• fruktskalet

    Tror ni att jag är gravid?

    Min mens är 3 dagar sen, brukar få mensvärk ungefär 1 dag innan och nu har jag haft molvärk i ca 1 vecka. Jag har vanligtvis mellanblödningar någon vecka innan mens fram till mens och nu ingenting däremot mer flytningar. Mår alltid illa och så även nu. Vad tror ni, är jag möjligtvis gravid? Vill ej testa än för att jag brukar inte ens hinna hem från apoteket så är tant röd här.

  • Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?
  • Hjärta03

    Anehhs- har hört att vissa kan känna grejer nästan direkt efter ÄL.

    Jag hade så denna ÄL att mina bröst forstatte va spända och det vred sig i magen och inga av mina ÄL symptom försvann liksom. Så låt oss säga att jag är gravid, ja isåfall kände jag ju också grejer direkt efter ÄL.

    Det händer ju massor i kroppen om det är så att du haft ÄL och haft osyddat sex så det är inte helt omöjligt att för en känslig person, känna saker.

  • Anehhs

    Ok, tacksam för svar=)
    Ja det känns precis som att jag har mens men det är ju som sagt ett tag till och illamående brukar jag aldrig ha annars, men kanske bara är kroppen som spelar en ett spratt..

  • niinnii87

    Varje månad är mina bröst spända å ömma från ägglossningsdag fram till mens... Enda skillnaden denna gången är illamåendet å molvärkarna..

  • Hjärta03

    och enda skillnaden för mig är att jag haft mer ont i brösten. Hade liksom aldrig någon paus. Det brukar bli en liten paus mellan ÄL och mens då jag inte har ont. Sen kom illamåendet smygandes i lördags och har bara blivit värre.

    man kan ju inget annat tro, än att vi är gravida! Men man vågar ju inte tro :(

    Ska försöka härda ut denna dag och imorgon så får man se hur jag mår på fredag. Då blir det grav test och är det negativt och jag mår skit så ringer jag läkare.

  • niinnii87

    Jag testar nog imorgon. Senast fredag! Det ihållande måste ju ha en anledning.. Håller tummarna för oss alla. Ännu e månad utan plus blir tugnt..

  • Anehhs

    Jag brukar inte känna något förens 1-2 dagar innan mensen kmr.. därför jag tycker det är så märkligt att jag har dessa symtom nu när det är cirka 2 veckor till :s

  • Hjärta03

    niinniiii- lycka till imorgon då =) Jag tror att du är gravid men inte jag ;) och ja, någon anledning måste ju finnas. Men sen är frågan om vilken?

  • fruktskalet

    Oj vad skönt att man inte är ensam!! :) Det är verkligen skönt att få skriva av sig, som anonym. Vad.gjorde stackarna innan internet?? Den hemska molvärken är nu borta.. Och ingen mens i sikte. Har börjat få humörsvängningar, kom just hem från jobbet och blev skitarg för att gubben spelade musik högt (sitter på toa och tycker att jag själv är löjlig :D) och grät när Caesar Milan tämjde en vild hund (suck) men.det kan ju också vara mensen.. När jag var gravid sist så var det mitt illamående och att jag kräktes som gjorde att jag testade, då mitt på dagen och kom ett + på en gång.. Nu idag skulle min beräknade mens tagit slut och jag är +6. Irriterande... Ursäkta ihopskrivningen, skriver från mobilen.

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?