• mariamoln

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Krao & Issa: Tjaa, ingen av oss är speciellt oroliga eller mår dåliga över jobbsituationen utan tycker mer att det är positivt. Äntligen får han ett tillfälle att söka nytt jobb eftersom att han är något less på sitt nuvarande. Pengar känns inte som något större problem faktiskt. Om det skulle krisa så får väl jag börja jobba helger igen efter bebisen är född, eller söka ett annat extrajobb.

  • mariamoln

    Åh vad jag hatar nll.se! Det är ju helt jävla omöjligt att hitta numret till att boka tid för ul. Någon av er som har det?

  • mariamoln

    Sok: Vad menar du? Vi har haft tur och sluppit köpa några grejer. Vi har fått barnvagn och bilskydd av mina föräldrar. Kläder, babygym, gåstol, spjälsäng m.m. av min syrra. Kläder, balja m.m. av mina kusiner. Pratade med en av mina kusiner idag och hon sa att vi kunde ta deras barnstol sen när bebisen blir större. Summa sumarum - vad finns kvar?! Jo, blöjor..

  • mariamoln

    Wozah: Jag kommer fortsätta äta mina niferex, har inte haft några problem alls. Eller jo, jag måste gå på toa oftare...

  • mariamoln

    Nu har vi varit hos försäkringskassan och våran handledare var skitbra. Hon förklarade allt för oss som vi ville veta och redde ut lite frågetecken. Så skönt! Dock kommer jag inte ihåg VAD hon sa, som vanligt..

  • mariamoln

    Minna: Britta eller Birgitta eller nåt annat namn på B. Vi fick hennes telefonnr ifall vi hade fler frågor eller funderingar, fast att de inte får ge ut sina nummer :)

  • mariamoln

    Men är det nån som ser förlossningskliniken? Där var det en mamma som vägde 180 kg! Och ungen vägde knappt 4 kilo.. Och en barnmorska sa "den här ungen är så fet att han inte kan öppna ögonen" till en bebis som vägde ca 4 kilo, hahaha. Den var riktigt tjock, såg ut att väga över 5 kg!

  • mariamoln

    Åh, Mickes bettskena kommer kosta ca 6000:-!! Det är ju skitmycket pengar. Han är tvungen att betala hela själv om han ska ha en eftersom att han tydligen inte ligger i riskzonen för andningsupphåll.

  • mariamoln

    Wow, nu har jag lagt upp en ny magbild. När jag ser mig själv i spegeln så tycker jag att min mage är enorm men den ser mycket mindre ut på bild.

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3