• ALLIEVERDO

    Roliga förlossningshistorier?

    Hej, jag ska om nån månad gå igenom min första förlossning. För att inte bara vara nervös så tänkte jag hitta så mycket positivt som möjligt..förutom den sjäålvklaraste :) ett litet underverk..
    Läste i en tidning där folk skickat in roliga historier från deras förlossningar. Är det nån som har nån att dela med sig?:)

  • Svar på tråden Roliga förlossningshistorier?
  • LivL
    SladdispåG skrev 2010-07-06 19:21:59 följande:
    Mellan krystvärkarna fick jag tag i kragen  på en BM och lyfte nästan upp henne, hon såg allvarligt rädd ut... och kommenderade henne : Nu tar du och trycker in det där huvudet och klipper mig med saxen, för jag tänker inte trycka ut den!

    En bekant till mig skulle bli pappa och hade videokameran med på förlossningen.
    Det skulle absolut filmas därnere när huvudet kom ut men pappan tyckte det var så läskigt så han svimmade!
    Barnmorskorna hjälpte honom kvickna till och så kom nästa krystvärk.
    Pappan kastar sig upp för att filma... slår huvudet i förlossningslampan och tuppar av igen...
    Den här gången skrattar barnmorskorna ihjäl sig och glömmer nästan bort den blivande  mamman!
    Det var många år sedan och jag skulle gärna vilja se filmen men nix tyvärr... Skrattande
    Men vad ACKLIGT att filma in i muffen nar barnet kommer ut! Sarskilt om det ar ens partners muff. Om jag hade varit man hade jag inte velat se det!

    Sager inte att det ar ackligt om det ar dokumentarfilm eller forlossningar i allmanhet... 
  • LivL
    Tata90 skrev 2010-07-07 01:51:09 följande:
    Min pappa till min mamma när hon väcker honom för att det är dags för att åka in: "Jag kan väl för fan inte flyga upp som en jävla tvål ur sängen"! (Kan väl tillägga att jag tyvärr ärvt min pappas dåliga morgonhumör!) ;)
    Men shit vad kul!
  • LivL
    TriBelle skrev 2010-07-07 02:16:18 följande:
    paloma84 skrev 2010-06-04 22:46:33 följande:
    Ni som redan varit på förlossningen vet ju hur otroligt "hot" man ser ut :)
    Ni andra kan ju bara ana.. ha ha..
    Svullen till tusen, iklädd i en vit nattskjorta, håret i nån konstig knut man gjorde 7 timmar sen eller nått eländigt ruffs.. ha ha

    Vi låg inne på förlossningsrummet och sambon började se lite blek ut.. Så jag tänkte "Nä, fan.. han måste ut härifrån!". Så jag bad honom att gå ut och ta lite luft, gå till kiosken, ringa någon, köpa en tidning.. what ever.. bara han kommer ut och får röra lite på sig.
    Så vi gick tillsammans ut i korridoren för att jag skulle passa på att kila på toaletten som jag blivit ombedd av bm att göra. Sagt och gjort, sambon stack och jag vankade av och an.. sakta... sakta mot toaletten.. stoppades hela tiden av värkarna som kom så att jag var tvungen att ta en paus.. Så denna process tog ett litet tag om jag säger så :)

    Jag lyckades gå på toa, och bar mig ut på min färd mot rummet vi hade fått.
    När jag går där, så ser jag så passande att sambon öppnar dörren in mot korridoren från trapphuset. Toppen, tänkte jag.. Nu kan vi gå tillsammans!
    Så jag stannar och väntar in honom.. och får så passande en värk... Varpå han går FÖRBI mig!?
    Jag står som ett frågetecken och tänker bara "Va fan, skämtar han??" och jag ropar hans namn... Han vänder sig om och ser ut som att han sett ett spöke och utbrister "VA VAR DET DU???? JAG TÄNKTE.. FAN VA HON SER UT!!" samtidigt som ljudliga skratt hörs i korridåren då barnmorskorna såg hela scenen :D
    Jag dööööör haha, skrattar så jag får andnöd.. måte nog logga ut snart HAHAHAHAHAHA
    Jag hade lätt velat va med på era förlossningar. sikken grej ;D hahahaha
    Ja, den med Plupp var ocksa en hojdare!
    namera skrev 2010-07-07 01:52:27 följande:

    Har 18 dagar kvar till BF så i väntan på eventuella egna anekdoter tar vi den om min kompis som födde barn den 6:e septemer. Lustgasen gjorde henne ganska plingplong.

