Inlägg från: MalinEddie |Visa alla inlägg
  • MalinEddie

    Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.

    MalinEddie skrev 2009-05-03 18:12:59 följande:
    Hur vet du att ditt barn kommer få sömnstörningar? Enligt AW anhängare används ju bara shn på barn med grava sömnstörningar. Håller du med?
    Enligt AW också för den delen.
  • MalinEddie
    julstjärnan skrev 2009-05-03 18:19:36 följande:
    Jag fick ljud.
    Ok ska kolla igen då, kanske jag som gjorde nåt knäppt med knapparna{#lang_emotions_smile}
  • MalinEddie
    Plutteli skrev 2009-05-03 17:51:07 följande:
    Är väll lite samma reaktion som med pojken som dunkade huvudet i sängen? han började ju också gråta så fort han såg sängen efter några nätter och efter ytterligare ett litet tag fick han ju "panik" när de skulle börja med buset innan läggdags eftersom han bara väntade på att det snart var dags för sängen och övergivenheten...
    Ja usch det gör mig så ledsen. Hur kan man fortsätta efter något sådant? Jag förstår bara inte. Ni som gillar AW tänket kan ni förklara för mig varför man fortsätter kuren när barnet börjar gråta redan under skrattet till godnattet och/eller så fort det närmar sig sin säng. Är inte det tecken nog på att barnet tagit skada och att man borde avbryta och göra allt för att återställa förtroendet?
  • MalinEddie
    realda skrev 2009-05-03 18:41:30 följande:
    Fråga föräldrarna vetja, det är ju de som har hand om sitt barn
    Men det är AW och dipl kurare som hejar på de..
  • MalinEddie
    Lillfjompa skrev 2009-05-03 19:29:47 följande:
    varför? Ja har som tur var sparat det o har det inspelat ifall nån skulle vilja kolla :)
    Troligtvis eftersom AW har copyright.
  • MalinEddie
    mamman i skogen skrev 2009-05-03 20:40:51 följande:
    Läste precis sista kommentarerna i AW forumet vi ligger inne med vår lillekille på astrid lindgrens barn just nu ska faktiskt ta upp detta med shaken baby med vår neurolog om jag får tillfälle och se vad de tycker om detta.
    Gör det! Ska bli väldigt intressant att höra vad de har att säga.
    Jag hoppas er kille kryar på sig fort.
  • MalinEddie
    Lisen08 skrev 2009-05-03 20:58:49 följande:
    En vacker röd ros till er som kämpar vidare i tråden! Läste Lars H Gustavssons slutkommentar, det värmde i hjärtat! Jag undrar förresten vad Tomas Ljungberg har att säga i frågan, någon som vet? Även om vissa fortfarande kämpar emot så är det garanterat många som ändrat åsikt i frågan.
    Jag vet redan ett par som ändrat åsikt och det känns så skönt bara det{#lang_emotions_smile}
  • MalinEddie
    Gurkskiva skrev 2009-05-03 22:49:34 följande:
    Bajsningen: Handlade enbart om kurningen där det var viktigare att få till sömnen hos ett SVÅRT sömnstört barn än att ta upp det då och byta. Hon har aldrig sagt att man skall tvätta med tvål. Däremot lägga fram en tvål på bordet och hota med tvålen att den som svär får själv använda sig av tvålen.Idéen var att det skulle vara tillräckligt avskräckande så ingen skulle använda sig av tvålen.Detta handlade inte om en familj med normalt språkbruk av svordomar utan en familj där det liksom hade gått till överdrift. Hon har inte tagit strypgrepp på ett barn. Däremot hotat pga av att det barnet var på väg att kasta ut hennes barn från balkongen(vilket inte är ett försvar, men en förklaring dock) Med mina svar menar jag inte att jag anser att de faktiska svaren är godtyckliga, men jag tycker iallafall att man skall hålla sig till sanningen... Du hjälper till att sprida falska rykten genom att själv inte orka googla och läsa dig till saker och ting. Vad vill du uppnå med det egetligen??
    Är det verkligen bara under kuren man uppmannas att inte byta blöja?
    www.annawahlgren.com/forum/viewtopic.php&highlight=bajs
    www.annawahlgren.com/forum/viewtopic.php&highlight=bajs

    Här måste man bajsa innan sovdags annars ska man vänta till morgondagen:
    www.annawahlgren.com/forum/viewtopic.php&highlight=bajs
  • MalinEddie
    Acceptans skrev 2009-05-03 23:21:02 följande:
    Lady Morpheus skrev 2009-05-03 23:16:44 följande: Det här tycker jag är ett exempel på att tolkningen och rådgivningen har blivit för fyrkantig. Anna skriver i sina böcker att man ska byta, men att man kan göra det i sängen och ganska mörkt.
    Och det tror jag och hoppas de flesta gör. Det som är skrämmande är att AW och dipl kurare faktiskt råder osäkra föräldrar allt för ofta att inte byta eller försöka kontrollera när barnen bajsar. Detta kan leda till infektioner eller förstoppning. Dessutom är det vanvård.
Svar på tråden Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.