• xxmeyaxx

    * Roliga händelser under förlossningen *

    Sitter här och tänker på dagen då jag ska få föda fram mitt barn. Nu är jag iofs inte gravid då, men jag hoppas på det inom en snar framtid. Men förlossningen grubblar jag lite för.

    Jag är livrädd för blod och tanken på smärtan får mig att rysa!

    OM JAG BARA FICK, skulle jag stanna i väntrummet under tiden som jag skulle föda mitt barn. Kommer ju inte undan det. det är ju inte precis som att jag kan knuffa in sambon i förlossningssalen och säga "jag väntar här."

    Det finns nog många kvinnor som oroar sig för sin förlossning och jag tänkte att vi kunde släppa lite på den nervösa linan. Det kan hända mycket roligt under en förlossning och DÄRFÖR vill jag att i denna tråd - så ska man skriva ner roliga händelser under eran förlossning! Något som ni skrattar åt idag.

    Kom igen nu, tjejer!

  • Svar på tråden * Roliga händelser under förlossningen *
  • Erita

    Iofs inte haft egen förlossning ännu, men min kompis som födde barn fick väldigt ont under värkarna och skrek rakt ut till stackars lilla pappa som stod där förskräckt vid hennes sida "Jag hatar dig, Jag hatar dig, faaaaaan det är ditt fel"
    och senare under krystningarna när barnet börjat komma fram skriker hon "Jag har ångrat mig"... Det skrattade vi åt länge.

  • Jempa L
    Vilken rolig tråd!

    Innan vår skrutt kom till världen så skulle jag och sambon ta ett romantiskt bad... Han är inte direkt liten och jag var höggravid, så det var inte direkt mysigt. När jag skulle försöka ta mig upp ur badkaret lyckas jag lägga av en riktig brakare, och ju mer hysteriskt vi skrattade, desto mer lät jag.

    Ja, jag undrar hur man betedde sig på förlossningen! Först och främst bad jag karln lämna kvar BB-väskan i bilen, för vattnet hade ju bara gått och jag skulle ju bara in för kontroll. Fick visserligen värkar i bilen, men trodde hela tiden att det var förvärkar och att vi skulle bli hemskickade...
    Hoppsan! Jag var visst helt öppen ... När värkarna tilltog och min BM kom in och presenterade sig stod jag på knä på en stol uppkrupen över deras skrivbord. Jag var inte kapabel att gå så de fick rulla in mej till förlossningssalen, där de senare ville att jag skulle gå och kissa... Jag blev supernödig och kände att jag behövde göra Nr2 men tyckte inte att det var läge, utan ville tillbaka till lustgasen.
    När jag lägger mig på förlossningssängen hör min karl BM säga "nämen, huvet är ju på väg ut" men jag hör bara att "nu ska vi föda barn".
    Min enda tanke då var att "ja, vad är jag annars här för?!" Jag fattade aldrig hur nära det var, så när BM sa att jag kunde känna huvudet blev jag ganska förvånad. Det skulle ju ta 10-15 timmar att föda barn!
  • Mausiii

    Min man tyckte att jag blev besatt av lustgasen.
    Jag blev förbannad på honom när han viftade med sugen framför munnen på mig, så jag röt till som en drake!

    Sen var jag så trött under min förlossning (det tog 38 timmar från det vattnet gick och jag hade nästan inte fått sova något), att jag till slut somnade mellan varje värk, som var varannan minut!

    När bebben väl kom till världen och BM grattade mig och sa "Du har fått en liten pojke", var min första tanke (jag var väldigt trött och lustgasdrucken): "Det var väl det jag tänkte. Och ful är han också. Han kan inte vara min..." Sen somnade jag...

  • Mausiii

    Jo, den kom jag och tänka på när vattnet gick för mig kl 4 på morgonen, drygt 4 veckor för tidigt...

    "Har jag kissat på mig? Neeej... Svettas jag så mycket mellan skinkorna? Neeej... Aha! Det kan vara vattnet som går!"
    Ruskade om maken och sa att han inte skulle få panik, men jag misstänkte att vattnet höll på att gå.
    Yrvaket sa han: "men det är ju för tidigt, ju".
    Jag sa "Tror du bebisen bryr sig?"
    Sedan rusade jag på toa, där det splashade precis när jag drog ner trosorna. Vatten överallt. Satt på toa och rann (massor kom utanför toan dessutom). Ropade till maken att han allt fick vakna och hjälpa mig att packa en väska.
    Efter en stund kom han och sa: "Jag har packat strumpor åt dig. Behöver du något mer?"

    *fniss*

    Jag fick tala om för honom vad jag behövde och sedan kom han inte ihåg att packa någonting till sig själv. Denna gång är jag ute lååångt i förväg och har redan packat - till och med ombyte till maken.

  • Kräftan74

    Har 2 st den ena var min faster när hon fick sin dotter.
    När hon låg på förlossningen så var det ett jädra oväder med åska och regn.
    Till slut hade hon så ont att hon skrek "Må åskan slå ner i huvet på mig så jag slipper det här"
    Själv vrålade jag till min gubbe han skulle dra åt helvete och ta älgen med sig annars skulle jag slänga ut dom bägge två själv.
    Ni som inte vet vad älgen är,det är en sak med små hjul som man masserar ryggen med.

  • jessy0

    hahah det är nog lätt att skratta efteråt åt saker man varit flyförbannad över i det läget!! ROLIG TRÅD...

  • Clavi

    Jag har hört om en kille som sa till sin tjej att föda måste ungefär vara som att tatuera sig...det gör ont ett tag men sen är man jävligt nöjd!

  • Eddiesmamma

    skojig tråd!
    det här är lite kul iaf...

    Jag stog på knäna med armarna på "ryggstödet" på britsen när de undersökte mig där nere. De var väldigt stressade eftersom sonens hjärtljud försvunnit. Måste tillägga att jag hade tagit massviss med lustgas (bästa vännen då). De donade och grejade där nere och jag började undra vad dom sysslade med. Jag vände mig om och hojtade till skötersorna o läkarna som vad där "Hur går det där nere, händer det nåt?" *Skrattar* Då förstog jag inte "allvaret" men så här efteråt är det väldigt kul. Det sättet jag sa det på...*Fniss*

Svar på tråden * Roliga händelser under förlossningen *