• MissKS

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    För första gången har jag embryon som långtidsodlas. Förhoppningvis blir det återföring av en fin blastocyst på måndag! Jag har inte hunnit läsa in mig på ämnet ordentligt, vågade knappt hoppas att det skulle bli verklighet. Men kliniken ringde idag (på dag 3) och bekräftade att våra embryo mår bra, vilket innebär att vi kör på till dag 5. Jag känner ingen som varit med om detta och skulle så gärna vilja att det fanns en grupp här på FL för oss som är mitt i blastocyst-projekt, men även för er som siktar på det, eller redan varit igenom det! Hoppas att fler än jag känner så. Själv har jag gått igenom fem IVFer. Den tredje resulterade i min fina son! Han blev till av ett embryo som inte fick bra poäng och återfördes tillsammans med ett annat. Övriga IVFer har jag fått toppembryo på dag 2 eller 3 som aldrig lett till något. Nu är vi alltså inne i syskoncirkusen och hoppas att det ska lösa sig till det bästa. Vi gör IVFer pga att min makes spermier är få i antalet. Vi har väldigt låga chanser till spontan graviditet... Nu går vi till Nordic IVF Malmö och vi trivs otroligt bra. Dessförinnan har vi varit på Öresundkliniken och RMC. Öresund var "sådär" och RMC var en katastrof. Ingen av klinikerna fick någon ordning på min behandling, trots att jag är ung (33 år) och frisk. Nordic satte direkt in vanlig dos av Gonal-F och det har lett till stabilare resultat med lagom antal ägg. Nu återstår bara att bli gravid också. Jag hoppas på att blastocyst är vår lösning. Häng med, dela med dig av dina erfarenheter!!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!
  • MissKS

    Kattflickan- Heja heja! Åh, så roligt! Inte konstigt om den blir lite sen när man går och väntar. Hoppas att du snart får tydligt utslag!

    Troll Lycka, Ja blastocyster kan ju ge upp till 50% chans. Det är ju betydligt bättre. Underbart, nu är det nära!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • Kattflickan

    Idag fick jag omslag på Stickan. Jäkla skit! Troligtvis kommer jag inte att få sätta in ägget då de troligtvis vill sätta in det en vecka efter omslag och Karolinska har stängt på helgerna. Har räknat efter och om nästa cykel är mer normal blir det samma problem.

    Vill helst göra det utan några mediciner.

  • JenJoh5

    Okej, då närmar det sig för dig med då troll lycka! Det är spännande! Ja, nu är det snart flera av oss som ruvar.

    Nej, så tråkigt kattflickan! Synd att de inte har öppet på helgen, det är ju dumt för det är ju svårt att styra sin äl om man ska köra utan hormoner. Vår klinik har tack och lov insättning på helgen.

  • Troll lycka

    Ja verkligen helt idiotiskt att inte ha öppet på helgen. Man är ju stressad redan som det e och sen ska man oroa sig för den biten... Vi har turen att cvl har öppet alla dagar tom röda. Då vi gick på rpc var den där oron över helgerna stor. Lycka till, hoppas det löser sig!!

  • MissKS

    Kattflickan, det blir återföring för dig på fredag!! Alltid sex dagar efter omslag på stickan med blastocyst så det var ju perfekt att du fick idag!! Grattis till ägglossningen och grattis till en kommande återföring!!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • JenJoh5

    Ja, hoppas det löser sig kattflickan! På vår klinik blir insättning 8 dagar efter omslag då de räknar att ägget släpper först två dygn efter omslag och sedan vänta 6 dagar till då det är åldern på embryot. Det är väl lite olika hur de olika klinikerna gör. Men trist när det infaller så insättning blirben helg och det inte är öppet, det är ju som ni säger så stressande ändå! Imorgon börjar jag iaf med ÄL-tester så får vi se när det blir omslag, nu närmar det sig. Börjar bli nervöst nu!

  • Love is everything

    Kattflickan: Lycka till och hoppas det löser sig till det bästa. Man vill ju ha bästa möjliga förutsättningar!

    Själv är jag på sista dagen med Provera, så nu får gärna mensen komma när den vill. Sen börjar jag mensdag 2 eller 3 med Progynon...

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!