Inlägg från: soffipropp1987 |Visa alla inlägg
  • soffipropp1987

    Junibebisar 2014

    ellami skrev 2014-08-14 15:02:39 följande:
    Min sover också bara korta stunder. Kanske varannan timme och max 30 min åt gången, iblabd mer sällan. Hur får du att somna på mage? Skulle vilja prova på dagarna när man kan ha uppsikt..
    När han har ätit och rapat så somnar han ibland på mitt bröst, då får jag försiktigt lägga ner honom i vagnen på mage, händer inland att han vaknar men har man tur så fortsätter han att sova :) Idag sov han 2,5 timmar på mage.

    Kan verkligen rekommendera att försöka, för på dagen har man ju som du säger mer uppsikt över de små :)
  • soffipropp1987

    Har varit på första mammaträningen idag! Ett gäng på 20 mammor med sina barn och barnvagnar, måste sett kul ut. Men så skönt det va att börja röra på sig lite mer och med ögon på sig som säger till om man gör för mycket. Jättekul att träffa andra mammor också :) Har ni börjat med nåt annat än promenader?

  • soffipropp1987
    Zakira skrev 2014-08-18 21:26:28 följande:
    Åh vad kul! Sånt skulle jag vilja testa efter mitt återbesök hos bm. Tills dess blir det bara promenader och knipövn. Vad kostar det och vart var det?
    Jag ska på mitt återbesök på onsdag så jag kände att det nog går att träna lite lätt ändå. Det är i Varberg och hon tar 650kr för 8 veckor. Rätt ok pris ändå. Tyckte verkligen det va jättekul, speciellt när jag inte har nån annan i min bekantskapskrets som har barn, knyta lite nya kontakter och träffa andra i samma situation. Googla typ mammaträning och din hemstad, hoppas du finner något!!
  • soffipropp1987
    BlippBlopp skrev 2014-08-18 23:18:11 följande:

    Är det bara jag som har roligt på dagarna? :P

    När jag inte ägnar mig åt bäbisen (tex mat och lek) så kan jag kolla serier, sitta med mobil/dator, städar nått, spela Wii, handla, gå power walk med vagnen, ut och träffa nån kompis, eller bara sova.


    Det där är precis vad jag gör och tycker allt (utom kompisen) det är just tråkigt... Tänk vad olika man kan tycka!
  • soffipropp1987

    Bvc besök idag nu är plutten 2 månader imorgon, 59 cm lång och 6235 gram tung! Det är nog bara grädde i mina bröst alltså! Väger han otroligt mycket? Han ser liksom inte så tjock ut som man kan tro att han borde göra :P

  • soffipropp1987

    Vad med tven är inte bra egentligen? Det är ju bara nåt som rör på sig, då borde dom ju inte få titta ut när dom åker bil eller kolla på träd när det blåser?

Svar på tråden Junibebisar 2014