• mariamoln

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Haha, jag tänker hela tiden "åh herregus, nu är det lite, lite, lite mindre än tre månader kvar" och så kommer jag på att mer är hälften av er ska ha inom de närmsta veckorna. Uhuu, jag är ju sist ut! Kanske ska testa och dricka ricinolja om fyra veckor, hehe.

  • mariamoln

    Filippa: Ja vad hemskt det skulle vara annars! Men jag vill ju helst inte att våra barn ska umgås eftersom att jag inte gillar hamiga barn som du kommer få, haha!

    Mk: Haha, min mage såg redan ut att vara gravid innan jag ens var det! Så ingen platt mage här inte.

    Har upptäckt ett streck på magen, från naveln och uppåt. Trodde först att det var hormonranden men insåg sen att det var svarta hårstrån!! Hahahaha

  • mariamoln

    Hahaha stackars tjej! Fan vad pinsamt, haha, måste visa Micke när han kommer hem!

  • mariamoln

    Såg just det senaste avsnittet av Greys. Det var en bebis som hade blivit förlöst med kejsarsnitt och då hade läkaren råkat dra loss armen på bebisen!!

  • mariamoln

    Minna: Det är ju inte ovanligt att läkaren bryter barnets nyckelben i samband med födseln då den är för stor.

  • mariamoln

    Jag var på Barnens Hus idag och hämtade ut bebisboxen. Trodde jag skulle få byxgrejen som gör att man kan ha på sina gamla byxor men fick nån annan skitgrej istället, typ en miniminimini-necessär!

    Har nu sorterat bebiskläder efter storlek. Har framme 50-56 och resten ligger i plastlådor som nog åker ner i källaren tills de är dags att bli användna.

    Min kille har just åkt till Umeå så jag är eeeensam, ska se film och njuta av att jag inte har något störmoment, hehe.

  • mariamoln

    Motherfuckercocksucker. Jag har hittat en bristning på min mage!!! Min bebis sparkar ju bara på min högra sida och nu har den tydligen sparkat sönder min hud. Nu ska jag gråta mig till sömns..

  • mariamoln

    Åh herregud, har just sett världens sämsta film - the ugly truth. Så jävla kass.

    Wozah: Jag sover också som en kratta när min kille är och festar, som tur är så händer det inte så ofta, max en gång varannan månad. Han är alltid så jobbig när han kommer hem. Han ska alltid väcka mig och prata i timmar om trams..

    Och jag hoppas på att jag inte får nån mer bristning. I'm gonna die. Eller döda Micke, det är ju trots allt hans fel..

    Haha, märks det vilket humör jag är på?!

  • mariamoln

    Sok: Det kanske finns värre saker för dig men inte för mig. Har haft tre grejer som är det värsta som kan hända: 1) Att bebisen dör i magen 2) Bristningar 3) Att Micke ska kolla "där nere" under förlossningen.

  • mariamoln

    Sok: En helt kass "kärleksfilm". Såg the reader igår, eller inte slutet för jag somnade ju såklart. Men urk, en 15-årig kille som hade en romans med en 30+ kvinna. Kändes perverst att se.

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3