Inlägg från: closetomyheart |Visa alla inlägg
  • closetomyheart

    Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.

    Ha, ha du hann före MalinEddie... öppnade en ny tråd nästan nyss www.familjeliv.se/Forum-5-52/m43486286.html 
    Men det är väl bara att låta den vara


    Vart du än går är du där
  • closetomyheart
    MalinEddie skrev 2009-04-28 19:16:24 följande:
    Den stängdes ner tack vare migJag råkade länka till en namninsamling vilket man tydligen inte får enligt forumreglerna vilket jag inte hade nån aning om.
    men berodde det verkligenpå det? man stänger väl inte en hel tråd för det? då tar man väl bort inlägget. är det inte så att polisen kanske tagit det hela på allvar och att det också kan vara anledningen till att videklippet nu är bort på AW's hemsida
    Vart du än går är du där
  • closetomyheart

    Undrar hur länge detta får stå kvar i AW's gästbok?

    "Så du tycker att det är glädje o kärlek o trygghet att med våld pressa ner barn som ska sova?
    Inte konstigt att det är så många som reagerar och "odlar sura uppstötningar" över dina metoder då flera av dem är att direkt kränka barnen. Jag hoppas vekrligen att människor inte slutar att reagera och agera då barn utsätts för dylika 'övergrepp'.
    "Är det arvet ni vill ge till era barn"? Hur vore det om du började med att titta på dig själv i stället och det du gör i stället för att ifrågasätta alla andra... och ang besudlingen av din gästbok så klarar du det alldeles ypperligt själv på egen hand.. Bevara barnen från dig och dina grymma metoder!!!"


    Vart du än går är du där
  • closetomyheart
    realda skrev 2009-04-28 19:33:22 följande:
    Ja då är det mycket lättare att stava rätt och skriva så att folk förstår också. Kanske nåt att testa?
    otroligt lågt av dig att kritisera hur någon stavar. Kändes det bra att göra det?

    Lägg ner nu, snälla. Om du vill säga något ang allt detta så var konstruktiv i din kritik i stället.
    Vart du än går är du där
  • closetomyheart
    realda skrev 2009-04-28 20:41:09 följande:
    Jag kan inte se varför jag ska faktiskt.
    men du är ju så otroligt snabb på att kritisera dem som reagerar på AW's metoder, så varför inte försöka svara lite kostruktivt på en fråga som du fått i stället, som handlar just om något som AW anser är helt ok att göra mot ett barn?
    Vart du än går är du där
  • closetomyheart
    blomman88 skrev 2009-04-28 20:44:23 följande:
    Varför skriva på en namninsamling mot AW's metoder? Räcker det inte om ni slutar bry er och tar hand om er bebis på det sätt ni själva önskar? Eller har hon tvingat ER att trycka ner ERA barn i madrassen? Man har ju som förälder ett val,.. och man väljer väl det som känns bäst för en själv? Om detta har funkat för AW och andra föräldrar så är det väl jättebra för dom? Det betyder ju inte att andra MÅSTE göra det. Och varför kollar man på AW's sida om man inte gillar hennes metoder? Gå in på sidor som kan ge er den kunskap och info som ni vill ha istället.
    Att som vuxen inte reagera och agera då barn blir kränkta både fysiskt och psykiskt i nån jävla anda att det är kärleksfullt o gud vet allt vilket dravel som används som förkläde för dessa inhumana metoder, är att vara del i det.

    Är du en sån person som om du hör/ser att din grannen gör sina barn illa så blundar du och låtsas som om du aldrig hörde/såg? Eller omm någon på stan ger sitt barn en örfil, vänder du bort blicken då och går åt det andra hållet?
    Vart du än går är du där
  • closetomyheart
    blomman88 skrev 2009-04-28 20:52:25 följande:
    Nej, det jag menar är att man känner själv som förälder vad som är rätt och fel.
    Tyvärr så stämmer inte detta och det kan man med jämna mellanrum själv läsa om på AW's forum där föräldrar gör precis som de blir tillsagda TROTS att barnen visar grava tecken på att de inte mår bra av "de kärleksfulla" behandlingarna. Och den vidrigaste var nog pojken som tilläts, påhejade av AW's kurare, att dunka huvudet i sin spjälsäng så att han fick blåmärken och detta pågick många långa dygn. Metoden skulle genoföras punkt! Pojken visade också grav ångest-symptom då föräldrarna skulle bära upp hon på övervåningen där han skulle tvingas genomlida SHN-kuren till viket pris som helst...

    Vet inte hur många som läste detta som grät över denna behandling av ett försvaslöst barn. En polisanmälan gjordes dock, men vad som hänt är oklart. För precis som nu så om det blir för mycket skriverier och/eller frågor ang metoderna eller ett specifikt fall i hennes forum så stängs trådar ner och innan dess så har ofta också de som ifrågasatt blivit hånade av både kurare och AW själv.
    Vart du än går är du där
  • closetomyheart
    blomman88 skrev 2009-04-28 21:14:03 följande:
    Beyond Eternity skrev 2009-04-28 21:07:25 följande: Okej, jag är inte så insatt i allting och borde kanske inte skrivit från början. Men om det nu är så att det går att lura i vilka stackars föräldrar som helst att det är okej om pojken slår sig gul och blå, borde man inte vända sig till dom då i första hand? Det kommer ju alltid finnas idioter som vill dela med sig av dåliga metoder.. Är det inte förälderns ansvar trots allt att inse att barnet far illa av det? Det är ju trots allt en själv som känner barnet bäst.
    Jo det kan man ju tycka, att det är föräldrarnas ansvar...men du behöver ju bara öppna en tidning idag så kan du läsa om föräldrar som gjort både det ena o andra mot sina barn...

    Så det där med att föräldrar borde ta sitt ansvar är en invecklad sak... det är nog väldigt få förädrar som medvetet faktsikt vill gör sina barn illa, men då trötthet o annat tagit överhand så kan den mest balanserade persom falla för diverse impulser och lyssna på och ta till sig s.k. råd från vem som helst och om nästan vad som helst...
    Vart du än går är du där
  • closetomyheart
    realda skrev 2009-04-28 21:14:12 följande:
    1977Maria Therese skrev 2009-04-28 21:05:23 följande: Ja inte vet jag - du frågade och jag svarade- ett antal gånger. Det kanske var du som behövde nöta? Själv ska jag ägna mig åt tentaläsning. Mitt barn sover gott sedan två timmar tillbaka - det gör hon varje natt i egen säng och på mage.
    lycka till då med din sjuksköterske-tenta
    Vart du än går är du där
  • closetomyheart
    realda skrev 2009-04-28 21:31:57 följande:
    1977Maria Therese skrev 2009-04-28 21:28:23 följande: Ja skratta på du, jag brukar inte lägga upp det mina vänner berättar för mig som länkar. Det tycker jag vore ganska ofint faktiskt. Speciellt så personliga saker som att man förlorat ett barn. Men hej hopp det hade uppenbarligen du gjort. Natti natti sov så gott
    men du skriver gärna ut det dem berättar i en tråd på FL? Snacka om dubbelmoral{#lang_emotions_innocent}
    Vart du än går är du där
Svar på tråden Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.