• MagdaA

    nu kämpar vi vidare, start: 2/1, mål: midsommar

    Kom igen nu tjejer, nu kämpar vi vidare! Jag fixade då inte ens hälften av mitt mål i höstas så ännu är det många kilon kvar. Nu är det nya friska tag, vi går mot ljusare tider och förhoppningsvis kommer energin tillbaka.

    Alla har vi olika mål, olika förutsättningar och olika "metoder", men alla kan vi peppa, tipsa, puscha och inspirera varandra.

    Välkomna hit, alla ni från gamla tråden ( www.familjeliv.se/Forum-24-64/m61257250.html) men även alla nya!


    Ebba, Alexander, Matteus. Älskade barn!
  • Svar på tråden nu kämpar vi vidare, start: 2/1, mål: midsommar
  • mindran

    Igår gick det dåligt, fick ett dåligt besked som fick mig att trilla dit.. Det är fullständigt livsfarligt att ha sötsaker hemma! Men nu är i princip allt sådant äntligen slut efter jul och nyår (SKÖNT!), och jag är supertaggad! Har gått hela dagen utan att fuska, och tänker fortsätta så! Var på gymmet tidigare idag (det var minst en månad sedan sist, skamligt..) och det var riktigt skönt! Konditionen var dock i riktigt, riktigt dålig form.. Men det kommer! :)

    Magda: Jag kör med soppdieten nu första veckan som en kickstart. Alltså inte Cambridge/Nutrilette etc, utan den man gör själv. :)

  • MagdaA

    tog mig ut på en till promenad nu efter middan, så skönt! 30 min riktigt raskt, å ingen snöstorm idag! -5 grader, nyplogad väg och gnistrande stjärnklart! underbart

    nu ska här göras en röjning å sen natta barnen, efter de tänker jag ta en lugn kväll.


    Ebba, Alexander, Matteus. Älskade barn!
  • Sarus85

    Vill oxå ha snö här är bara regn :(

    Idag har jag fuskat med popcorn :/ men jag kör på att trappa ner! Har beställt matkasse till den 23/1 så då ska det börja lagas mat! Men detta året är det nolltolerans på läsk!!

  • Liindatorri
    {#emotions_dlg.flower}  RESULTAT  {#emotions_dlg.flower}Magda start: 2/1. 79,7 kg, 106 cm.                NU:  79,7 kg, 106 cm.
    Mindran start: 2/1. 101,1 kg, 103 cm.            NU:  101,1 kg, 103 cm.
    Liindatorri start: 2/1. 76,8 kg, 89 cm.            NU: 76,8 kg
    missIce start 2/1. 88,4 kg                              NU: 88,4 kg
    Sniffs start 2/1 82,3 kg   79 cm                      NU: 82,3 kg
    Sarus85 start 2/1 66.1 90 cm                         NU: 66.1
  • ehjartam

    Jag har även idag gått på bandet, jag blir beroende tror jag Frukost, lagad lunch, mellanmål, lagad middag och mellanmål har också hunnits med. Men planering är som Magda skrev, A och O. Står man utan riktig mat hemma och blodsockret dalar, så visst tar man den där kakan... Det stora testet kommer de följande dagarna, maken ska nämligen iväg några dagar. Blir enig utmaning att få lagat till mat två gånger på en dag, men skam den som ger sig.

  • MagdaA

    nu börjar jag bli läss på snöovädret! i natt for strömmen å det har sen igår kväll kommit ca 15 cm blöt tung snö! strömmen är tack å lov tillbaka nu men det återstår ju att se hur länge... har varit ute å skottat snö på fm, fick skotta en gång för att vi ens skulle ta oss till lagårn och utfodra djuren. men man får väl se det positiva i det, motion hoppas det lugnat sig till kvällen så jag kan ta mig en promenad.


    Ebba, Alexander, Matteus. Älskade barn!
Svar på tråden nu kämpar vi vidare, start: 2/1, mål: midsommar