Publicerad 4 April 2019

Fotograf:

Lär dig hantera din högkänslighet med HSP-experten Helena-Magdalena

KÖP KURSEN HÄR! Föreläsaren, medium och författaren Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt sprider kunskap om personlighetstypen HSP - High Sensitive Person i sin nylanserade onlinekurs här på Familjeliv.
Längtar du efter tid för dig själv, att få mer egen tid för att smälta alla intryck? Är du en djup, själsfull person? Då kan du vara högkänslig.

Men denna kurs är inte endast anpassad för dig som är högkänslig, utan kan appliceras på alla typer av människor för att få ett helikopterperspektiv på sitt eget liv och därmed kunna styra sina känslor bättre. Kursen kan även vara bra för dig som är eller har varit utmattad, då den handlar om att förstå sig själv på ett djupare plan, om att kartlägga och förstå sin egen energikurva.

Helena Magdlaena

Mycket i dagens samhälle är inte anpassat för den som är högkänslig. Vi lever i en stressad verklighet med nya intryck och matas ständigt med ny information, inte minst i den digitala världen. Som HSP-person kan ens känslomässiga system bli överbelastat och då är det viktigt att lära sig hur man återhämtar sig. Genom sin egen erfarenhet av att vara högkänslig, har Helena-Magdalena utarbetat en mängd verktyg och strategier för att skapa en vardag som passar den typen av personlighet. 

I kursen får du som är högkänslig verktyg för hur du kan anpassa ditt liv så att det passar din personlighet. Du får även kartlägga din känslighet, så att du får en större förståelse för hur du fungerar.

– Jag älskar struktur, så med den här kursen får man tydliga och pedagogiska lektioner om HSP, säger Helena-Magdalena. Men jag vill även lova att du kommer få flera aha-upplevelser!

Här kan du köpa kursen!

Genom Helena- Magdalenas onlinekurs lär du dig:

·      Att ta tillbaka kontrollen över dina känslor/styra dina känslor

·      Hantera din högkänslighet (HSP)

·      Skilja på dina och andras känslor

·      Varför återhämtning är viktigt

·      Analysera dig själv och därefter designa dina egna lösningar

·      Lära känna dig själv, förstå dina behov och hur du fungerar

Lär känna Helena-Magdalena bakom kursen här!
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Lär dig hantera din högkänslighet med HSP-experten Helena-Magdalena
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll