Inlägg från: MalinEddie |Visa alla inlägg
  • MalinEddie

    Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.

    realda skrev 2009-05-01 17:16:02 följande:
    Gjorde det som ett strålande exempel på att hänga ut folk. Och vadå - det är ju internet eller hur?
    Ok men det är skillnad på ett öppet forum och privata medelanden skickade till en inbox. Men du kanske inte ser skillnaden?
  • MalinEddie
    mackeluring skrev 2009-05-01 17:42:40 följande:
    Det är det här jag menar. "ligg i bajs tills du sover helaq natten"...... Vad är det för metod?
    Det finns de som väljer att inte byta blöja i vargtimmen vilket AW också har uppmuntat till flertalet gånger och det är ju hennes metod vi diskuterar här. Det är självklart inte rätt att dra alla föräldrar över en kam och jag tror personligen att de flesta som utövar shn byter på sina barn.
  • MalinEddie
    realda skrev 2009-05-01 17:49:25 följande:
    Nej faktiskt inte. För mig är det ingen skillnad på en inbox på FL eller forumet. På min privata mail däremot är det skillnad
    Vem av oss kan läsa i din inbox då?
  • MalinEddie
    kärålajn skrev 2009-05-01 19:08:14 följande:
    Rättar mig själv... det var en 3 VECKORS bebis. Än värre!
    Var det inte standarmodellen personen i fråga använde? Vid shn måste väl barnet vara 4 månader men standardmodellen kan man börja med från start om jag har förstått det hela rätt. Hur det än är så är det självklart naturligt att de flesta 3 veckors bebisar behöver äta på nätterna men det tror jag AW också tycker. Det är väl först när de är lite äldre (minns inte när) hon börjar prata om att ta bort nattmål.
  • MalinEddie
    Beyond Eternity skrev 2009-05-01 19:37:35 följande:
    Är detta verkligen vad jag tror att det är; ett personligt brev som skickats till dig? Vad är det för jävla tilltag att sätta ut det här i en tråd? Om du har något du vill säga till den personen som skrivit till dig privat i din personliga inbox så säger det väl sig själv att du inte kan använda dig av forumets trådar för dina privata mail. Vad sjutton håller du på med egentligen?
    Om jag har förstått Realda rätt tycker hon inte det är nån skillnad på ett öppet forum och en inbox.
  • MalinEddie
    Annifrid skrev 2009-05-01 19:42:19 följande:
    Beyond Eternity skrev 2009-04-30 23:40:15 följande: Jag har inga som helst skuldkänslor. jag tycker att SHN-kuren är otroligt smart och det finaste man kan göra för ett barn som har allvarliga sömnproblem. Jag har hjälpt min bästa kompis när hon, inspirerad och imponerad av mina barns sömn, bad om min hjälp med sitt barns förskräckligt dåliga sömn. Jag kanske borde bli diplomerad kurare. Det finns inget otäckt i kuren. Det som är otäckt är föräldrar som inte tar sitt ansvar, bl a genom att låta barnen härja runt på nätterna, tvärtemot deras eget bästa. Skulle ni låta barnen äta glass till middag varje dag om de önskade också? Springa runt nakna mitt i vintern för att slippa en konflikt om de ofta hatade ytterkläderna? (jag skriver ni så att alla som vill kan känna sig träffade). Vi lär våra barn saker hela tiden. Nu tänker jag inte bidra mer till denna tråd. har fått nog. Men jag vill tillägga till vem det nu var som frågade, att jag hängt länge på denna tråd och mitt första inlägg, och andra, och tredje var trevliga och jag trodde att ni var intresserade av att höra från någon med erfarenhet av att kura 2 egna barn och en kompis (samt inspirerat många andra i min omgivning och gett råd och stöd under kuren). Men ni verkar helt ointresserade. Så skitsamma. Anna Wahlgren är inget monster. Hon har verkligen räddat min familj i en tid som kändes superjobbig, med sin fantastiska shn-kur.
    Vem här har sagt att vi tycker barnen ska härja runt på nätterna? Det finns fatiskt andra sätt att hjälpa barn att sova gott utan att ta till shn.
  • MalinEddie
    M3000 skrev 2009-05-01 19:49:40 följande:
    Nu har jag inte läst allt, men enligt er anti-AW anhängare så var det ok att ta inlägg från Annas forum och lägga ut här som underlag till debatten. Ni pratar om att det inte handlar om privata påhopp, men detta är ju det i allra högsta grad... Om man valt att lämna en tråd men blir påhoppad i sin privata inbox. Denna tråd är ju inte riktigt sann...
    Vem har hoppat på någon i dess privata inbox?
  • MalinEddie

    Jag håller nog med Jazlene där. Tycker det är rätt onödigt att dra alla över en kam. Alla som har använt shn har nog inte låtit sina barn ligga i bajsblöjor, låtit de gråta sig till sömns eller använt tryckpressen. Barn är olika och reagerar olika på metoden. Jazlene har till exempel sagt att hon tar avstånd från tryckpressen, tvålhistorien, strypgreppet och bajsblöjorna bland annat.
    Jag tycker det är bättre att kritisera AW än föräldrarna då det är hennes metod och det är hon som uppmannar föräldrar att göra mycket dumt.

  • MalinEddie
    MalinEddie skrev 2009-05-01 20:48:01 följande:
    Jag håller nog med Jazlene där. Tycker det är rätt onödigt att dra alla över en kam. Alla som har använt shn har nog inte låtit sina barn ligga i bajsblöjor, låtit de gråta sig till sömns eller använt tryckpressen. Barn är olika och reagerar olika på metoden. Jazlene har till exempel sagt att hon tar avstånd från tryckpressen, tvålhistorien, strypgreppet och bajsblöjorna bland annat. Jag tycker det är bättre att kritisera AW än föräldrarna då det är hennes metod och det är hon som uppmannar föräldrar att göra mycket dumt.
    När jag säger att barn reagerar olika på metoden menar jag att det säkert finns de som inte gråter. Bajsblöjor och tryckpress är aldrig ok enligt mig och kan liknas vid vanvård och misshandel. Bäst att säga detta då så mycket missuppfattas på fl{#lang_emotions_smile}
  • MalinEddie
    JennyCecilia skrev 2009-05-01 21:30:48 följande:
    Undrar ärligt. Finns det "livsfarlig sömnbrist"?
    Jag tror absolut det finns barn med sömnbrist men jag tror inte att alla barn som shn kuras har det.
Svar på tråden Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.