Inlägg från: MalinEddie |Visa alla inlägg
  • MalinEddie

    Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.

    Var inne och läste på Lars H Gustafssons blogg. Det är ju rätt många som reagerat, även Anna själv. Hon säger dock exakt samma kommentar som på AB.
    Lars säger att han kommer ge en slutkommentar imorgon. Det ska bli mycket intressant att se vad han kommer göra.

  • MalinEddie
    mamman i skogen skrev 2009-05-01 23:18:03 följande:
    Har du länk till bloggen ?
    I TS{#lang_emotions_smile}
  • MalinEddie

    Någon hade lagt im länken om pojken som dunkade huvudet på Lars blogg. Så här kommenterar han den om ni inte hann läsa:

    Lars


    Jag har först nu haft möjlighet att ta ställning till En mammas och Mias krav på att den länk som Susanna lagt in i sitt inlägg den 30/4 ska tas bort. Jag har ikväll granskat länken. Den ger onekligen en skrämmande inblick i ett slags rådgivningspraxis som jag står mycket främmande för. Men den innehåller också information som säkert kan upplevas som integritetskränkande för den aktuella familjen om den sprids i ett vidare sammanhang än de inblandade ursprungligen tänkt sig. Jag har därför valt att lyfta ut den ur Susannas inlägg. Jag återkommer imorgon med min slutkommentar.


    Jag är mycket glad att han läste den.

  • MalinEddie
    Love 4 Leo skrev 2009-05-01 23:31:13 följande:
    Hon som är en offentlig person ska väll stå för det hon har skrivit? Det går ju inte att i efterhand gå ut och säga att det var lögn. Det jag undrar över är hur dessa föräldrar som fått dessa "galna" råd av AW har hanterat det? Jag menar, som tex förstagångsförälder så kanske man blint litar till vad en person med mer erfarenhet säger. Sen är det intressant att läsa AW inlägg i Lars H Gustafssons blogg. Att gå till motattack och anklaga honom för att ha sålt sin själ är ju ett sätt att komma undan själva sakfrågan, dvs tryckpressen. Jag hoppas att han samt de personer han nämner agerar på det sätt som står i hans blogg.
    Det är ju inte ens några lögner det handlar om. Hon har ju uppmannat föräldrar att inte byta blöjor ett flertal gånger, rekomenderat att man ska hota att tvätta munnar med tvål och tagit stryptag på en liten flicka bland annat.
  • MalinEddie
    vindvissla skrev 2009-05-02 00:25:39 följande:
    Jag laddade ner länken med filmen eftersom min dator är så slö, men jag antar att jag inte har rättigheter att lägga upp den någonstans?
    Är det tryckpressklippet du laddat ner?
  • MalinEddie
    vindvissla skrev 2009-05-02 00:25:39 följande:
    Jag laddade ner länken med filmen eftersom min dator är så slö, men jag antar att jag inte har rättigheter att lägga upp den någonstans?
    Kan du inboxa den till mig också när du har tid?
  • MalinEddie
    olga1979 skrev 2009-05-02 10:14:17 följande:
    Porrnovell? Inte speciellt konstruktivt uttryckt kanske? Vad har porrnoveller med "försvarstal" att göra? Jag tycker det är underligt om folk har vagnat sina bebisar enligt AW-vagna och lyckats få till SBS. Barnet ska inte skakas om i vagnen, det ska ligga platt på mage. På sin höjd ska barnet skjutsas lite. Inte skakas. Man kan vagna ganska kraftigt utan att barnet skakas, helt enkelt därför att man vagnar på plant underlag och i en riktining. Jag har inte SHN-kurat men väl använt mig av vagning och barnet ligger inte och flänger fram och tillbaks i vagnen.
    Ingen har klagat på vagning i allmänhet utan på tryckpressen vilken är en mycket brutal typ av vagning.
  • MalinEddie
    Beyond Eternity skrev 2009-05-02 10:08:36 följande:
    Jag kan inte i ord beskriva vilken lättnad jag känner då jag nu läst Lars slutkommentar. Han m.fl. tänker gå vidare med AW's metoder och han har precis som vi alla andra sett och förstått hur oerhört kränkande det är för barnen att bli utsatta för dessa metoder. Är så glad för banrnens skull. TACK LARS för att du har modet att regaera och agera!!
    Jag håller med!
     Är jättelättad och glad just nu. Är också så otroligt glad att han faktiskt valde att gå igenom hemsidan och att han såg vad vi såg.
Svar på tråden Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.