• ALLIEVERDO

    Roliga förlossningshistorier?

    Hej, jag ska om nån månad gå igenom min första förlossning. För att inte bara vara nervös så tänkte jag hitta så mycket positivt som möjligt..förutom den sjäålvklaraste :) ett litet underverk..
    Läste i en tidning där folk skickat in roliga historier från deras förlossningar. Är det nån som har nån att dela med sig?:)

  • Svar på tråden Roliga förlossningshistorier?
  • Perssonlund

    Fru OH     Jag ber om ursäkt att jag kissade på mig.... Det var verkligen gulligt sagt =)

  • OOJaOO

    På kvällen 16 dagar efter bf börjar värkarna komma så smått, så jag säger åt min sambo att han nog borde gå och lägga sig för i natt ska vi nog åka in. Inte mer med det, han går och lägger sig i sängen och jag sätter mig framför tvn. Klockan 01.30 ringer jag förlossningen och de tycker att vi ska komma in. Då väcker jag sambon och säger att det är dags att åka nu. Han kliver upp ur sängen och vad tror ni han gör? Klär på sig för att åka? Nej! Han ställer sig i köket och diskar! - Vad gör du?! - Jag tänkte diska lite så det är fint när vi kommer hem. - Men vi ska ju åka nu!

  • Tata90
    Mary Jo skrev 2010-06-04 18:12:12 följande:
    Såhär i efterhand går det att skratta åt men då var det inte så kul.

    Jag hade fått komma in på förlossningen och skulle tydligen duscha. så jag ställde mig snällt i duschen när jag fick en supervärk som brände så mkt i ryggen att jag trodde jag skulle gå av på mitten. Det varma vattnet var INTE skönt och jag slängde mig på golvet i fosterställning och tröck på alla larmknappar och snören som gick att hitta. ungefär 5 st larm gick från min toa!! Vilken syn min bm fick när hon kom in och jag låg sprattlandes på duschgolvet,jättegravid.

    Under krystvärkarna hann jag bara få lustgas och jag blev så förbannad för den funkade inte alls så jag slet sönder den av ilska,svor . i samma sekund får jag en till värk och skriker-ge mig den-ge mig den!!!!! Jag slet tag i den trasiga lustgasen,slängde den upp på mitt ansikte och andades som en galning. Då börjar både min man OCH barnmorskan att fnissa och min man säger: "Men älskling,för det första har du slitit sönder den,för det andra har du masken upp och ner....." Då kommer jag ihåg att jag tänkte,hade jag orkat hade jag dödat dig. haha.

    Sen när dom sydde mig hade dom lagat lustgasen så jag fick den igen. DÅ funkade den alldeles ypperligt och helt plöstligt låg jag o tjoade : GIN AND TONIC,GIN AND TONIC.min  bm bara kollade på mig och drog ner gasen. (Vad hon inte förstod var att under föräldrar utbildningen sa min barnmorska att ta lustgas skulle kännas som att dricka en Gin and Tonic jättefort. som att man blir lite salongsberusad.. ja,det var det jag försökte förmedla men det fattade inte hon. hahahahahha!!! ...)
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!
  • Tata90

    Min pappa till min mamma när hon väcker honom för att det är dags för att åka in: "Jag kan väl för fan inte flyga upp som en jävla tvål ur sängen"! (Kan väl tillägga att jag tyvärr ärvt min pappas dåliga morgonhumör!) ;)

  • namera

    Har 18 dagar kvar till BF så i väntan på eventuella egna anekdoter tar vi den om min kompis som födde barn den 6:e septemer. Lustgasen gjorde henne ganska plingplong.

    Hon: "Alltså, hehe, det är ju den 6/9 idag. Som 69, och det är ju en apskön sexställning. Vad passande, jag tror vi gjorde 69:an under förspelet när bebisen blev till. Eller hur, [makens namn]? Jodå, och du gillar den preeeeeciiiiiiis lika mycket som jag!"

    Mannen påstår att han ville sjunka ned genom golvet och att personalen skrattade så de grät. Nu väntar de nummer 2 och han har lovat att sätta en munkavle på henne denna gång.


    Vår älskade son, BF 2010-07-25
  • TriBelle
    kjellis skrev 2010-06-04 13:33:57 följande:
    När min första son kom förlöstes jag med sugklocka och klockan släppte från huvudet så läkaren fick ta ett par steg tillbaka och jag såg bara hur den där sugklockan for genom luften. Då detta skedde i en av mina mindre skärpta stunder i livet var jag helt säker på att huvudet hade lossnat på bebisen, en fruktansvärd tanke tycker jag förstås nu men då sa jag bara nåt i stil med  "jaha det fattade man ju, vad är oddsen, men det är klart huvet ska lossna på just vår unge. Får jag sova nu?" . Nästa gång jag tittade ner låg han där på min mage med huvud och allt och jag fattade inte hur de hade kunnat laga honom så snabbt.

    Vår tredje son förlossning har vi sktattat väldigt mycket åt i efterhand även om jag inte tyckte det var särskilt kul just då. Han hade väldigt bråttom så efter att jag klivit ur badet här hemma stod jag plötsligt på alla fyra med krystvärkar och brölade. Ambulansen kom och tyckte att vi skulle föda honom här hemma, men jag vägrade att ens sära på benen för jag tänkte minsann inte föda hemma.

