• Anonym (Mats)

    Vad är det mest störande du ser folk göra offentligt?

    Jag stör mig på folk som springer till tåget trots att det är typ 10 minuter kvar till avgång.

  • Svar på tråden Vad är det mest störande du ser folk göra offentligt?
  • nymedlem

    Tugga tuggummi med öppen mun, högt smaskandes. Måste byta vagn/plats om jag hamnar nära en sån. Vidrigt!

  • Anonym (Usch & fy)

    När folk plockar smågodis och tappar spaden i golvet och fortsätter plocka. Det har hänt mig men då lämnade jag den till personalen och ber dom gå och tvätta av den. Okej om dom vill ha allt som finns på golvet med sig hem men dom kan tänka på nästa kund.

    Vissa människor är så äckliga  -  fattar inte ibland hur dom är funtade.

  • albino99stars

    Det mest störande är väl att folk oftast saknar civilkurage, vilket tydliggörs när något mindre trevligt inträffar. 
    Att folk är så kära i sina mobiltelefoner/facebook är också bedrövligt.   

  • KCL

    Ser att många saker jag stör mig på redan är nämnda Något som riktigt kryper i skinnet på mig är när folk smaskar och äter med öppen mun. 


    Något annat som stör mig djävulskt mkt är folk som kastar skräp i naturen. Hundägare som plockar upp skiten och sedan kastar påsen i naturen... måste ha någon skada.

  • Rafael90

    Folk som skräpar ner. Har på allvar sett folk bara släppa burkar eller skräp när de går förbi (eller har 2 meter kvar till) en sopkorg. HUR SVÅRT ÄR DET att ta ett steg åt sidan och slänga det där?!?!

    Stör mig också på äckliga människor i busskurer och liknande som man går förbi, och de har gjort nån sorts vallgrav av spottloskor runt sig. De har alltså suttit där en stund och loskat ca 5000 gånger. Okej om man måste spotta ut nånting eller har fått en fluga i käften eller nåt, men det här är extremt vanligt.

  • Anonym (Hanna)

    Folk som röker, framförallt i folkmassor. Det blir ofta att någon står bredvid eller framför en och röker och så kommer det en vindpust så att hela rökmolnet kommer som en smäll i ansiktet på en. Det luktar så ofattbart äckligt också Rynkar på näsan

  • fluu

    *Spotta/loska
    *röka
    *snyta sig i handen/fräsa rätt ut i luften


    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • Scoops
    Inofftjej skrev 2015-01-13 13:22:11 följande:

    Hångla, alltså inte små söta kyssar utan typ när folk står i busskuren och har tungorna halvvägs genom huvudet på varandra.


    Tror det hamnar under samma kategori som att smaska tuggumi högt Drömmer Jag jobbar på en gymnasieskola för stunden och guuuuud, jag kan inte komma ihåg att man smaskade så högt på min tid. Då brukade de flesta liksom smyga undan lite innan de satte igång. Barriärerna är borta! Kräks
Svar på tråden Vad är det mest störande du ser folk göra offentligt?