• Sigrid

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    Här peppar vi varandra att gå ner i vikt. Många eller få kilo spelar ingen roll. I den här tråden pratar och babblar vi, peppar varandra och delar recept. Nya och gamla deltagare är välkomna.

    Här är länken till mått- och viktlistan (bara lista inget prat):
    www.familjeliv.se/Forum-5-64/m38408309.html

    Den gamla tråden:
    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m36150332.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-02-23 09:21
    Här är den nya vikt- och måttråden:
    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m41742916.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-03-09 09:22
    Länk till ny pepptråd:
    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m42162401.html

  • Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra
  • Maddisen80

    morrontrött hejsan idag träffade jag en väldig bra kirurg han ska göra ny skiktröntgen,gastroskopi ,vanlig röntgen på hela kroppen + ultraljud + att han tog 7 olika prover på mig idag + urinprov och jag hade blod i urinen.

    Jag skulle vara där 8.40 men var där 8.00 hann gå och kissa sen stod kirurgen utanför och vänta och fråga om jag var madelene :)

  • Sigrid
    Maddisen80 skrev 2009-03-04 12:43:21 följande:
    Sigrid jag skulle vara på citykliniken i lund kl 8.40 men va där 8.00 gick jag på toa och skulle kissa så stod kirurgen utanför och frågade om jag var madelene :) så jag kom in direkt , han var underbar han ska ta och göra en ny skiktröntgen ,sen göra en vanlig röntgen när jag har som ondast ,sen gastroskopi igen sen även ultraljud + att han tog 7 rör med blodprov idag + ett urinprov som visade att jag hade blod i urinen Vi pratade en timme han tog sig tid
    Vad skönt att han lyssnade, då kanske du är på väg mot att bli bättre nu. Läkare får en ofta att känna sig stressad så det är jättebra att ni hade gott om tid att prata.
  • Sigrid

    Oj, nu kom sötsugen smygande med väldig fart. Vi åt nyss mellis och jag försökte hålla mig till nyttigheter. Först blev det en riskaka och lite äpple, men sen kunde jag inte hålla mig från kakorna. Och nu vill jag bara ha mer.

  • Maddisen80

    Sigrid japps de kändes verkligen bra och jag kom in 8.00 istället för 8.40 han är bästa kirurgen. Man bruka vilja ha mer och mer när man ha börjat :(

  • mickans

    Tjena Tjejer

    Nu är jag tillbaka från magsjukor och snöskottning. Maken kom hem i tisdags så det var skönt, men nu käns det som om musten gått ur mej. Så nu undrar jag om det är Någon som kan berätta för mej hur jag ska orka ta upp träningen igen. Det käns så motigt så jag vet inte vad..
    Men på söndag ska jag å brudarna åka å äta brunch på ett litet ställe utanför stan, det ska bli så trevligt. Får hoppas på att krafterna kommer tillbaka då

  • Sigrid
    mickans skrev 2009-03-05 13:50:44 följande:
    Tjena Tjejer Nu är jag tillbaka från magsjukor och snöskottning. Maken kom hem i tisdags så det var skönt, men nu käns det som om musten gått ur mej. Så nu undrar jag om det är Någon som kan berätta för mej hur jag ska orka ta upp träningen igen. Det käns så motigt så jag vet inte vad.. Men på söndag ska jag å brudarna åka å äta brunch på ett litet ställe utanför stan, det ska bli så trevligt. Får hoppas på att krafterna kommer tillbaka då
    Förstår precis hur det känns. Tyvärr vet jag inte vad man ska göra åt det, antagligen är det bara att bita i det sura äpplet och börja träna. Och då inser du att det är roligt.

    Tjejbruch är ju alltid trevligt, det får en alltid på bra humör.
  • Sigrid

    Min snuva ger sig inte. Nu sitter jag här och får knappt luft, snart är nässprayspersionden slut också... hur ska jag klara mig?

    Jag blir omottiverad och seg av att hela tiden vara förkyld. Blää...

    Men idag blev jag lite glad i alla fall. Jag hade beställt sommarkläder till sonen och en sommarklänning till mig som jag fick idag. Det var kul. Tyvärr såg jag alldeles blek ut, så jag hoppas på lite sol i början av sommaren så jag törs visa mig i min fina klänning.

  • Maddisen80

    Sigrid du kanske ha influensa elelr nåt . Vad jobbigt när du knappt få luft.

    Vad härligt med nya kläder de är ju roligt.

Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra