• nublu

    *gäsp* Nu är jag trött. Har rivit tapeter i sonens rum i kväll och burit ut alla grejer. Fått korn på en säng också, det blir antagligen en Kura från IKEA. Den återkommer han till ständigt den lille vindflöjeln så en sån får det bli.

    Vitt ja. En färg som väcker starka känslor uppenbarligen. Jag har börjat kalla mig för en lantlig minimalist, det är min stil. Fast jag flörtar rätt friskt med olika stilar men basen är vit. Och det jag hittar här och i bloggar som jag gillar det knycker jag. Om Moosaikbloggen säger jag bara; Vackert och inspirerande men inte helt min stil. Men mycket av det skulle jag lätt vilja ha! Men så undanplockat blir det aldrig i mina barns rum, de älskar sina projekt och drar fram saker i parti och minut.

  • nublu

    Jaha, kvällslektyren i helgen är räddad. Får bli inköp av Hus & Hem. Dessutom har jag lånat Tricia Guilds bok Mönster på bibblan också.

    Men vad ska jag ha för färg på väggarna i sonens rum? Förslag tack! Kan säga att rummet bredvid har väggarna målade i Alcros "Sand" och man ser in i båda rummen samtidigt.

  • nublu

    Jezzika: Inte i min blogg iaf. Skulle jag plocka undan allt och styla så skulle jag inte hinna fota alls.

    Det där med barnrum är lite roligt. Jag brukar småle ibland när jag ser gulliga bebisrum och tänka vilken chock föräldrarna ska få när barnen blir större. Tänk er Bratzpåslakan eller Bioniclerobotar. Hur förhåller man sig som "vit" förälder till sådant? "Visst barn lilla, du får ditt Bratzpåslakan men mamma vill att du har det här GreenGatelapptäcket över när mammas vänner kommer, annars kan de tro att vi är WT."

  • nublu

    Jag får spunk! Nu vill barnet ha ljusblåa väggar! Jag undrar om det går att hitta matchande NCS-koder till Sandbergs tapeter. Funderar på att måla med samma ljusblåa färg som döskalletapeten. Vad tror ni?

  • nublu

    Smajla: Ja, vi borde verkligen skaffa oss ett liv! Men vänta lite, vi har ju ett här!

  • nublu

    Jag tyckte också att det var fint innan. Välj själv! Såg att Scrptina åkt ut, blir det till att ladda hem nya fonter nu?

  • nublu

    Malin: Det går åt två rullar till en fondvägg. Det stora problemet är väl vilken tapet och stil det ska vara i rummet. Vitt och blått är ju fräscht och klassiskt och jag är rädd att jag/vi kommer att tröttna på dödskallarna.

Svar på tråden Vita hem del 5