• fruktskalet

    Tror ni att jag är gravid?

    Min mens är 3 dagar sen, brukar få mensvärk ungefär 1 dag innan och nu har jag haft molvärk i ca 1 vecka. Jag har vanligtvis mellanblödningar någon vecka innan mens fram till mens och nu ingenting däremot mer flytningar. Mår alltid illa och så även nu. Vad tror ni, är jag möjligtvis gravid? Vill ej testa än för att jag brukar inte ens hinna hem från apoteket så är tant röd här.

  • Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?
  • fruktskalet
    Hjärta03 skrev 2014-04-09 12:21:19 följande:
    Men du borde inte ge upp för du har ju inte ens testat ännu =) 

    Jag testade igår och det var negativt :( plus att jag har fått värre molvärk så nu tror jag att det är mensvärk. Kommer garanterat idag eller imorgon..
  • joh93

    Jag har ingen värk alls i magen längre. Endast lite i ländryggen och litelite i bröstvårtorna.... Men har ändå en konstig känsla i magen som jag inte kan säga att jag någonsin haft förut.. Hjärta, ge inte upp du har ju inte ens kommit till bim än, tänk på mig som är på +6(!!!!!) idag....

  • Hjärta03

    Fruktskalet. Usch va jobbigt :(( Då sitter vi verkligen i samma båt just nu SNYFT! Ursäkta om jag verkligen mjäkar mig just nu men är rätt så less och det är rätt skönt tycker jag att kunna skriva av sig här lite. Inte orkar sambon höra mig klaga hela tiden heller tror jag ;)

    Mår ju såååå illa men vill ändå inte , absolut inte tro att jag är gravid då jag fick negativt idag och med min otur så är jag såklart inte gravid.

    Tänk va härligt om vi alla bara va det istället.

    Jag får lite hopp av att min sambo iallafall idag sa att jag testat för tidigt nu och att vi ska testa tillsammans på fredag men forts illamåendet och det blir negativt så ska vi åka till läkaren med mig och kolla vad som är fel.

  • Hjärta03

    joh- va rar du är! Så sant. Förstår er stackare som gått över :( Då blir man galen när man inte får plus eller mens eller nånting.

    Fruktskal- Hoppas verkligen det inte är din mens du känner :(

  • niinnii87

    Kändes som att jag läste om mig själv i denna tråden!! Jag känner exakt samma som ni. I en vecka nu har mina bröst vart så svullna å ömma att en bh inte ens har varit att tänka på. Samma med illamåendet. Började i fredags å fortsatt sen dess. Testade neg i lördagsmorse, dock flera dagar innan bim. Tror att bim är idag eller senast fredag. För 2 månader va ja bim +16 med samma sympton i princip, lite mer denna gången än tidigare gånger. Detta är månad 8 nu vi försöker.. Räknar dock med att tantfan kommer när som nu. Kan knappt sova på nätterna pga illamående, kissenödig, mardrömmar & brösten!! Oj va långt detta blev... Va ganska skönt att få skriva av sig sin frustration!

  • Hjärta03

    niinnniii- men oj ja vi har det verkligen lika :) Jag har också haft mardrömmar. Två nätter på raken nu! Har ju haft feber sen i fredags med och känner mig matt. På vilket sätt mår du illa? Kan du beskriva =) och är det hela tiden eller kommer det och går det?

  • niinnii87

    Det är faktiskt från å till hela dagarna. Är som att det sitter wn klump i halsen konstant. Värst på morgonen mitt på dagen å sent på kvällen. En hel del mensvärk i ljumskarna å höftbenen typ oxå. Som jag inte haft sen ja vart gravid faktiskt..

  • Anehhs

    Hej på er! Ursäkta att jag hoppar in såhär men känner igen mig lite med era symtom, jag är 21 år och fick ett missfall i julas men nu är jag o min sambo på G igen :)


    Har bara lite funderingar om det finns någon som varit med om liknande/känner igen sig...
    Det var cirka 2 veckor sen jag hade min senaste mens och genom en app i telefonen visar det att jag hade ägglossning i helgen som var nu.. (Vi prickade in några dagar innan ägglossningsdagen)

    För ungefär två-tre dagar sen så började jag få riktigt ont i svanken (mest när jag gick och la mig på kvällen) och molvärk i nedre delen av magen + ett illamående som kommit från och till hela tiden sen dess (mest på morgonen/dagen) känner mig även uppsvälld och gasig.. Det är ju inte dax för mens än på ett tag och gravid kan jag väl ändå inte vara med tanke på att ägglossningen precis varit om det stämmer och mens för två veckor sen?

    Någon som varit med om liknande eller som har några tankar och funderingar om vad det kan vara?

  • Hjärta03

    Ok ja men då har vi samma. Jag ställde frågan i en annan tråd ifall det kan va nåt annat som skapar sånt här illamående och det kan tydligen magkatarr göra. Men det känns som att, kan det verkligen komma och gå på detta sätt och verkligen klocka in så att det sitter i flera timmar på morgon o förmiddag till att va mest defust mitt på dagen till att stegra och bli värre sent på eftermiddagen och värst på kvällen. Så ett litet litet hopp har jag att jag kanske är gravid trots allt :(

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?