• Anonym (Myran)

    Vad har fått dig att gråta av smärta som vuxen

    Har du haft så ont att du gråtit av smärta som vuxen? Vad var det som orsakade den smärtan?

  • Svar på tråden Vad har fått dig att gråta av smärta som vuxen
  • spidermanmamman

    Grät men även skrattade av hysteri när en ytterdörr (säkerhetsdörr) blåste igen av korsdrag och mitt finger kom ikläm. Tog någon sekund innan jag uppfattade smärtan och nån sekund till innan jag insåg att fingret satt fast. Smärtan var olidlig och varade lääänge.

    Fick ett utomkvedshavandeskap för några år sen, innan jag visste vad det var fick jag några gånger en hemsk smärta så jag blev kallsvettig och svimfärdig, då grät jag oxå. En helt annan smärta men blev kallsvettig vid båda tillfällena, och grät!

  • nevermind

    Jag hade FÖR ont för att kunna gråta. Men jag tror det rann nån tår. Jag hade sån djävulsk tandvärk, en infektion i en tand som skulle rotfyllas. Ibland fick jag såna smärtattacker att jag inte ens kunde röra mig, var inte kontaktbar på cirka tio minuter.

  • Anonym (Mycket!)
    Anonym (!!) skrev 2015-02-25 22:36:02 följande:
    Kärlek wow kändes som kniv i hjärtat
    Nu är du ju rent löjlig! Du jämför att vara kär med så extrem smärta som vi upplevt?! Du har nog aldrig haft ont verkar det som...
  • Anonym (aj, oj , hoppsan)
    Anonym (Mycket!) skrev 2015-02-25 22:41:26 följande:
    Nu är du ju rent löjlig! Du jämför att vara kär med så extrem smärta som vi upplevt?! Du har nog aldrig haft ont verkar det som...
    hmm hjärtesorg gör extremt ont, har brutit ben och det har inte varit lika illa.
    Dock tolkade jag denna tråd som om det handlade om fysisk smärta men kan inte se något problem i att andra tolkar den på andra sätt.
  • Bea79

    Brände mig på smältsocker vid pepparkaksbak, herregud va fånig jag kände mig!

  • Anonym (Blind)

    När blindtarmen sprack var jag inte kaxig! Satan vad ont jag hade! Värst var egentligen innan dom visste vad det var och därför inte heller ville smärtlindra mig. Tur man bara kan gå igenom det där en gång

  • Anonym (xxx)

    När jag som höggravid gått en vecka över tiden i 30-graders värme och fick 3 getingstick på en gång.

    När de rensade i det inflammerade såret efter kejsarsnittet.

    Men det var nog hormoner inblandade i båda fallen eftersom jag skrek mig igenom en vecka med helvetesförlossning med överjävliga komplikationer utan att gråta.

Svar på tråden Vad har fått dig att gråta av smärta som vuxen