• Solkattan

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Strumpan: tack för ditt snabba svar. När jag läser det så är det uppenbart.. bakterier vil man ju inte ha i blodet !

  • Solkattan

    Jag vet inte om det är korrekt grejer som jag köpt i Aten. Men printade ut en bild Internet och visade upp på apoteken. Köpte med droppslangar o så nålar. Samt ett gäng nacl. Känns fånigt att behöva köpa saker typ 300 mil bort som helt klart finns på apoteken här hemma. Eller på en vanlig vc. Känns som det borde vara nog med kämpande när man väl tagit sig fram o tbx till Aten. Jagat alla mediciner... Oroat sig över dr d frånvaro.. o nu snöstormen över USA. Får ångest bara vid tanken att dr d kanske mailat mig imorgon o berättar att proverna måste tas om... Snart hemma. Vär upp 03:45 imorse för att hinna med flyget. Nu bara tåget till Karlstad från Stockholm kvar... Längtar så efter familjen! Zwillinge86: såg ditt mess. Min mobil är så "dum" så jag kan inte svara. Den tappar fokus i inboxen. Men berättar gärna om resan i mer detalj. Tog några bilder i utifrån kliniken. Tyckte det var väldigt dåligt skyltat.. :(. Om jag återkommer så kan det vara bra med ett bildminne för egen del... ska försöka svara dig när jag kommer till en dator... :)

  • Solkattan

    Zwillinge: intressant site ! Kollade nu bara som snabbast... Ska kolla mot de produkter jag har om de överensstämmer.. om nu mina är rätt då.. :s. Hoppas nån kan peka ut de rätta produkterna på siten som är sjukvårds kunnig !

  • Solkattan

    Fick räkningen idag från dr d. 2070 euro. Hmm makaroner o ketchup får det en månad nu. Räkningen var specad. Fick betala 140 euro för 4 påsar il dropp a 250 ml. Alltså drygt 300 kr st. Var en punkt som jag inte riktigt fattade. 650 euro för nåt med immunsystem support. Är det hjälpen att typ tolka alla provsvar och återkomma med en handlingsplan.. ? Hur snabbt betalade ni.. ? Känns som om jag först vill ha koll på om proverna kommit fram till USA och analyserats. Frågade förresten dr d om förkylning under tiden man ruvar. Fick till svar att " in generell its not Good" sen när jag frågade om man typ skulle öka medicinering eller vad så fick jag till svar att det inte gick att svara generellt på. Utan måste bedömmas från fall till fall..

  • Solkattan

    Så mycket som snurrar i huvudet efter resan! Kom på att dr d tyckte jag skulle göra en hysteroskopi. Hur sjutton säger jag det till svensk sjukvård.. ? Anledning som han tyckte var att vi innan vi lyckades med sonen gjorde en spolning av äggledarna för att kolla passage. Räcker det som argument..? Att det var en möjlig anledning 2008 att jag blev gravid och fick behålla.. ? Nån som lyckas få igenom en hysto utan problem.. ?

  • Solkattan

    Robsab: tyvärr bor jag i karlstad... :(. Har forskning nåt storstäderna i vis mån så lever vi verkligen i medeltiden här. Internet är något livsfarligt som man bara får massa dumma idéer ifrån... "Bara för att en tjej lyckats så betyder det inte att det faktiskt fungerar" fick jag höra sist när jag försökte föra immunbehandling på tal. Är verkligen som att banka huvudet mot en väg. Och sambon börjar tröttna. Inga mer resor nu va ? För il droppet tycks ju bara göteborg/stockholm/Falun finnas som givna alternativ. Fattar inte hur jag ska få ihop det... :(. Fick du betala för hyston förresten.. ?

  • Solkattan

    En allmän fråga: är det någon härinne som sökt bidrag från FK i efterhand för immunbehandlingen... ? Räkningen har ju kommit och det känns ju dumt att inte ens ge det ett försök... Nån som vet blankett.. och har tips ??!

  • Solkattan

    Blingbling: Tack för blanketten!! Vi måste synas snart igen...! Har så mycket att berätta om Aten... kanske nån lunch någon dag..? :) Lite info om Il dropp också...
    NinaCamilla: Tack för länken... kollat lite. Men usch att det måste gå via landstinget. Ekonomin i vårt är väl asdåligt så de nekar väl helst allt. :(. Men självfallet tänker jag göra ett försök.
    Kontaktade Barnlängtan och skrev om mina farhågor om nekande. De skulle visst enligt deras hemsida "kunna vara ett stöd vid nekande".
    Skogsbruden: Jag står i valet o kvalet om jag ska säga nåt nu på tisdag när jag ska iväg för uppstart av ny IVF på ny klinik med ny doktor. Tänker nog hålla tyst om aten/immunsupport. Däremot om de gör ett VUL så kommer jag nog stå på mig att de ska leta lite extra efter ett myom. På typ 3 cm. Som typ då ska sitta ovanför livmodern... mm.. på höger sida ;). Ska bli intressant om de också hittar det. Och kanske ger den "infon" mig stöd för att få göra en hysto..? :) Härligt med en bebis som snart tittar ut...
    När jag läser om Er alla som lyckats så stärker det min tro att vi faktiskt också kommer lyckas!!!

  • Solkattan

    Cathy: min inbox fungerar ej på telefon.. :(. Men jag är mer än intresserad på tips på il ställen !! Mer eller mindre desperat... :(.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!