Födelsedagsguiden

Det viktigaste med födelsedagsfirande är att lyssna vad födelsedagsbarnet själv vill och anpassa firandet där efter. För ett barn är kanske mängden av presenter och ballonger det viktigaste medans för en vuxen kanske en trevlig dag med frukost på sängen räcker.

Presenter
Givetvis vill man hitta en perfekt födelsedagspresent till de man tycker om. Vare sig det rör sig om en femåring eller en 50-åring vill man att mottagaren ska komma ihåg både sina födelsedagspresenter och sin uppvaktning. Vill man köra ett säkert kort köper man en flaska vin, blommor eller finare choklad. Vill man vara mer personlig är det roligt att köpa en present som anspelar på ett gemensamt minne eller födelsedagsbarnets intresse.

Mat
Frukost på sängen brukar vara ett uppskattat inslag på födelsedagen. Alla födelsedagsbarn vill ha sin favoritmat på födelsedagen.
Aktivitet
En rolig utflykt är ett uppskattat inslag på födelsedagen. Bio, spa eller lekland allt beroende på ålder och intresse. Det viktigaste av allt är att göra det till en dag fylld av glädje och skratt.