Här är brevskrivarna som är kvar i "Bonde söker fru" 2022

Det närmar sig säsongsavslutning i "Bonde söker fru" 2022. Bönderna har valt bort ännu en brevskrivare och står nu kvar med två. Vi har listat alla brevskrivare som är kvar i programmet.

Nu återstår det endast två brevskrivare hos respektive bonde i "Bonde söker fru".

Brevskrivarna blir färre och känslorna blir starkare i årets säsong av "Bonde söker fru". Förra veckan var det renskötaren Jon-Krista Jonssons, 30, tur att skicka hem en av sina brevskrivare – något som blev ett minst sagt känslosamt avslut. För Jon-Krista står det nu mellan Ida, 25 och Nathalie, 24.

Läs mer: Linda Lindorff om Jon-Kristas val i "Bonde söker fru": "Historiskt"

De här brevskrivarna bor kvar på böndernas gårdar i "Bonde söker fru":

Vilka tjejer bor kvar hos Matthew?

Hos den australienske spannmålsbonden Matthew Haggerty, 20, står det mellan Iza, 22 och Kim, 22. Senast att lämna gården var Frida, 22, som självmant valde att åka hem.

Läs mer: Här festar "Bonde söker fru"-Matthew Haggerty med brevskrivarna – Tiktok-video avslöjar

Elin Sandblom: Vilken kille väljer hon?

Får- och skogsbonden Elin Sandblom, 27, från Sandhult, valde att skicka hem Sebastian, 29. Det blev ett känslosamt avslut, inte bara för Elin och Sebastian men också för de andra killarna. Nu står det mellan Filip, 26 och Christian, 25, men vem Elin väljer återstår att se.

Läs mer: Oväntade relationen mellan bönderna i "Bonde söker fru": "Det började på Sundbyholm..."

Här är tjejerna som bonde-Henrik väljer mellan

Hos växtodlingsbonden Henrik Kullander, 34, valde Denice, 32, att åka hem. De tjejer som är kvar hos Henrik är Rebecca, 32 och Hanna, 29, men vem som fångat hans hjärta får tittarna se framöver.

Läs mer: Henrik i tårar – därför åkte Rosel hem från "Bonde söker fru": "Det kommer bli tomt"