• fladdertanke

    "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"

    Här får vi som inte lyckades på de tre första försöken spy lite galla, vara lite bittra, ganska ironiska och framförallt väldigt peppande. Välkommen!

  • Svar på tråden "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"
  • Lynnig

    Underbart med en tråd rakt ut! Jag inväntar BIM 22/9 ( med. Bim sept tråden) men jag är såååå trött p alla gravida och alla som meddelar att de nu ska ha barn. Vår. Jag knullar sönder mig! Sen en sådan psykologisk prövning bara att hela tiden anstränga sig för att sambo ens ska få stånd...

    Vilka galna ider kör ni med. Benen. Luften? ;)

  • Murarn

    Välkomna linnea83, annah84 och lynnig!

    För er, linnea83 och lynnig, är ju inte hoppet ute än. Jag hejar på er fortfarande! :)

    Ja det börjar bli drygt att ligga på begäran nu. Kan man inte fixa typ ett dropp från snoppen in i skötet. Det kan ju liksom ligga där och droppa nattetid!

    Herregud jag skulle ju vara i sjätte månaden nu! I 4 år har jag gått och väntat på att min sambo ska vilka köra utan regnkappa, och nu blir det inget iaf.

    Jag har ätit p-piller i 3 månader för 5(!) år sedan. Jag har regelbunden mens och ägglossning. Vi är båda unga och friska. Normalvikt och tränar regelbundet.

    Vi kanske ska börja knarka och dricka cola hela dagarna, för alla på Facebook som gör det har ju 10 ungar!

  • sandraiam

    Underbar tråd! Skrattade så jag fick ont i magen av inlägget med idén om dropp! Vore en sjukt bra uppfinning! ;) Vi har försökt ett år nu, har iof fått ett x och ett mf under året, men ingen j*kla bebbe än...

  • Jacqueline
    Murarn skrev 2013-09-13 17:47:34 följande:

    Jacqueline- välkommen !
    Har du haft mens och äl regelbundet sedan september 2012?


    Nej det är där problemet ligger...fick regelbunden cykel på 29dagar fram till maj månad ,då uteblev mensen och sen efter det blev cykeln 48-45-47 :-S har dock haft ÄL ,iaf om man ska tro testerna får se vad gyn säger nästa fredag
  • fladdertanke

    Välkomna allihop! Skönt att höra att man inte är ensam och bitter ;)


    Murarn skrev 2013-09-13 18:16:30 följande:
    Välkomna linnea83, annah84 och lynnig! För er, linnea83 och lynnig, är ju inte hoppet ute än. Jag hejar på er fortfarande! :) Ja det börjar bli drygt att ligga på begäran nu. Kan man inte fixa typ ett dropp från snoppen in i skötet. Det kan ju liksom ligga där och droppa nattetid! Herregud jag skulle ju vara i sjätte månaden nu! I 4 år har jag gått och väntat på att min sambo ska vilka köra utan regnkappa, och nu blir det inget iaf. Jag har ätit p-piller i 3 månader för 5(!) år sedan. Jag har regelbunden mens och ägglossning. Vi är båda unga och friska. Normalvikt och tränar regelbundet. Vi kanske ska börja knarka och dricka cola hela dagarna, för alla på Facebook som gör det har ju 10 ungar!

    Alltså, jag dör, skrattar ihjäl mig! Men håller med, jag har funderat på om man inte kunde använda sig av topps med lite 'klet' och bara stoppa in under äl, hatar att ligga på beställning!!
  • Loppan76

    Tjena tjejer. Passar inte in här... Kämpar för nr 4 dock med ny partner den här gången.
    Har provat i över ett år nu, och händer inget så blir det ivf om tre mån om det inte tar sig innan dess. Sen är jag ju "gammal" kärring (37) ;-P (i alla fall enligt gyn)
    Men blev jävligt glad när jag läste inläggen.. Underbart att kunna spy galla när allt står en upp i halsen.
    Kram till er alla

  • annah84

    Murarn: Skrattar så jag gråter åt förslaget om dropp... Skulle lätt använda det! Så tröttsamt att tvångsligga varje månad.

    linnea83 och lynnig: Jag håller mina tummar för er!

    När jag ändå officiellt gått ut som bitterfitta vill jag passa på att säga att jag blir TOKIG på alla som säger att man ska sluta försöka bli med barn för då händer det. Tro mig, jag har haft månader när jag inte pallat bry mig och inte gick det bättre för det.

    Nä, nu ska jag korka upp en flaska vin. Trevlig fredagkväll på er!

  • Belletot

    Hoppar in här om det går bra!

    Hormonspiralen togs ut i januari och har försökt utan resultat sen dess!! Sliter snart av allt mitt hår av frustration!

    Jag som kände på mig att vi hade lyckats vid senaste försöket men var väl bara skengravid som vanligt eftersom mensen kom igår....suck!

  • Knyttet

    Här har nu en till! Kastade pillren för snart ett år sedan och har de senaste tre månaderna försökt aktivt. Är nu inne på aktiva försök nr 4. Sucks!!! Blir provocerad av människor i min närhet som bara råkar bli gravida (även om jag självklart är glad för deras skull) och tycker att livet är smått orättvist just nu.

  • linnea83

    Och alla jävla kommentarer man får!Slappna av bara så blir du på smällen direkt.Tänk inte på det för då går det inte!Man kan va gravid även om mensen kommer..Testa inte för mycket då blir du bara besviken..Sluta med ditten och sluta med datten,ät detta och detta så KOMMER det funka..Kan inte bara alla hålla käften!Och säga typ va tråkigt..Det räcker liksom..Oavsett så går man ju under varje månad!

Svar på tråden "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"