fråga till er ang kaffe. Hur har ni gjort m drickandet? Jag har alltid tvärslutat o det kommer jag oxå göra då jag börjar m sprutorna. Men under spraytiden?

  • Troll lycka

    Tack allihopa för svaren o kramarna!. Ursäkta, känns som jag varit väldigt ego sista tiden o bara skrivit om mig själv. Men jag tänker på er alla o håller allt jag har! Jättekram!

    Och grattis Moolie!!

    Jenjoh o kattflickan- kul då e vi fler som är igång igen!!

  • Troll lycka
    Mrs we skrev 2014-09-15 20:25:06 följande:

    Blomflugan, åh vad frustrerande att kastas mellan hopp och förtvivlan. Men ett streck är ett streck! Såklart det går vägen nu! Jag lägger flera hundra kronor på test varje gång. är helt manisk med att testa... Ska ringa sahlgrenska imorn för att komma igång igen. det känns skönt att vi kan köra direkt. 

    Kelson1, jag kan också glädjas med min bror, även om jag emellanåt är bitter känns det som ett extra hjärta bankar inom mig med kärlek till mitt brorsbarn. Att få se honom i ett barn värmer mig så. Det sorgliga tycker jag var att han inte visste hur han skulle berätta för mig. Att han hade svårt att tala om en sådan fantastisk nyhet "bara" för att vi har som vi har det. Allt detta påverkar så många andra. Jag är en kontrollmänniska som vill alla väl, alla uppfattar mig så stark och kraftfull. Jag hatar att känna mig som den svaga och andra vet inte hur de ska hantera mig när jag är just så svag. Konstigt. 

    Jag är starkare idag. Och det stämmer Kattflickan att ibland kommer det känslor som att jag borde lämna honom så att åtminstone han kan finna lyckan i barn med någon annan. Jag kanske ska rymma från livet. Sälja allt jag äger och hjälpa barnen i Kambodja? Eller bli en sådan där stark ensam kvinna som gör allt man känner för? haha... tankarna springer iväg... 

    Nu blev det inte så utan vi har bokat både fyra veckor i thailand över jul och NYC i vår. Allt för att ha ngt att se fram emot. Vi skiter i att pengarna till renoveringen går åt. Vi måste ha ngt att blicka fram emot. 

    Hur går det för dig Kattflickan. Ruvar du? 

    Är det någon som planerar återförande om ett par veckor? 


    Gläder mig att du känner dig starkare!! Stor kram
  • Troll lycka

    Tack för pepp. Ringde just o endast tre var mogna. Vad ska man ta sig till... Hoppas att ngn av dom klarar av att bli fint befruktat. Usch hatar detta... :(

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!