Chrissy Teigen och John Legend har välkomnat en son – fem månader efter dotterns födsel

Bebislycka för Chrissy Teigen och John Legend som har välkomnat sitt fjärde barn till världen – bara månader efter att de välkomnat sitt tredje barn.

Chrissy Teigen och John Legend har välkomnat deras fjärde barn – sonen Wren
Chrissy Teigen och John Legend har välkomnat deras fjärde barn – sonen Wren.

Amerikanska modellen och media-personligheten Chrissy Teigen, 37, har tillsammans med världsstjärnan John Legend, 44, välkomnat sitt fjärde barn ihop. Den 28:e juni publicerade paret bilder på Instagram där de berättade den lyckliga nyheten för världen för första gången.

Sonen föddes den 19:e juni och har fått namnet Wren Alexander Stephens.

Tidigare traumatisk graviditet

Chrissy Teigen och John Legend blev tillsammans 2006 och fick sitt första barn, dottern Luna, 2016. Därefter föddes sonen Miles 2018 och dottern Etsi 2023, alla med hjälp av IVF.

Mellan Miles och Etsi, år 2020, var Chrissy gravid men förlorade tragiskt sonen Jack i magen i vecka 20 på grund av komplikationer. Paret berättade öppet om händelsen på sociala medier, något som uppskattades av flera föräldrar världen över som varit med om liknande situationer.

Paret använde sig av en surrogatmamma

När Chrissy och John ville skaffa sitt tredje barn planerade de att använda sig av en surrogatmamma för att minska risken att förlora ett till barn. De hittade en kvinna som fick jobbet. I samma veva beslöt sig Chrissy för att själv försöka med IVF en sista gång.

Hon blev då gravid och de välkomnade sin andra dotter i början av 2023, men hade bakom kulisserna fortsatt med surrogatmamman som födde sonen Wren bara fem månader senare.