• MissKS

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    För första gången har jag embryon som långtidsodlas. Förhoppningvis blir det återföring av en fin blastocyst på måndag! Jag har inte hunnit läsa in mig på ämnet ordentligt, vågade knappt hoppas att det skulle bli verklighet. Men kliniken ringde idag (på dag 3) och bekräftade att våra embryo mår bra, vilket innebär att vi kör på till dag 5. Jag känner ingen som varit med om detta och skulle så gärna vilja att det fanns en grupp här på FL för oss som är mitt i blastocyst-projekt, men även för er som siktar på det, eller redan varit igenom det! Hoppas att fler än jag känner så. Själv har jag gått igenom fem IVFer. Den tredje resulterade i min fina son! Han blev till av ett embryo som inte fick bra poäng och återfördes tillsammans med ett annat. Övriga IVFer har jag fått toppembryo på dag 2 eller 3 som aldrig lett till något. Nu är vi alltså inne i syskoncirkusen och hoppas att det ska lösa sig till det bästa. Vi gör IVFer pga att min makes spermier är få i antalet. Vi har väldigt låga chanser till spontan graviditet... Nu går vi till Nordic IVF Malmö och vi trivs otroligt bra. Dessförinnan har vi varit på Öresundkliniken och RMC. Öresund var "sådär" och RMC var en katastrof. Ingen av klinikerna fick någon ordning på min behandling, trots att jag är ung (33 år) och frisk. Nordic satte direkt in vanlig dos av Gonal-F och det har lett till stabilare resultat med lagom antal ägg. Nu återstår bara att bli gravid också. Jag hoppas på att blastocyst är vår lösning. Häng med, dela med dig av dina erfarenheter!!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!
  • Troll lycka
    MissKS skrev 2014-07-25 23:13:57 följande:

    Trollycka, hur gick det med ägglossningen?


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
    Ingen stegring ännu! Testade inte i torsdags så jag hoppas inte det va då men svårt o tro att jag skulle få ägglossning så tidigt då mensen tog slut i måndags...

    Hur går d för dig? :)
  • MissKS

    Vilken dag är du på idag?

    Jag är på dag 8, ringer kliniken direkt kl 8.00 på måndag och hoppas innerligt att de tar emot mig tisdag eller onsdag för kontroll av ägglossning. Jag hoppas på att ruva inom två veckor!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • Troll lycka
    MissKS skrev 2014-07-26 22:43:14 följande:

    Vilken dag är du på idag?

    Jag är på dag 8, ringer kliniken direkt kl 8.00 på måndag och hoppas innerligt att de tar emot mig tisdag eller onsdag för kontroll av ägglossning. Jag hoppas på att ruva inom två veckor!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
    Dag 13 idag. Dum som man e, glömde testa på morgonrutinet imorse men testade på nästa toabesök. Visade neg så hoppas det blev rätt nu ändå...

    Åååå lycka till nu, spännande!! Vill oxå ha ruvarstatus snart! ;)
  • Troll lycka

    Fick utslag idag på dag 15. Skönt att se att man funkar efter missfallet men trist att inte kunna göra en återföring i denna cykel. Men om fyra veckor är det min tur hoppas jag :))

  • Troll lycka
    Kelsson1 skrev 2014-07-29 08:52:51 följande:

    Skönt att kroppen fungerar Troll lycka, klart det är din tur om 4 veckor smile1.gif


    Tack vännen !!
  • MissKS

    Jättebra Troll Lycka!! Jag gjorde samma sak förra cykeln och kollade upp ägglossningen och det känns jättebra nu.

    Idag var jag på kliniken och allt gick bra! Jag hade en äggblåsa som var 18 mm och livmodern var 8 mm tjock, så nu väntar ägglossningstester. Om jag får positivt så blir det återföring av en blastocyst sex dagar senare. Overkligt!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • JenJoh5

    Tillbaka efter lite semester, inväntar mensen som ska komma typ imorgon och när den kommer ska jag ringa kliniken så blir det FET nu i augusti. Ser fram emot det men samtidigt rädd för att mislyckas igen eller få ett nytt missfall.

    Spännande att du snart kan vara ruvare igen MissKS! Hoppas du får omslag snart! Har ni flera embryon i frysen?

  • Love is everything

    Hej! Vad kul med en blastocyst-tråd! Här är en som gjort 6 ivf- försök med tiopoängs blastocyster (5-dagars). Det har resulterat i fyra graviditeter varav 1 son, 2 mf och 1 utomkvedshavandeskap.
    Pga två utomkveds bakom mig och förmodligen inflammerade äggledare opererades båda äggledarna bort i januari i år. Efter det har jag fått tillbaka min egen mens efter ca 10 års uppehåll pga PCO. Så nu känner jag att kroppen har läkt och är redo för en ny liten frysis. Har två st blastocyster kvar i frysen och hoppas att någon av dessa vill ta sig.

    De tre senaste insättningarna har jag haft blastocyster som varit på väg att kläckas (hatcha) vid insättning och även tagit blodförtunnande sprutor Fragmin och alla de gångerna har jag blivit gravid. Vinnande koncept?! Tänkte köra samma nu i augusti! Ha det fint! Och fråga gärna om ni undrar något!

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!