• mariamoln

    Sinne: Jag håller med dig. Vi har airbag där framme men även om vi inte hade det så skulle bebisen få sitta där bak. Vill helst ha bebisen i mitten men det blir ju skittrångt, så bilstolen får vara bakom passagerarsidan.

  • mariamoln

    Inte vet jag om jag tycker att det är så bra att frossa bara för att man är gravid. Det som äts i godis- och annan sockerform hamnar ju inte hos bebisen precis utan det sitter ju kvar när bebisen väl är född... Vissa tror ju att man "ska" äta för två, what a bullshit, hahaha.

    Uh, såg det nya dubbelavsnittet av Greys idag. Tur att jag kan skylla på mina hormoner när jag gråter ;)

  • mariamoln

    Såg någon av er The Doctors på tv4+ idag? Så jävla äckligt, det var en man som tillagade en moderkaka!!

  • mariamoln

    Mijamarija: Ja alltså han lagade den och sedan åt han den..!!!

  • mariamoln

    Haha, ja när han öppnade burken där moderkakan låg så var navelsträngen kvar, hahahaha.

  • mariamoln

    Jaha, kul dag. På måndag blir min kille uppsagd med två månaders uppsägningstid. KUL! Tur som är så får han ju stämpla och samtidigt vara hemma med bebisen sen när den kommer och ifall han inte hittar nåt jobb (som det inte finns några av..) så får han ta ut föräldrapenning om hans stämpelpengar tar slut. Fan, jag som hade tänkt att resa till Milano i november. Hittade biljetter för 2000:- tur och retur från Luleå.

  • mariamoln

    Oj nu låter det som att det bara skiter sig för mig. Men har ju vetat om varslet ett tag och det enda som känns jobbigt är att han inte har ett jobb att gå till. Annars känns det ju hellugnt. Mitt motto är att det alltid löser sig, för det gör det ju. Som tur är har vi redan allt fixat till bebisen, allt från barnvagn, bilstol, kläder, säng. Det enda vi behöver lägga pengarna på är blöjor..

  • mariamoln

    Sinne: Vi kanske har lagt ut 200 kr tillsammans på saker till bebisen. Allt annat har vi fått eller att det är ärvt :)

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3