• MissKS

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    För första gången har jag embryon som långtidsodlas. Förhoppningvis blir det återföring av en fin blastocyst på måndag! Jag har inte hunnit läsa in mig på ämnet ordentligt, vågade knappt hoppas att det skulle bli verklighet. Men kliniken ringde idag (på dag 3) och bekräftade att våra embryo mår bra, vilket innebär att vi kör på till dag 5. Jag känner ingen som varit med om detta och skulle så gärna vilja att det fanns en grupp här på FL för oss som är mitt i blastocyst-projekt, men även för er som siktar på det, eller redan varit igenom det! Hoppas att fler än jag känner så. Själv har jag gått igenom fem IVFer. Den tredje resulterade i min fina son! Han blev till av ett embryo som inte fick bra poäng och återfördes tillsammans med ett annat. Övriga IVFer har jag fått toppembryo på dag 2 eller 3 som aldrig lett till något. Nu är vi alltså inne i syskoncirkusen och hoppas att det ska lösa sig till det bästa. Vi gör IVFer pga att min makes spermier är få i antalet. Vi har väldigt låga chanser till spontan graviditet... Nu går vi till Nordic IVF Malmö och vi trivs otroligt bra. Dessförinnan har vi varit på Öresundkliniken och RMC. Öresund var "sådär" och RMC var en katastrof. Ingen av klinikerna fick någon ordning på min behandling, trots att jag är ung (33 år) och frisk. Nordic satte direkt in vanlig dos av Gonal-F och det har lett till stabilare resultat med lagom antal ägg. Nu återstår bara att bli gravid också. Jag hoppas på att blastocyst är vår lösning. Häng med, dela med dig av dina erfarenheter!!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!
  • Troll lycka

    Idag öppnade kliniken. E säkert så högt tryck idag så ringer imorgon och säger att vi ska köra igång m FET. Måtte allt gå bra för oss allihopa nu! Kram på er!

  • JenJoh5

    Skönt att kliniken öppnat igen då trollycka! Hoppas du kommer fram på telefon imorgon och att du också får köra igång snart igen! Ja, måtte det gå bra för oss alla nu!

  • Kelsson1

    Jag pratade med kliniken idag och sa till att jag vill testa stimulerad FET nästa gång, sköterskan skulle föra det vidare till läkaren och återkomma imorgon eller måndag.

  • MissKS

    Attans Kattflickan!!! Jag håller tummarna på att den bara är sen ändå.

    Kelsson, bra att du har en plan! Jag har lite dålig koll på skillnaderna på ostimulerad vs stimulerad och när de används, men det borde ju inte vara omöjligt att få igenom det!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • Kattflickan

    Tack för ert stöd men ÄL- testet var negativt även idag, dag 17. Ska testa i eftermiddag med men jag har gett upp hoppet. Satsar på nästa månad istället.

  • Kelsson1

    Kattflickan: Så synd men ibland kan ÄL vara väldigt sen också, du har inte tänkt fortsätta testa med billiga tester åtminstone?

    MissKS: Har aldrig fått stimulerat så jag har inte heller riktigt koll på när det används men hoppas att jag kan få det nu sista gången.

  • Kattflickan

    Gjorde nytt ÄL test vid lunch, billiga varianten,det visade för första gången den här cykeln två streck! Ska testa CB ikväll. Kanske hinner jag få omslag idag? Kliniken har tyvärr stängt telefonerna nu men om jag får omslag får jag ringa dem på måndag.

  • Troll lycka

    Kattflickan- va kul!! Jag har en cykel på ca 28 dagar och en gång fick jag utslag om stickan på dag 22! Så kroppen kan spela med en ibland! Lycka till nu, håller tummarna hårt!!

    Vi ringde kliniken idag och det var bara att börja testa med ägglossningstester och ringa när man fick utslag. Hon sa även att chanserna med en blasto var betydligt större till graviditet, sånt vill man ju gärna höra! :))))

    Trevlig helg på er!!

  • JenJoh5

    Skönt att du äntligen fick utslag kattflickan! Visst kan kroppen luras med en ibland!

    Härligt troll lycka! När tror du att det ger utslag för dig? Jag ska börja testa med ägglossningstester på måndag och hoppas få utslag där nästa vecka, det närmar sig! Nervöst! Trevlig helg nu alla!!

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!