• Eshack

    Roliga händelser under förlossningen 2

    Gör härmed ett försök att sparka igång en ny tråd då den gamla har blivit för gammal. Jag har inget att tillägga, ännu, har bf om ca 2 v, men ser fram emot fl med skräckblandad förtjusning efter att ha lusläst den förra tråden och ibland skrattat så jag legat dubbelvikt med tårarna sprutandes.
    Kom igen, berätta om alla galna händelser under din förlossning!!!

  • Svar på tråden Roliga händelser under förlossningen 2
  • JollyJumper

    Hohohoooooo!! Ja precis så där pinsam blir man ju "GE mig allt jag vill ha NU!" aldrig i livet att man skulle göra eller säga sånt där i vanliga fall, inte ens hur mkt drinkar man har innanför västen, men med värkar då jäklar...!

  • Wavva

    Jag fick värkstimulernade dropp och bebisen satt fast vid "Spinae" länge. Värkarna var så kraftfulla så jag kallade dem "kissa på sig värkar"

    När BM frågade om jag kissat svarade jag "Jag har kissat på mig hela tiden..."
    Efter en stund trycker det så nedåt att jag måste gå på toa och skita, det kom inget och på vägen tillbaka funkar inte ena foten men det gick att komma tillbaka till sängen igen. Väl framme precis då jag skulle sätta mig kom en MEGAVÄRK. Jag skriker "NUUUUU SKEEET JAG NER MIG!" Mannen som var omtänksam öppnade bakdelen av trosorna med blöjan och sa " Nä, det gjorde du inte..." hahah tänk om jag hade gjort det.

  • FrökenDecibel
    {#lang_emotions_cool} Haha GUUUD vilken underbar tråd. FAVORITAR!
    har BF om 8 dagar så jag kanske kan bidra med något här senare ;)
  • Mary Jo

    Nu har inte jag fött än så jag har ingen rolig historia(än,har bf om 4 veckor så jag kanske återkommer) men jag MÅSTE berätta om min kompis,haha. fan vad jag skratta idag när hon berätta om sin förlossning.

    Hon var öppen 10 cm när hon kom in och fick en sån där gåstol att gå omkring med,som är med vadd och skinn över ni vet,och hon ville fan inte gå med den sa hon. Hon tyckte att hon hade plågats nog och ville bara ligga still men dom tyckte hon skulle ha den ett tag iaf. Då gick vattnet och hon fick världens värk så hon högg tag med tänderna i gåstolen och bet av VÄRSTA biten,haha. typ halva. Barnmorskorna hade skrattat som fan och sagt att dom hade sett mycket men inte att nån lyckats bita sönder gåstolen:P hahah!

    Sen när hon hade fött sin dotter fick hon duscha,och duschen var ute i hallen,utan draperi och allt och hon var så "hög" på allt lyckorus så hon hade stått naken och duschat inför alla som gick i korridoren och då kom en sköterska och undrade om hon skulle stänga. min kompis hade inte alls lyssnat på henne utan bara utbristit: Jag har precis fött barn!!!! jag är bäst i världen!! HIGH FIVE PÅ DEN!! och så hade sköterskan bara skrattat och gett henne en high five.

    gud,hoppas jag oxå gör nåt kul när jag ska föda

  • annypanny

    Hahahaha älskar den här tråden!

    Jag hörde en klassiker av en tjej som vi fick dela rum med under första öppningsskedet, för det var så fullt när vi skulle föda.

    Vi låg kanske i ett par timmar tillsammans, och hon var ARG på sin karl och hade ONT, det var tydligt det.

    Tillslut kommer en läkare in o kollar läget med henne, frågar tjejen om slemproppen gått?

    Hon svarar; "Slemproppen, den jäveln gick o skulle köpa fika!!!!"

    Läkaren blev tyst en stund (helt förståeligt)... haha... sen förklarade han vad det var.
    Tjejen trodde helt tydligt och klart att läkaren refererade till hennes man som "slemproppen" hahah!

    GISSA om jag glömde mina värkar och höll på döööööö av skratt! jag höll ju på med mitt andra så jag hade full koll på vad slemproppen var, men inte hon stackaren som födde sitt första. Jag visste inte om jag skulle skratta ihjäl mig eller tycka synd om stackars ensamlämnade tjejen :)

    Men jag kommer aldrig glömma det iaf:)

  • Lapskojs

    Gåstolen... nakenduschen... slemproppen.... Hahahahaha, jag DÖÖÖÖÖÖR!!!

    *skrattar så att tårarna sprutar*

  • Makane
    annypanny skrev 2010-02-05 10:07:14 följande:
     Hon svarar; "Slemproppen, den jäveln gick o skulle köpa fika!!!!"
    *vrider mig av skratt* Herregud vad roligt!

    Underbar tråd! Hände tyvärr inget kul under min första förlossning men är beräknad med nr 2 om 3 veckor så då kan jag förhoppningsvis bidra med något. {#lang_emotions_laughing}

    Skrattar fortfarande åt den där slemproppen...
  • Ärtan 1

    Ingen som har något roligt att berätta från sin förlossning? Sitter här med värkar var 10:e min och bara väntar på att det ska komma igång ordentligt så jag också kan få åka in och uppleva denna häftiga händelse!

  • peolexa

    Hahaha! Jag älskar dessa trådar!! Berätta mer! BF om 7 dagar för min del så jag vill ha lite roliga förlossningshändelser att skratta åt medan jag väntar...{#lang_emotions_laughing}

Svar på tråden Roliga händelser under förlossningen 2