7-åriga Amelia i säkerhet – hör hennes gripande sång framför publikhav

Amelia Anisovych, 7, fick hela världen att stanna upp när ett klipp på henne, sjungandes i ett skyddsrum i Ukraina, delades i olika medier. Nu befinner hon sig äntligen i säkerhet – och har fått sjunga Ukrainas nationalsång under en välgörenhetskonsert i Polen.

Amelia Anisovych, 7, fick hela världen att stanna upp när ett klipp på henne, sjungandes i ett skyddsrum i Ukraina, delades. Nu har hon fått sjunga Ukrainas nationalsång under en välgörenhetskonsert i Polen.

Videon av Amelia Anisovych, 7, som sjunger Frost-låten "Let it go" i ett skyddsrum i Ukraina, spred sig som en löpeld över världen. Nu har det glädjande beskedet kommit: Amelia befinner sig äntligen i säkerhet.

Under tisdagen uppdaterade bland annat nyhetsprogrammet "Efter fem" tittarna om att den sjuåriga flickan som fått hela världen på fall med hjälp av sin skönsång nu befinner sig i Polen tillsammans med sin mormor.

Läs mer: Här sjunger Amelia, 7, "Let it go" för att ge hopp i skyddsrummet

Sjöng under en välgörenhetskonsert i Polen

Amelia har även kunnat ses under en välgörenhetskonsert i Polen, där hon framförde Ukrainas nationalsång. Ett klipp från konserten visar sjuåringen, sjungandes på en stor scen framför ett enormt publikhav.

Se klippet på Amelia nedan.