Partikollen 2022: Här hittar du Familjelivs stora jämförelseguide

Vilket riksdagsparti vill höja barnbidraget och är det något parti som vill förkorta tidsperioden för tillåten abort? Familjeliv har låtit samtliga riksdagspartier svara på olika barn- och familjerelaterade frågor inför valet 2022. Därefter har samtliga svar sammanställts till något som vi kallar "Partikollen 2022".

Familjeliv har låtit samtliga riksdagspartier svara på olika barn- och familjerelaterade frågor inför valet 2022. Därefter har samtliga svar sammanställts till något som vi kallar 'Partikollen 2022'.
Familjeliv har låtit samtliga riksdagspartier svara på olika barn- och familjerelaterade frågor inför valet 2022. Därefter har samtliga svar sammanställts till något som vi kallar "Partikollen 2022".

Familjeliv frågade alla riksdagspartier om vad de tycker i olika barn- och familjerelaterade frågor inför valet 2022, och har sammanställt det till något som vi kallar för "Partikollen 2022".

Partikollen 2022

Här hittar du en jämförelseguide där du enkelt kan se vad de olika riksdagspartierna tycker i frågor som rör allt från höjt barnbidrag och ökat fokus på vård efter förlossning till om de vill se ett förstatligande av den svenska skolan.

Läs mer: Här är det enda riksdagspartiet som vill höja barnbidraget

Läs mer: Här är riksdagspartierna som vill förstatliga skolan – och de som säger "Nej" till förslaget

Läs mer: 6 av 8 riksdagspartier vill inte att föräldrar ska få fördela föräldradagarna själva

Läs mer: Därför vill riksdagspartierna att föräldrar med hög inkomst ska få barnbidrag

Läs mer: 6 timmars arbetsdag: Här är riksdagspartierna som är för