Per Morberg om avundsjukan på Skarsgård-familjen: "Jag vill..."

Stellan Skarsgårds son Bill Skarsgård och Per Morbergs dotter Alida Morberg har varit ett par sedan 2018 och har två barn tillsammans. I podcasten Brottarbröder berättar Per om relationen till familjen Skarsgård.

Per Morberg berättar om avundsjukan gentemot Skarsgård-familjen.

Skådespelaren och tv-kocken Per Morberg har en lång karriär i ramljuset. Men efter några år på filmduken knöt han istället på sig föreklädet och lagade mat för hela svenska folket i succéprogrammet Vad blir det för mat?.

I matlagningsprogrammet, som fick sin sista säsong 2017, syntes ofta hustrun Inese Bergs Morberg och i podcasten Brottarbröder med Jimmy Lidberg och Martin Lidberg berättade Per han att hustrun varit en viktigt pusselbit i programmet.

– Inese var mycket bidragande med idéer och sådär, så vi skapade ju allting där, sa han i podcasten.

Läs mer: Per Morberg talar ut om beslutet – därför försvann Vad blir det för mat? från tv-rutan

Per Morberg och Inese Bergs Morbergs fem barn

Per och Inese har varit äkta makar sedan 1987 och har fyra gemensamma döttrar tillsammans. Lisa Minou Morberg, Alida Morberg, Molly Morberg och Astrid Morberg, Inese har även dottern Janine Bergs från en tidigare relation.

Döttrarna Lisa, Alida och Astrid, har precis som sin far, gett sig in i filmbranschen, antingen som regissörer eller skådespelare.

Relationen till familjen Skarsgård

Just Alida Morberg har setts i bland annat Beck, Solsidan och nu senast i Netflixsuccén Clark. När det kommer till privatlivet är hon sedan 2018 tillsammans med Bill Skarsgård. Paret fick sitt första barn 2018 och sitt andra barn 2023.

– Hon är överlycklig, det var planerat och det känns jättekul. Hon är superglad, sa Alida till Aftonbladet om att dottern Oona skulle få ett syskon.

Läs mer: Här syns Alexander Skarsgård och Tuva Novotny med nyfödde sonen – se bilderna

Alida Morberg och Bill Skarsgård.
Per Morbergs dotter Alida Morberg och Stellan Skarsgårds son Bill Skarsgård har varit ett par sedan 2018.

Per Morberg om relationen till Stellan Skarsgård

I Brottarbröder talade Per Morberg ut om relationen till Skarsgård-familjen och avslöjar att de brukar jaga tillsammans.

– De är man ju bara avundsjuk på för att allihopa jobbar i Hollywood som jag vill göra. Men det säger jag ju till Alex (Alexander Skarsgård) när vi är på jakt, eller till Gustav (Skarsgård), Bill och Stellan (Skarsgård) också, säger han i podcasten.

Han passar även på att hylla familjen och hur bra skådespelare de är. Vidare berättar han även att han delar loge med sitt barnbarns farfar.

– Stella och jag delar loge på dramaten