• Svar på tråden Hagamannen slagen med golfklubba
  • Anonym (xx)
    Anonym (J) skrev 2015-08-23 15:38:06 följande:
    Hoppas någon illasinnad hittar honom.
    +100
  • Anonym (!!!)
    Anonym (för fan) skrev 2015-08-23 09:04:45 följande:

    Vidriga fega jävla as är det vad det handlar om.


    En taffig liten fjola på 170, jojo, då kommer golfklubbor fram, vår är dessa "hjältar" när förövaren är storvuxen somalier som våldtar i flock?


     


    Fan säger du?
  • Ego Lovers
    Anonym (xx) skrev 2015-08-23 14:32:09 följande:

    Det var bara en tidsfråga innan det skulle hända. Är inte ett dugg förvånad att han blev misshandlad. Våldtäktsmän blir misshandlade i fängelser av andra medfångar så varför skulle det vara annorlunda ute i samhället?

    Han trodde nog inte att det gällde honom....??


    Människan verkar inte ha förståelse för offren öht utan tror att han är välkommen hem till stan med öppna armar. Nu kanske han förstår att så inte är fallet
  • Anonym (För lite)
    mammaåten skrev 2015-08-23 08:38:52 följande:

    Han har suttit sin tid och så länge han inte återfaller i sin brottslighet bör han räknas som att han fått straffet och inte ska straffas mer. Framförallt inte av "vanliga människor", man får absolut tycka vad man vill om honom för det han gjort är såklart hemskt, men att slå någon med en golfklubba är inte heller speciellt friskt.

    Ang ort, vet inte om elevhemmet faktiskt ligger i Umeå? Står endast Norrbotten i texten och han fördes ju till sjukhus i Kalix eller Luleå (vilket inte stod med igår när det här inlägget skapades). Vet inte hur stora sjukhus det finns där och hur logiskt det är att man tar honom till någon av dessa orter om han bor i Umeå?


    Egentligen har han inte alls suttit sin tid. Han fick 14 år men satt enbart i 9 år. Vilket hån mot offren och resten av samhället.
  • FrauCasio
    Kareniina skrev 2015-08-23 10:43:52 följande:

    Hagamannen kanske inte sa nej?


    Bästa!
  • Bammen
    Anonym (för fan) skrev 2015-08-23 10:31:53 följande:

    Den taffiga lilla fjolan är bara en hypad svenne i princip, i brist på nått som motsvarar våldtäcksvågen som har gjort Sverige till eu,s rape capital så har man förstorat upp han in i absurdum.


    Skulle vi ha en medborgargarde som generellt spöade upp våldtäktsmän skulle jag inte ha mycket emot, detta däremot är bara patetiskt när vi har riktiga djur på gatan.


     


    I slutändan, blev nått bättre för att fjolan åkte på spö? Har det räddat nån kvinna från våldtäkt?


    Nej tyvärr, bara några patetiska fega kräk som skulle lufta sin cm långa ego.


     


    Förmodar att du är icke svensk? 
  • Anonym (mäh)
    Anonym (För lite) skrev 2015-08-24 00:15:09 följande:
    Egentligen har han inte alls suttit sin tid. Han fick 14 år men satt enbart i 9 år. Vilket hån mot offren och resten av samhället.
    Men, det är ju inte så att han bara är släppt, utan villkorligt frigiven. Det där "villkorligt" betyder att han hålls under övervakning och har eventuella åtaganden (kan vara t.ex. att träffa psykolog, jag har ingen aning om hur det ser ut i just detta enskilda fall), han ska träffa en kontakt på kriminalvården med jämna mellanrum, får inte röra sig fritt (inte åka utomlands) o.s.v. under resterande tredjedel av strafflängden. Bryter han mot någon av dessa åtaganden/lagen åker han utan prut in i fängelse för återstoden av tiden. Det är en aspekt som många antingen inte vet om eller struntar i.

    Vad man än tycker om det, så är det praxis i Sverige att göra på detta sätt, mycket för att förenkla för de dömda att återintegreras i samhället och hjälpa dem med omställningen till ett "normalt" liv. Vårt svenska system är menat att vara vård, inte förvaring. Hur det sedan fungerar kan man absolut diskutera!
  • mammaåten
    Anonym (För lite) skrev 2015-08-24 00:15:09 följande:

    Egentligen har han inte alls suttit sin tid. Han fick 14 år men satt enbart i 9 år. Vilket hån mot offren och resten av samhället.


    Fast det där är ju inget som går att använda just mot honom, alla sitter två tredjedelar av straffet i Sverige om det är tidsbestämt. För att få komma ut måste man ju ha skött sig där inne, samt följa planen som sätta upp efteråt och inte begå något nytt brott - vilket är precis vad han försökte göra när han blev slagen med en golfklubba!
Svar på tråden Hagamannen slagen med golfklubba