• mariamoln

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Sok: Klart att JAG kan jämföra, det är ju mina känslor. Och vadå "om några år"? 50 eller?!

  • mariamoln

    Minna: Det är säkert maten, speciellt kött. Det är ju tillsatser i allt du äter.

    Wozah: Jag törs inte säga nåt. Kommer bara framstå som en hemsk människa.

    Min kille har inte hört av sig än, kl åtta skulle han se gänget bakom MNK i Umeå. Det är ju tre timmar sen...

    Har förresten konstant ont mellan benen, både i ljumskarna och i "blygden". Micke tycker att jag är äcklig när jag går och säger att jag har ont mellan benen, haha.

  • mariamoln

    Fan vad nice det är att ha en granne som kommer över med nybakta bullar direkt man knäpper med fingrarna i fönstret ;)

  • mariamoln

    Vad charmigt. Somnade strax efter åtta för jag var helt slut efter första dagen på mina fältstudier. Vaknade efter elva av att min kille kom och la sig. Och då började bebisen leva rövare och gör det fortfarande, jag vill ju bara sova men den är helt galen. Jag antar att det borde vara en förberedelse om vad som komma skall. Suck, jag hoppas för allt i världen att jag inte får ett nattbarn!

  • mariamoln

    Haha i got one: att Micke håller sig uppe vid mitt huvud och inte "där nere" ;)

  • mariamoln

    Sinne & Åsa: När ni gick på föräldrautbildningen, hur många träffar var ni på? Hur långa?

    Min bm ringde igår och sa att de skulle ha EN träff, nu på måndag mellan 13-16. Lät konstigt, vad ska hinnas med på tre timmar? Först var den ju helt inställd på grund av swine-flu.

  • mariamoln

    Diadem: Jag har också fått höra att man ska stimulera bröstvårtorna för att få igång mjölken och att förlossningen då kan starta.

  • mariamoln

    Har varit hos bm idag. Och gjort en glukosbelastning innan vilket resulterade i att jag spydde inne hos barnmorskan. Mitt sf-mått hade gått ner sig, i v. 25 låg jag på 26 och nu låg jag på 28 så jag är tillbaka på normalkurvan. Har dock gått upp ca 10 kg!!! ÅH! Hb-värdet låg på 125 men ska fortsätta äta järntabletter. Och göra om glukosbelastningen på måndag, suck!

  • mariamoln

    Mk: Jag kräks aldrig annars, aldrig. Om jag har magsjuka så kommer det ut ur ett annat hål. Men jag hade min tid halv tio och det är alldeles för sent, får ju inte äta nånting så kroppen hinner ju bli skithungrig.

    Sinne: Eftersom att jag måste göra om den så gick det inte så bra. Fy vad illa jag mådde, var alldeles kallsvettig, yr och svimfärdig. Fick spy i en papperskorg som oturligt nog hade en trasig påse, haha. Det var två barnmorskor som fick städa upp efter mig.. Är i v. 29 (28+5) men jag tycker ändå att 10 kg är mycket, jag fattar inte var vikten lägger sig?!

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3