    Så de hade inget annat val än att baxa upp denna nakna, brölande, flodhäst på båren och krångla ut henne till ambulansen som de passande nog hade parkerat på bushållplatsen utanför. När vi kommer ut genom porten och jag (fortfarande brölandes) inser att, då detta skedde vid 18-snåret på nyårsafton, står ca 25 uppklädda nyårsfirande och väntar på bussen känner jag att jag måste skyla min nakna lekamen och försöker hysteriskt viftande med armarna få lite mer filt om mig, givetvis med helt motsatt effekt!

    Vi hann in iaf men då visade det sig att det enda min käre make hade lyckats få med sig var tre ica-kassar med handdukar och min dunjacka och curlingkängor. Hahaha, vet inte riktigt hur han hade tänkt sig att jag skulle komma hem, i nätbyxa och blöja med en handduk runt kroppen?

    Oj så långt det blev, hoppas någon orkar läsa!
    Jag skrattar så jag nästa kissar på mig hahahahahahaha
    just det "jaha det fattade man ju, vad är oddsen, men det är klart huvet ska lossna på just vår unge. Får jag sova nu?" va nog höjdpunkten i mitt liv ahahahaha
  • TriBelle
    kjellis skrev 2010-06-04 22:17:24 följande:
    HAHAHAHA, det är ju helt sjukt vad man blir dum i huvdet av lustgasen! Jag frågade upprepade gånger min man om han var säker på att vi inte var med i ett TV-spel och om det verkligen inte var Plupp(?) som stod där i hörnet när vår första son föddes.
    paloma84 skrev 2010-06-04 22:46:33 följande:
    Ni som redan varit på förlossningen vet ju hur otroligt "hot" man ser ut :)
    Ni andra kan ju bara ana.. ha ha..
    Svullen till tusen, iklädd i en vit nattskjorta, håret i nån konstig knut man gjorde 7 timmar sen eller nått eländigt ruffs.. ha ha

    Vi låg inne på förlossningsrummet och sambon började se lite blek ut.. Så jag tänkte "Nä, fan.. han måste ut härifrån!". Så jag bad honom att gå ut och ta lite luft, gå till kiosken, ringa någon, köpa en tidning.. what ever.. bara han kommer ut och får röra lite på sig.
    Så vi gick tillsammans ut i korridoren för att jag skulle passa på att kila på toaletten som jag blivit ombedd av bm att göra. Sagt och gjort, sambon stack och jag vankade av och an.. sakta... sakta mot toaletten.. stoppades hela tiden av värkarna som kom så att jag var tvungen att ta en paus.. Så denna process tog ett litet tag om jag säger så :)

    Jag lyckades gå på toa, och bar mig ut på min färd mot rummet vi hade fått.
    När jag går där, så ser jag så passande att sambon öppnar dörren in mot korridoren från trapphuset. Toppen, tänkte jag.. Nu kan vi gå tillsammans!
    Så jag stannar och väntar in honom.. och får så passande en värk... Varpå han går FÖRBI mig!?
    Jag står som ett frågetecken och tänker bara "Va fan, skämtar han??" och jag ropar hans namn... Han vänder sig om och ser ut som att han sett ett spöke och utbrister "VA VAR DET DU???? JAG TÄNKTE.. FAN VA HON SER UT!!" samtidigt som ljudliga skratt hörs i korridåren då barnmorskorna såg hela scenen :D
    Jag dööööör haha, skrattar så jag får andnöd.. måte nog logga ut snart HAHAHAHAHAHA
    Jag hade lätt velat va med på era förlossningar. sikken grej ;D hahahaha
  • TriBelle
    Tata90 skrev 2010-07-07 01:51:09 följande:
    Min pappa till min mamma när hon väcker honom för att det är dags för att åka in: "Jag kan väl för fan inte flyga upp som en jävla tvål ur sängen"! (Kan väl tillägga att jag tyvärr ärvt min pappas dåliga morgonhumör!) ;)
    HAHAHAHAHA,

    nu har jag förlängt mitt liv med minst 5 år.
    för jädrans va ni fått mig att garva.
    andnöd och gråt om varannat HAHAHAA
    tack för en trevlig kväll tjejor.

    fortsätt föda barn och berätta om det här sen HAHAHAHAAH
  • stor grön drake
    OOJaOO skrev 2010-07-06 22:55:02 följande:
    På kvällen 16 dagar efter bf börjar värkarna komma så smått, så jag säger åt min sambo att han nog borde gå och lägga sig för i natt ska vi nog åka in. Inte mer med det, han går och lägger sig i sängen och jag sätter mig framför tvn. Klockan 01.30 ringer jag förlossningen och de tycker att vi ska komma in. Då väcker jag sambon och säger att det är dags att åka nu. Han kliver upp ur sängen och vad tror ni han gör? Klär på sig för att åka? Nej! Han ställer sig i köket och diskar! - Vad gör du?! - Jag tänkte diska lite så det är fint när vi kommer hem. - Men vi ska ju åka nu!
    *ASG*
    blev barnet husligt? var ju snällt tänkt iallafall
  • bubblan10

    Hahhahaa kul sånt här kan man behöva mer av hehee. BF 17sep här o gillr inte smärta eller nålar nåt vidare....

Svar på tråden Roliga förlossningshistorier?