    Hon: "Alltså, hehe, det är ju den 6/9 idag. Som 69, och det är ju en apskön sexställning. Vad passande, jag tror vi gjorde 69:an under förspelet när bebisen blev till. Eller hur, [makens namn]? Jodå, och du gillar den preeeeeciiiiiiis lika mycket som jag!"

    Mannen påstår att han ville sjunka ned genom golvet och att personalen skrattade så de grät. Nu väntar de nummer 2 och han har lovat att sätta en munkavle på henne denna gång.


     Hade jag varit din man hade jag fan akt hem och inte vagat visa mig dar igen. Och my God vad pinsamt for dig "dagen efter".
  • Här och nu

    Har kanske redan skrivit: Jag spydde under förlossningen o bm sa att jag kunde luta mig åt sidan, ifall jag behövde spy igen. Skiter väl jag i, sa jag hög av lustgasen. Det är inte jag som städar här. Har haft städjobb själv.

  • Greksmurfen

    kan säga att på min sons förlossning så skulle jag testa lustgasen (även om de stal den för mej sen )
    andades djupt i den för ja ville ju ha all gas ja kunde få som smärtlindring haha....detta medför att jag typ blir vääääääääääääldit avslappnad och det ser väll ut som jag svimmat, blundar å ligger typ lealös och kan inte prata lr ngt just då=P.. bara att min hjärna är intakt så där hör ja maken ropa mitt namn om å om igen... å jag svarar i mej  (utan att ngn kan höra då) att jag är här =P.....

    sen när gasen gick ur tittar ja snabbt up på maken min å säger bara så du vet så hör ja allt du säger kunde bara inte säga ngt =P....
    läskigt var det  då, roligt nu när man tänker tillbax...

    när det var som värst så kläckte jag ur mej med att nu får ni banne mej ta å banka ner mej med ett basebollträ för ja tänker inte vara vaken mer å vara med på där hära=P...... bm: men det kan vi inte göra : jag: jo det kan ni visst ,det är bara å hämta basebollträt =P....

    hmmm ja man kläcker ur sig både det ena å det andra när man inte är vid sina sinnes fulla närvaro HAHA


    mamma till Maximilian född 081028
  • lier1979
    namera skrev 2010-07-07 01:52:27 följande:

    Har 18 dagar kvar till BF så i väntan på eventuella egna anekdoter tar vi den om min kompis som födde barn den 6:e septemer. Lustgasen gjorde henne ganska plingplong.

    Hon: "Alltså, hehe, det är ju den 6/9 idag. Som 69, och det är ju en apskön sexställning. Vad passande, jag tror vi gjorde 69:an under förspelet när bebisen blev till. Eller hur, [makens namn]? Jodå, och du gillar den preeeeeciiiiiiis lika mycket som jag!"

    Mannen påstår att han ville sjunka ned genom golvet och att personalen skrattade så de grät. Nu väntar de nummer 2 och han har lovat att sätta en munkavle på henne denna gång.


    *ASG* Jag bara älskar den här tråden!! hahahahaa...! Mera mera! Åh vad pinsamt...
  • namera

    LivL: Tack gode gud så var det, som sagt, inte jag som stod för den där anekdoten. Däremot fasar jag för min egen förlossning eftersom jag råkar veta att "en KUK" inom vården ofta står för "en Kudde Under Knäna". Hur många inandningar lustgas lär det ta innan jag vrålar "jag vill ha en KUK?" över hela avdelningen? 2?


    Vår älskade son, BF 2010-07-25
  • Ocean WoW
    frollen skrev 2010-07-07 21:10:14 följande:
    min förlossning var riktigt rolig: stocktownstories.blogg.se/category/forlossnin... läs gärna!
    "ASSÅ DET VAR EN JÄVLA VIRKNÅL FREJA"

    Fyffan va skönt att du inte såg nålen! Jag tittade inte heller (extremt spruträdd) men har förstått att den är hemsk och in i ryggen ska den.

    Bra jobbat på din förlossning iaf. Gillade att din karl åt upp alla frukostmackorna - han behövde nog den energin va?
  • caaroooline

    kanske inte jätte roligt men kan skriva ändå ;D
    Jag hade börjat fått värkar på natten till den 25 december. jag satt i soffan å försökte göra något för att glömma av smärtan, men tillslut orkade jag inte. så jag sa till pojkvännen "nu står jag inte ut längre" å han säger "vad ska jag göra åt de då?" och sover vidare. jag blir sjukt förbannad å börja gråta.

    Pojkvännen kmr inte ihåg att han sagt något sådant, så han hade pratat i sömnen.

    Inte så jätte kul men ändå :P

Svar på tråden Roliga förlossningshistorier?