• Anonym (ts)

    Hur röstar ni i höst?

    Här blir det SD.

    Och nej det är inget rasistiskt parti. De som lägger sin röst på sossarna röstar på ett parti som har haft rasbiologiska institut och genomfört tvångssteriliseringar. LITE värre...

  • Svar på tråden Hur röstar ni i höst?
  • Anonym (Gabbe)

    Blir SD för tredje valet i rad. Håller inte med i dem i alla frågor, men i de viktigaste.

  • Fjäril kär

    Gjorde just valkompassen och mina åsikter stämmer bäst med V. Ska läsa på lite mer ingående men det kan tänkas att dom får min röst.


    Gjo
  • Anonym (Anonym)
    amandajavisst skrev 2018-06-15 12:50:14 följande:

    Jag röstar på Vänsterpartiet. Enda partiet som enligt mig har bra åsikt och syn på de flesta frågor jag tycker är viktigt. Som integration, jämställdhet, arbetsmarknaden och vården!


    V kan bara vara en liten minoritet eftersom hela deras politik bygger på "någon annan ska betala". Vi kan inte vara hela världens socialbyrå.
    Det går inte att finansiera allt genom att höja skatten för "de som har det bättre". Vi ligger redan bland absoluta toppen när det gäller totalt skatteuttag, och vi bör redan ligga långt till höger om toppen på Laffer-kurvan, dvs höjda skatter leder till minskade skatteintäkter.

    Av någon anledning har MP valt att bli ett extremt vänsterparti. Det är mycket i deras politik som inte har ett dugg med miljön att göra. Hur gynnar det miljön att sitta och gråta i TV för att man sitter i regering som anser sig tvungen att begränsa flyktingmottagandet?
  • riboflavin

    Efter ett antal val där miljöpartiet varit självklara för mig så har de nu tappat greppet om sin helhetspolitik helt och i sanning blivit det enfrågeparti de alltid beskylls vara. I år tillfaller med största sannolikhet min röst Vänsterpartiet.


    Vid god typografi ska horungar inte förekomma.
  • Anonym (...)

    Står mellan SD och M... skulle över min döda kropp rösta på V.

Svar på tråden Hur röstar ni i höst?