• mumwannaB

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Vilaa: Det bör inte vara ngn fara med testet om det ligger över helgen. Men det borde ha kommit fram nu. Tar ca 3-4 dagar med vanlig post. Skicka ett mail o fråga om det har kommit fram. När jag skickade mitt så blev det ngt konstigt så jag fick inte deras mail om att provet var framme o hur jag skulle betala.

  • mumwannaB

    Jag har en liten fundering till er som är vana vid att kommunicera med Dr D/Mina. Jag mailade klinken i onsdags förra veckan och skrev att vi skulle vilja komma dit, beskrev kort mina symptom och gav förslag på datum som vi skulle kunna åka. Fick svar av Mina natten till torsdagen att de kunde boka den 15 april kl 2 o att jag skulle fylla i frågeformuläret. Jag var iväg på jobbresa så på fredagkväll svarade jag att vi gärna träffar Dr D då, att vi inväntar en tid för telefonkonsultation från dem o skickade mitt ifyllda formulär. Sedan har jag inte hört något. Igår fm skickade jag för säkerhets skull mailet på nytt. Vågar jag boka resan? Det kan ju bli sådan enorm prisskillnad på flyget om vi väntar. De har ju iaf inte svarat o protesterat ang tiden.

  • mumwannaB

    Che: Jag håller verkligen tummarna för dig vännen! Tänk vad fantastiskt om det skulle funka nu så här snabbt efter ert Aten-besök :)

  • mumwannaB

    Vilaa: Du kan vara lugn :) Inom EU får man ta in en årsförbrukning om man har ordination, vilket du ju har från serum. Allt är i sin ordning. Jag kände mig oxå som en smugglare :))

  • mumwannaB

    Nu har vi äntligen bokat resan till Aten i mitten av april! :) Har ju inte hört ngt på nästan 2 veckor från kliniken efter att jag skickade mitt formulär. Idag mailade jag o bad att de bara skulle bekräfta om vi fått mötestiden de föreslog hos Dr D, så vi isf kunde boka resa. Mina svarade att det var bokat o att hon skulle återkomma ang telefonkonsultationen. Dr D hade en riktigt hektisk vecka.
    Detta känns positivt men lite nervöst inför jobbet det kan innebära att få hjälp här hemma sedan.

  • mumwannaB
    che71 skrev 2013-03-20 17:39:15 följande:
    Va bra att du fick klartecken Mum!!Glad
    Så kul att du också ska träffa Dr D.
    Var ska ni bo?
    Kram

    Jo, det har varit rätt stressigt att hitta hjälp här hemma...skulle behöva jobba halvtid för att hinna med allt som ska kollas upp, alla VC man ska ringa, alla tider att boka, alla remisser o recept att eftersöka.
    Inte förrän idag jag känner mig lugn på något sätt.
    Idag kom FBC remisser med posten, dessutom har jag fått hcg remisser från RMC,
    första droppet hemma igår, nästa inbokat på VC nästa torsdag (om Dr D tycker att jag behöver innan påsk)
    Dr D svarade bara snabbt att gårdagens FBC värden var bra, nya på fredag.
    Så nu tar jag prezolon 5 mg morgon, aspirin 100 mg morgon, multivitamin o fiskolja på morgonen o så prezolon 5 mg o Fragmin 5000 på kvällen.



    Har inte bestämt oss för hotell ännu. Vi får sätta oss i helgen. Just nu funderar jag över Diamond eller Royal olympic. Jag är egentligen inte så förtjust i att bo på hotell så jag är lite kinkig när det gäller standarden. Fick mail sent igår kväll om att Dr D hade en lucka idag vid 11 på förmiddagen för konsultation men jag kunde tyvärr inte komma ifrån jobbet idag så det får bli en annan dag.
  • mumwannaB

    Lully: Tack :) Vad tråkigt att det har blivit värre för dig. Kan det vara därför du har haft ont? Eller blandar jag ihop det med någon annan?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!