Följarnas reaktioner efter Ciara Zelmerlöws oväntade ord om Måns: "Lika par..."

Ciara Zelmerlöw och Måns Zelmerlöw har barnen Albert och Ossian tillsammans. Men är hon och Måns syskon? Ja, det är i alla fall en fråga som Ciara själv ställer sig.

Måns Zelmerlöw har sönerna Albert och Ossian tillsammans med Ciara Zelmerlöw. Måns har även en bonusson, Ciaras son Archie.
Måns Zelmerlöw har sönerna Albert och Ossian tillsammans med Ciara Zelmerlöw. Måns har även en bonusson, Ciaras son Archie.

Det gifta paret Måns och Ciara Zelmerlöw är om inte det hetaste paret i Sverige åtminstone uppe och nosar på förstaplatsen. Och när paret delar bilder på sig själva på sociala medier strömmar det in smickrande kommentarer om deras utseende.

Men kommentarerna under Ciara Zelmerlöws senaste bild skiljer sig lite från kommentarerna under andra bilder på paret.

"Äktenskapstycke"

Vanligtvis lämnar följarna mest hjärt-emojis under bilder där paret Zelmerlöw syns tillsammans, men den här gången har de tagit fäste på något annat:

"Maka söker kaka",

"Äktenskapstycke" och...

"Lika par leka bäst", är några av de kommentarerna som lämnats på ämnet – och faktum är att det kan vara så att Ciara själv bidragit till att följarna börjat tänka på parets likhet.

Ciara Zelmerlöws oväntade syskonkommentar

Under bilden har Ciara Zelmerlöw nämligen skrivit att hon och Måns mer eller mindre ser ut som syskon.

"Är det verkligen säkert att vi inte är syskon?", skriver hon till bilden på henne och Måns, varpå hennes följare, precis som tidigare nämnts, kommenterar att de har äktenskapstycke.

En av följarna svarar även kort och koncist på Ciaras fråga:

"Det vet vi med säkerhet".

Läs mer: Efter sonens födsel – Ciara Zelmerlöw visar upp ärlig och avklädd bild

Läs mer: Efter bilderna – Ciara Zelmerlöw ryter ifrån efter gravidkommentarer

Läs mer: Måns Zelmerlöws bild på Ciara och sonen väcker ramaskri: "Inte kompatibelt..."