• mariamoln

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Och ringde förresten till vårdcentralen eftersom jag misstänker bihåleinflamation. Och personalen är som vanligt heeeelt fantastiska. Less, har skola ons-fre och kan verkligen inte missa nån skoldag får då får jag det 100 ggr jobbigare med kompletteringar. Hon jag pratade med i telefonen tyckte att det verkligen var konstigt att jag är sååå sjuk och inte kan vara borta från skolan. Jag ville bara veta om jag kunde få en tid men eftersom att jag var sååå "akut sjuk" så kunde hon inte boka in mig på eftermiddagen - efter skolan, utan att jag skulle komma kl 10 då det var sååå akut, vilket jag aldrig sa...

  • mariamoln

    Sok: Grattis och välkommen hem! Jag läste båda dina förlossningsberättelser och blev alldeles tårögd! I want my baby now!

  • mariamoln

    Wozah: Vi ska döpa vårat barn och kommer förmodligen göra det i en kyrka i Tornedalen där min familj har stuga. Faddrar hade jag helst velat ha mina systrar men vi kommer nog ha Mickes syrra men det andra personen vet jag inte. Jag säger hela tiden att jag och Micke ska gifta oss när vi döper vårat barn, haha.

  • mariamoln

    Woohoo väckarklockan är ställd på 06.00 och sista jobbhelgen nu i helgen!!!!!

  • mariamoln

    Krao: Hahahaha vilken rolig "att-gå-över-tiden-historia"! Jag är hundra på att jag kommer känna så sen när det är dags och om jag går över tiden, hahaha.

  • mariamoln

    Wozah: Jag läset just din blogg och jag dör - har du skaffat dig en Kitchen Aid?!?! Jag kommer i så fall avundas dig förevigt och evigt!!

  • mariamoln

    Oj, råkade just skicka ett tomt inlägg..

    Wozah: Fatta grejer du kommer kunna göra med en Kitchen Aid, i die! Min fina bakmaskin känns som en fis i rymden jämfört med din fiiiiina!

  • mariamoln

    Jag håller på att få Micke till att ge mig en jag-föder-ditt-barn-gåva sen när tiden är kommen. Jag måste bara komma på vad, våran ekonomi lär ju inte hålla för en Kithcne Aid, hehe..

  • mariamoln

    Ni som har barn sen tidigare och ni som fått era barn, har ni fått nån present av eran partner när ni födde era barn? Jag tänker mig en slags morgongåva fast för barnafödande, inte giftermål...

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3