• nublu

    Vita hem del 5

    Värsta Supermamman: Jo, jag har funderat på att måla helt vitt också. Det går ju att sätta en tavellist på den väggen och rama in "idolerna" (Spiderman mfl). Ha, det var en riktigt bra idé! *lycka* Förresten, din hemmabio lät riktigt snygg!

    Lynn: Jag har tur. Min man vägrar lägga en massa pengar "bara för att se på TV" som han uttrycker saken. Han lägger dem hellre på sina folkracebilar.

  • nublu

    Hanna: Välkommen! Jag tror att nästan alla i den här tråden skulle vilja ha din mamma och hennes källare.

  • nublu

    Håller helt med Skogsstjärnan. Vaish möbelrengöring eller annat liknande. Blir det riktig kris så häng en pläd över eländet!

    Galltvål eller diskmedelsvatten, alla knep är tillåtna.

    Från ett ämne till ett annat: Tror ni att det finns nya gubbar att köpa till Stigas hockeyspel? Hittade mitt och syrrans gamla spel i källaren och tänkte ha det i Oskars rum sen. Men det fattas gubbar.

  • nublu

    gemelli: Mina föräldrar var på mängder av husvisningar + att de säkert spenderade många timmar på att fundera över hur de ville bo. Nu har de byggt sitt andra hus och tycks vara nöjda med det.

    Vem sa att det ska vara enkelt att göra av med ett par miljoner?

  • nublu

    Hanna: Tack för hjälpen! Får ta ett varv i sportaffärer nästa gång jag kommer till stan då.

  • nublu

    Nu är _äntligen_ sideboardet färdigmålat. Det skulle säkert bli ännu snyggare med en tredje strykning men jag ger 17 i det. Det får bli lite shabby. Men huga vad det är tråkigt att måla. Visst blir det fint men vägen dit är låååång och tråkig!

    Röjandet börjar också bli någotsånär klart. Det finns mycket mer att göra osv men nu börjar det se ut som ett hem igen och inte en soptipp!

  • nublu

    Om det prompt ska vara stående så väljer jag pärlspont. Hade det varit liggande så hade jag valt brädor...eller råspont...eller, nej brädor...tror jag!

  • nublu

    mimmamum: Jag vet ju inte ens själv vad jag tänker så vad begär du egentligen?

    Jag vet inte om det blir för mycket med liggande brädor i hela hallen. Vet inte alls vad vi ska göra med den. Vet bara att den läskiga mörkblåa tapeten ska väck före jul! Gravida deppiga kvinnor borde inte få gå in i tapetaffärer och handla, tycker jag iaf.

  • nublu

    Jaha, det blir inget jobb i morgon. Maken kom hem illamående och vit som ett lik under solbrännan. Antagligen hjärnskakning efter att ha rullat 4 varv med folkracebilen. Så i morgon efter uppropet i skolan för Oskar så åker jag och barnen till Motala och letar möbler på Återvinningen. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt...

  • nublu

    LCroft: Jovars. T o m bilen går att laga. Fast han är inte så kaxig, ligger på soffan och mår risigt. Han tänker t o m ringa och beställa tid hos doktorn i morgon. Då är det illa...

Svar på tråden Vita hem del 5