Inlägg från: soffipropp1987 |Visa alla inlägg
  • soffipropp1987

    Junibebisar 2014

    Någon mer än jag som så fort man ska ut och gå måste byta om till träningskläder för man blir så svettig varje gång?! Jag kan liksom inte gå ut på promenad, jag MÅSTE gå så fort som möjligt :D

  • soffipropp1987
    Amalian83 skrev 2014-10-04 21:11:22 följande:
    Nej du, jag kryper fram när jag promenerar. Min sambo tycker det är såååå drygt :) han är nog mer som du. Däremot tar jag i så mkt jag bara kan när jag väl är på träning.
    Haha, min sambo har lite svårt att hänga med ibland. Idag gick jag 6,5 km på 62 minuter, men då stannade jag på min mammas jobb och pratade i 5 minuter :P Men visst är det skönt att riktigt ta ut sig bär man tränar. Vi ska ju faktiskt orka bära runt på våra små underverk! :)
  • soffipropp1987

    Snart dags för smakportioner! När har ni tänkt att börja och med vad? :)

    Min son är 3,5 månader nu och man vill ju börja inom kort. Jag har köpt havregröt, men väntar väl en vecka till iallafall.

    Kul med lite nya i gruppen också :D

  • soffipropp1987
    Åttiotalist skrev 2014-10-06 13:11:20 följande:

    Imorgon åker vi på semester till Italien och jag är jättenervös över hur det ska fungera osv. Har läst en miljon trådar och artiklar som rör ämnet känns det som.. 


    Vad kul! Då blir det flyg ner? Det kommer att gå jättebra ska du se :)
  • soffipropp1987

    Nu har det hänt!! L har vänt sig från rygg till mage!! Så himla gulligt och så blir han förbannad om han inte klarar det andra gånger :)

  • soffipropp1987
    Kela1981 skrev 2014-10-07 21:00:47 följande:
    Grattis! Vad stark han är! Alice tar i för kung och fosterland men är ändå en bra bit ifrån.

    Nu börjar det hända massor ju!
    Tack! Ja han är verkligen stark, han tycker om att ligga på mage och titta på omvärlden från ett annat perspektiv än underifrån, det är också kul att ligga så och titta på hunden :) Det kommer inom kort för din lilla också ;)
  • soffipropp1987
    nica skrev 2014-10-07 21:17:18 följande:

    Kela- känner du att hon orkar hålla sig uppe med kroppen själv när du håller henne i knäet med händerna om hennes midja. ..då tycker jag att dom år stabila. (Usel på att förklara så hoppas du fattar smile5.gif )

    Sen har man dom inte sittandes direkt utan mer halvsitta. Om man inte har mellanting mellan sitta och ligga kan man ha sitt delen helt liggande med en stor kudde som bebisen halv sitter/ligger mot.

    Soffipropp- visst är de häftigt och kul smile1.gif min kära dotter har gjort de ett par ggr men verkar glömt bort hur man gör helt plötsligt:-P nu koncentrera hon sig på att dra ut nappen från munnen och ibland att få in den igen:-P


    Jättehäftigt!

    Det är populärt här hemma också, dra ut nappen och hålla i den o titta på den :) Men att stoppa i den igen har han aldrig lyckats med :)

    Lite skönt att man kan ge honom en leksak och så är han nöjd med den några minuter om han håller i den.
  • soffipropp1987

    Har lite nattliga problem med min son. Jag lägger han ca 20.30. Runt kl 00.00 så börjar han flaxa med armar och ben (han sover när han gör detta). Jag stoppar i nappen och lägger en arm lite lätt på hans bröst och håller honom i handen, det hjälper för stunden och han ligger still i kanske 10 minuter. Så håller det på resten av natten. Inatt lade jag honom på sidan och då låg han still i ca en timme på varje sida. Det slutade med att jag lyfte över honom till min säng men han flaxade då också. Sen så vaknar han kl 8 på morgonen. Så han sover alltså en hel natt utan att äta men ändå kan inte jag sova. Jättejobbig situation eftersom det inte verkar hjälpa ens med närhet.

  • soffipropp1987

    Jag har bullat upp runt honom så att han har det lite trängre med lite filtar. Och så har jag precis bytt till ett lite tyngre täcke med påslakan.

    Inatt lät jag honom va i ca en timme utan framgång och tillslut vaknar han av att han själv håller på och krånglar. Han låg bredvid mig istället i slutet av natten och då började han igen, så jag tog av täcket och då blev han lugn. Tror det kanske har med värmen att göra. Ska byta tillbaka till ett lite tunnare täcke inatt och se hur det går.

    Tack för alla tipsen! Jag återkommer imorgon med resultatet :)

  • soffipropp1987

    Jag bytte som sagt ut täcket till ett lite tunnare. 02.30 och 5.30 stoppade jag i nappen sen vaknade vi 08.15 med ett stort leende!! Så himla glad jag är! :)

Svar på tråden Junibebisar 2014